Werking van wifi thermostaat

elektrische verwarming met slimme thermostaat wifi thermostaat kopen elektrische radiator met thermostaat kopen thermostaat wifi met app draadloze kamerthermostaat infrarood verwarmingspaneel met thermostaat

Hoe werkt een wifi thermostaat

Je kunt elk infrarood paneel gemakkelijk afzonderlijk bedienen met behulp van een wifi thermostaat. Een wifi-thermostaat, vaak bekend als een slimme thermostaat, kan met een app op afstand worden bediend vanaf je smartphone of tablet. Deze slimme thermostaten helpen je het comfort in de woning te verhogen.

elektrische verwarming met thermostaat wifi thermostaat

De wifi thermostaat is een slanke thermostaat voor infrarood panelen. Je bedient deze via het hoofdstation, welke je op een geschikte plek in de kamer ophangt aan de muur of op de standaard neerzet. Ook kan je het bedienen via de App op je smart device. De communicatie verloopt via de wifi-verbinding, oftewel de internetverbinding.

De lithiumbatterij van de wifi-thermostaat kan worden opgeladen. Zo hoef je de batterijen niet te vervangen. Om het meeste uit je infrarood panelen te halen, raden we aan een thermostaat en een ontvanger te gebruiken. Daarmee kun je niet alleen de temperatuur naar wens aanpassen, maar ook de infrarood verwarming efficiënter laten werken.

Hoe werkt infrarood verwarming met slimme thermostaat

Wat doet een slimme thermostaat? De temperatuur van infrarood verwarming wordt geregeld door een slimme thermostaat. Deze slimme thermostaten passen de warmte aan je persoonlijke voorkeuren in je huis aan. De slimme wifi-thermostaat bevat functies die de regeling vereenvoudigen en je helpen energie te besparen. Je hoeft bijvoorbeeld niet langer de klok te programmeren en de infrarood verwarming handmatig te bedienen.

Je kunt ze ook programmeren om het huis automatisch te verwarmen tot de gewenste temperatuur. Zelfs dit is overbodig met zelflerende slimme thermostaten. Deze passen zich aan je levensstijl aan, waardoor je niet meer hoeft na te denken over verwarming. Ze detecteren wanneer er een grote temperatuurdaling in huis is, zoals wanneer je een raam open laat staan. Via de wifi thermostaat wordt het warmtepaneel uitgeschakeld.

Besparen met infrarood paneel en wifi thermostaat

elektrische verwarming met thermostaat

Met een infrarood paneel welke je bedient via de wifi thermostaat bespaar je aanzienlijk op de verwarmingskosten. Door een thermostaatregeling te gebruiken staat de verwarming nooit meer onnodig aan. Je kan de programma’s van tevoren instellen en ben je vergeten het infrarood spiegel paneel in de badkamer uit te zetten toen je van huis vertrok? Geen probleem, deze zet je via je mobiele telefoon op afstand uit.

Een slimme thermostaat kopen voor jouw infrarood verwarming systeem is een slim idee, want het levert je een gemiddelde energiebesparing op van 22%. Naast energiebesparing geeft het een heerlijk wooncomfort. Bovendien regel je temperatuur per infrarood paneel afzonderlijk. Voor iedere kamer kan je dus een programma instellen, naar jouw wensen.

Energiezuinig elektrische verwarming kopen

Wil je ook energie besparen? Dan kan je bij Infrarood Verwarming een energiezuinige elektrische verwarming kopen welke je bedient met een thermostaat. Je kan kiezen uit verschillende soorten thermostaten, zoals de wifi thermostaat, maar ook een inbouw- of stekker thermostaat of een draadloze klokthermostaat. Informeer naar de mogelijkheden.

thermostaat verwarming elektrische verwarming woonkamer

Wil je meer informatie over de werking van een wifi thermostaat ontvangen? Je kan voor een wifi thermostaat contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over thermostaten wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over wat zijn de kosten elektrische verwarming woonkamer vinden. Lees meer over industriele verwarming en hoe je met je bedrijf kan besparen op de verwarmingskosten.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Thermostaten | Werking van wifi thermostaat