Welke terras warmer kies je?

buiten verwarming op gas terrasverwarmer gas hangend terras warmer

De beste terras warmer opties

Een terras warmer brengt zoveel meer dan alleen warmte. Stel je voor: een frisse avond, sterren aan de hemel, en jij genietend op je terras. Het enige dat ontbreekt is warmte. Met de juiste terras warmer verander je koele avonden in knusse momenten. We nemen je mee op een reis door de verschillende opties van terras warmers. Van de robuuste gas heater tot de efficiënte en elegante infrarood terrasverwarmer. Bereid je voor op een reis door de warme wereld van buiten verwarmen!

terrasverwarmer gas hangend buitenverwarming gas terras warmer

Gas terrasverwarming: kracht en sfeer

Gas terrasverwarming is voor velen de klassieke keuze. Ze zijn krachtig en kunnen grote ruimtes verwarmen, ideaal voor ruime terrassen. Deze terras warmers werken op propaan of butaangas en zijn vaak voorzien van een elegant design dat past bij elke buiteninrichting. Een groot voordeel van gasverwarming is de sfeer die het creëert. De zichtbare vlam biedt niet alleen warmte, maar ook een gezellige ambiance. Onderhoud is eenvoudig; zorg er wel voor dat je altijd een reserve gasfles bij de hand hebt. Hoewel ze mobiel zijn, vereisen gas terras warmers wel enige ruimte en ventilatie voor veilig gebruik. En vergeet ook niet de veilige opslag van de gasflessen. 

infrarood terrasverwarmer hangend

Infrarood terrasverwarming: efficiënt en modern

Infrarood terrasverwarming is de moderne en efficiënte manier om je terras te verwarmen. Ze werken door middel van stralingswarmte, wat betekent dat ze objecten en personen direct verwarmen in plaats van de lucht eromheen. Dit maakt ze zeer efficiënt, vooral op winderige dagen. Infrarood heaters zijn er in verschillende vormen en maten, van wandmodellen tot vrijstaande units op een stevige voet. Ze zijn ideaal voor kleine en grote ruimtes, als ook voor balkons. 

Een groot voordeel is dat ze direct warm zijn als je de heater aanzet en ze vergen geen onderhoud. Bovendien zijn ze milieuvriendelijker dan een gas terrasverwarming, omdat ze geen CO2 uitstoten. En je hoeft natuurlijk niet te sjouwen met zware gasflessen. Een ander groot voordeel is dat ze niet windgevoeligzijn en ook in overdekte buitenruimtes gebruikt mogen worden, zoals een partytent. Een gas heater mag je nooit gebruiken in een overdekte ruimte, vanwege het brandgevaar. Bovendien geeft een infrarood terrasverwarming geen nare geuren of walmen af. 

Kiezen voor jouw ideale terras warmer

Het kiezen van de perfecte terras warmer hangt af van je behoeften en voorkeuren. Overweeg de grootte van je terras, je budget en de gewenste sfeer. Gas terras warmers zijn ideaal voor gezellige ruimtes en liefhebbers van een authentieke sfeer. Infrarood terras warmers daarentegen zijn perfect voor kleinere als ook grotere ruimtes en mensen die op zoek zijn naar efficiëntie en gemak. Vergeet ook niet de veiligheidsaspecten te overwegen. Zorg dat er voldoende ventilatie is voor gasverwarmers en dat elektrische modellen correct geïnstalleerd zijn. Welke keuze je ook maakt, een terras warmer zorgt voor onvergetelijke en warme avonden buiten.

Voordelen van terras warmers

  • Verlengt de tijd die je buiten kunt doorbrengen.
  • Creëert een gezellige sfeer.
  • Biedt comfort op koele avonden.
  • Verschillende stijlen om bij je terrasinrichting te passen.
  • Energie-efficiënte opties beschikbaar.
infrarood terrasverwarming Halogeen terrasverwarmer terrasverwarmer staand ir terrasverwarmer electrisch terras warmer

Meer informatie over infrarood terrasverwarmer

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood terrasverwarmer of welke modellen terras warmer er bij Warmteshop verkrijgbaar zijn? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Turnhout

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over verwarmen met infrarood. Bekijk bijvoorbeeld de top 5 voordelen infrarood terrasverwarming.

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Welke terras warmer kies je?