Top 5 voordelen infrarood terrasverwarming

terrasverwarmer infrarood lamp gezond terraskachel onder overkapping hangende terrasverwarmer terrasverwarming infrarood

Infrarood terrasverwarming: warmte en comfort voor elk seizoen

Genieten van je terras, zelfs als het frisser wordt? Dat kan met terrasverwarming infrarood. Deze moderne oplossing biedt niet alleen warmte en comfort, maar heeft ook diverse voordelen ten opzichte van traditionele gas heaters. In dit stuk onthullen we de vijf grootste voordelen van infrarood terrasverwarming en laten we zien hoe deze technologie jouw buitenervaring verrijkt.

#1 Efficiënt energieverbruik

In tegenstelling tot gas heaters, staat terrasverwarming infrarood bekend om zijn efficiënte energieverbruik. Dit type verwarming zet elektriciteit direct om in warmte, zonder enige verspilling. Het resultaat? Een warm terras met een lagere energierekening. Bovendien is de korte golf infrarood terrasverwarmer direct warm, waardoor je gelijk geniet van de aangename warmte.

Halogeen terrasverwarmer terrasverwarming infrarood

#2 Milieuvriendelijk

Terrasverwarming infrarood is een milieuvriendelijke keuze. Het produceert geen uitlaatgassen of schadelijke emissies, in tegenstelling tot gas heaters die CO2 en andere broeikasgassen uitstoten. Door voor infrarood te kiezen, draag je bij aan een schonere en duurzamere omgeving, terwijl je geniet van een warm en uitnodigend terras.

#3 Gebruiksgemak infrarood terrasverwarming

Het gebruiksgemak van terrasverwarming infrarood is een groot voordeel. Deze heaters zijn eenvoudig te bedienen en vereisen weinig tot geen onderhoud. Met afstandsbedieningen of smartphone-app kun je de verwarming moeiteloos aanpassen aan je persoonlijke voorkeur, wat bijdraagt aan een zorgeloze buitenbeleving. 

#4 Veiligheid en comfort

Terrasverwarming infrarood is veiliger dan gas heaters. Ze hebben geen open vlammen of hete oppervlakken, wat het risico op brandgevaar aanzienlijk vermindert. Ook is de warmte die door infrarood wordt geproduceerd, zachter en aangenamer, en wordt deze gelijkmatig verdeeld over het terras, wat zorgt voor een comfortabele ervaring. Bovendien mag je een infrarood terrasverwarmer ook in (half) gesloten ruimte gebruiken, zoals een partytent. Dit in tegenstelling tot een gas heater, vanwege het brandgevaar.

terrasverwarmer infrarood staand warmtestralers terras

#5 Esthetiek en ruimtebesparing

Infrarood terrasverwarmer is stijlvol en compact, waardoor ze naadloos in je buitenruimte passen. Deze heaters nemen minder ruimte in beslag dan omvangrijke gas heaters en kunnen eenvoudig aan de muur of het plafond worden bevestigd. Dit maakt ze niet alleen praktisch, maar ook een esthetische toevoeging aan je terras. Ook kun je voor een mobiele terrasverwarming op staander kiezen. Zorg dan wel dat je het snoer netjes wegwerkt in verband met eventueel struikelgevaar. 

Meer voordelen terrasverwarmer

Terrasverwarmer met infraroodstraling is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte, milieuvriendelijke, en veilige verwarmingsoplossing voor buiten. Met zijn gebruiksgemak, comfort en stijlvolle ontwerp brengt het je terrasbeleving naar een hoger niveau, ongeacht het seizoen.

elektrische terrasverwarmer infrarood staand infrarood lamp gezond elektrische terrasverwarmer op voet terrasverwarmer met verlichting warmtestralers terras staande terrasverwarmer terrasverwarmer 2000 watt terrasverwarming infrarood

Wil je meer informatie ontvangen over terrasverwarmer of hoe een terrasverwarming infrarood werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. We leggen bijvoorbeeld uit hoe een convector elektrisch werkt. Bekijk ook de voordelen van een keramische plaat verwarming voor in huis. Deze maakt gebruik van de lange golf infraroodstraling. 

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Top 5 voordelen infrarood terrasverwarming