Werkplaats verwarming zorgt voor comfort 

werkplaats verwarming

Werkplaats verwarming: duurzame oplossing voor warmte en comfort op de werkvloer

Wil je ook goedkoop en duurzaam de werkplaats verwarmen? Kies dan voor een werkplaats verwarming met infrarood straling. Niet de lucht wordt hierbij verwarmd, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. In een magazijn, loods of andere industriële omgeving zijn de plafonds vaak hoog, waardoor het uren, soms wel dagen duurt voordat je met een warmteblazer het warm krijgt. Zonde van de energie en de tijd. Kies voor een infrarood werkplaats verwarming die heel gericht de werkvloer verwarmt, daar waar de warmte het hardst nodig is. 

Waarom kiezen voor infrarood verwarming op de werkvloer?

Als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame manier voor werkplaats verwarmen, dan is infrarood verwarming dé oplossing. Infrarood werkplaats verwarming zorgt voor directe warmte, waardoor jij en je medewerkers het nooit meer koud hebben. Bovendien is infrarood verwarming een goedkope manier voor werkplaats verwarmen, zonder in te leveren op comfort of prestaties.

infrarood werkplaats verwarming

Hoe werkt infrarood werkplaats verwarming precies?

Infrarood werkplaats verwarming maakt gebruik van korte golf infraroodstraling, die direct objecten en mensen verwarmt in plaats van de lucht. Dit is een groot verschil met traditionele verwarmingsmethoden, zoals warmteblazers, die de lucht verwarmen. De warme lucht verzamelt zich eerst bij het plafond en zakt dan langzaam naar beneden, zo lang je blijft stoken. Echter in een magazijn of loods is er vaak geen goede isolatie, waardoor de warme lucht zo naar buiten glipt. Hoge kosten en een laag warmte comfort. 

Daarentegen verwarmt infrarood werkplaats verwarming direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. Dus de apparaten, vloer, muren, stellingen en ook mensen. Deze absorberen de warmte en weerkaatsen de straling ook weer terug. Het resultaat is een heerlijke warme werkplaats waar het personeel comfortabel werkt. Infraroodstraling zorgt bovendien voor instant warmte en is daardoor perfect geschikt voor het gericht verwarmen van werkplaatsen. Lage kosten, hoog comfort en direct warm.

De voordelen van infrarood werkplaats verwarming

Infrarood werkplaats verwarming biedt vele voordelen ten opzichte van andere verwarmingssystemen. Ten eerste zorgt het voor een directe verwarming van de werkplek, waardoor je medewerkers sneller op temperatuur zijn. Dit komt niet alleen het comfort ten goede, maar ook de productiviteit.

Daarnaast is infrarood verwarming een duurzame keuze. Elektrisch verwarmen met infraroodstraling heeft een hoog rendement, waardoor je bespaart op energiekosten. Bovendien heb je met infrarood verwarming voor op de werkplek geen last meer van koude luchtstromen die vaak gepaard gaan met andere verwarmingssystemen.

Goedkoop werkplaats verwarmen met infrarood

Goedkoop werkplaats verwarmen maak je mogelijk met infrarood heaters. Niet alleen duurzaam en comfortabel, maar het is ook een goedkope manier voor werkplaats verwarmen. De installatie is vaak eenvoudiger en goedkoper dan bij andere verwarmingssystemen, en de lagere energiekosten zorgen ervoor dat je op lange termijn geld bespaart. Bovendien heb je met infrarood heaters minder onderhoudskosten, omdat er geen bewegende delen zijn die slijten of vervangen moeten worden. Daarnaast kun je de infrarood lampen vervangen, wanneer deze aan vervanging toe zijn. Dus je hoeft niet een nieuwe IR heater te kopen, enkel de infrarood lamp. 

industriele-verwarming bedrijfshal verwarmen

Maak de overstap naar infrarood verwarming voor werkplaatsen

Als je op zoek bent naar een duurzame, comfortabele en goedkope manier om de werkplaatsen te verwarmen, is infrarood verwarming de ideale keuze. Het biedt je medewerkers directe warmte, zonder de nadelen van andere verwarmingssystemen. Investeer in infrarood kachels en zorg voor een warme en productieve werkplek voor jezelf en je personeel.

Tips voor het kiezen van de juiste werkplaats verwarming

Om het meeste uit je werkplaats verwarming te halen, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste infrarood verwarming voor werkplaatsen te kiezen:

  • Overweeg de grootte: De grootte van de werkvloer bepaalt het benodigde vermogen van de infrarood verwarming. Een grotere ruimte vereist meer vermogen of meerdere IR heaters om effectief te verwarmen. Raadpleeg een specialist om het juiste vermogen voor je werkvloer te bepalen.
  • Kies voor kwaliteit: Kies voor een betrouwbaar merk en let op de garantievoorwaarden. Een kwalitatief hoogwaardige infrarood verwarming van Warmteshop gaat langer mee en bespaart je op de lange termijn geld.
  • Denk aan de installatie: Afhankelijk van de werkvloer en behoeften, kun je kiezen voor een vaste installatie of voor draagbare infrarood verwarming units. Overweeg wat het beste past bij je situatie en budget. Onze Warmteshop experts geven je gratis advies.
werkplaats verwarming

Infrarood heater is dé oplossing voor je werkplaats

Infrarood heater biedt een effectieve, duurzame en goedkope manier om je werkplek te verwarmen. Door direct objecten en mensen te verwarmen, zorgt het voor een comfortabele werkomgeving en verhoogt het de productiviteit. Met de juiste keuze en installatie van infrarood verwarmingssystemen, geniet je van een warme en energiezuinige werkruimte zonder hoge verwarmingskosten. Maak de overstap naar infrarood kachel en ervaar het verschil zelf!

Wil je meer informatie ontvangen weten hoe een werkplaats verwarming werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming RoeselareWarmteshop Hoogstraten of verwarmingswinkel Antwerpen.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over industriele verwarming of zonder gas huis verwarmen. Zoals de heatstrips met midden of korte golf infrarood straling en terrasverwarmer 3000 Watt

Koop nu industriele verwarming of infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Werkplaats verwarming zorgt voor comfort