Wat is infrarood verwarming eigenlijk?

elektrische wandverwarming elektrische bijverwarming woonkamer verwarming elektrisch veilig nano infrarood verwarming met stekker metalen panelen waarom elektrisch verwarmen wat is infrarood verwarming

Infrarood verwarming is een innovatieve manier om uw huis op een duurzame en efficiënte manier te verwarmen. Het maakt gebruik van infraroodstraling om directe warmte naar objecten en mensen te sturen, in plaats van de lucht te verwarmen zoals traditionele verwarmingssystemen dat doen.

De werking van infrarood verwarming is gebaseerd op het principe van elektromagnetische straling. Infraroodstraling is een vorm van straling die voelbare warmte produceert wanneer het in contact komt met een oppervlak. Dit betekent dat infraroodpanelen warmte afgeven aan objecten en mensen in de ruimte, waardoor de omgeving aangenaam en comfortabel aanvoelt.

Daarnaast biedt infrarood verwarming verschillende voordelen op het gebied van duurzaamheid. Het is een energie-efficiënt systeem dat gericht verwarmt, wat resulteert in lagere energiekosten. Bovendien heeft infrarood verwarming geen luchtcirculatie nodig, wat betekent dat er minder stof en allergenen in de lucht worden verspreid, waardoor het een gezondere optie is voor mensen met ademhalingsproblemen.

Als u op zoek bent naar een duurzame en comfortabele manier om uw huis te verwarmen, dan is infrarood verwarming een uitstekende keuze. Dankzij de efficiënte werking en de vele voordelen is het een populaire verwarmingsoplossing geworden voor zowel huizen als bedrijven. Blijf lezen om meer te weten te komen over hoe infrarood verwarming werkt en welke voordelen het biedt.

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is een innovatieve manier om je huis te verwarmen. Maar hoe werkt het eigenlijk? In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, zoals radiatoren of vloerverwarming, maakt infrarood verwarming gebruik van infraroodstraling om warmte af te geven. Deze straling wordt geproduceerd door speciale infrarood panelen die op strategische plaatsen in de ruimte worden geïnstalleerd.

De techniek achter infraroodstraling

De werking van infrarood verwarming is gebaseerd op de natuurlijke eigenschappen van infraroodstraling. Deze straling wordt uitgezonden door de zon en is verantwoordelijk voor het verwarmen van de aarde. Infraroodstraling kan worden opgesplitst in drie categorieën: infrarood-A, infrarood-B en infrarood-C. Voor het verwarmen van een ruimte wordt meestal gebruik gemaakt van infrarood-A straling, omdat deze het meest effectief is in het overbrengen van warmte.

Warmteafgifte van infrarood verwarming

Anders dan convectieverwarming, waarbij warme lucht circuleert en de ruimte geleidelijk opwarmt, verwarmt infrarood verwarming objecten en mensen direct. De straling van de infrarood panelen wordt geabsorbeerd door de objecten in de ruimte, waardoor deze opwarmen en warmte afgeven. Dit creëert een comfortabele warmte, vergelijkbaar met de warmte van de zon. Bovendien zorgt de directe verwarming voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte, zonder koude plekken.

Verschil met andere verwarmingssystemen

Wat infrarood verwarming onderscheidt van andere verwarmingssystemen is de manier waarop de warmte wordt afgegeven. Bij traditionele systemen wordt lucht verwarmd, die vervolgens de ruimte opwarmt. Dit kan leiden tot luchtverplaatsing, waardoor stof en allergenen worden verspreid en droge lucht ontstaat. Infrarood verwarming daarentegen verwarmt direct objecten en mensen, wat resulteert in een comfortabelere en gezondere warmte. Bovendien verbruikt infrarood verwarming minder energie, omdat het gericht verwarmt en geen energie verspilt aan het opwarmen van lucht.

Voordelen van infrarood verwarming

Wanneer het gaat om verwarmingssystemen, biedt infrarood verwarming diverse voordelen die het overwegen waard zijn. Hieronder bespreken we enkele belangrijke voordelen van het gebruik van infrarood verwarming, die niet alleen zorgen voor een efficiënte en comfortabele warmte, maar ook bijdragen aan duurzaam verwarmen.

Energie-efficiëntie

Een van de belangrijkste voordelen van infrarood verwarming is de energie-efficiëntie. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, zoals radiatoren, verwarmt infrarood verwarming niet de lucht in een ruimte, maar direct de objecten en mensen. Dit zorgt voor een snellere en gerichtere verwarming, waardoor er minder energie verloren gaat. Bovendien stelt de mogelijkheid om specifieke zones te verwarmen met behulp van thermostaten, gebruikers in staat om een efficiëntere warmteverdeling te realiseren en de energiekosten te verlagen.

Comfortabele warmte

Een ander voordeel van infrarood verwarming is het creëren van comfortabele warmte. In tegenstelling tot convectieverwarming, waarbij lucht wordt verwarmd en circuleert, geeft infrarood verwarming directe warmtestraling af. Deze straling verwarmt niet alleen de objecten en mensen in de ruimte, maar heeft ook een positief effect op de muren en vloeren, waardoor een aangename en gelijkmatige warmte wordt ervaren. Daarnaast voorkomt infrarood verwarming tocht en de verspreiding van stofdeeltjes, wat bijdraagt aan een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Gezondheidsvoordelen

Infrarood verwarming biedt ook verschillende gezondheidsvoordelen. Doordat infraroodstraling direct warmte afgeeft aan de objecten en mensen in de ruimte, wordt de lucht niet droog en blijft de luchtvochtigheid op een natuurlijk niveau. Dit helpt bij het behouden van een gezonde lucht en voorkomt de uitdroging van de huid en luchtwegen. Daarnaast kan infrarood verwarming positieve effecten hebben op mensen met allergieën of astma, omdat het de circulatie van stofdeeltjes en allergenen minimaliseert.

Mogelijkheid om duurzaam te verwarmen

Een belangrijk voordeel van infrarood verwarming is de mogelijkheid om duurzaam te verwarmen. Doordat infrarood verwarming efficiënter werkt en gericht warmte afgeeft, kan er bespaard worden op energieverbruik. Bovendien kunnen infraroodpanelen gebruikmaken van duurzame en hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, waardoor de carbon footprint verder kan worden verkleind.

Naast deze voordelen biedt infrarood verwarming ook kostenefficiëntie op lange termijn doordat het lagere energiekosten met zich meebrengt. Met al deze voordelen in gedachten, is infrarood verwarming een aantrekkelijke optie voor iedereen die zoekt naar een efficiënte, comfortabele en duurzame verwarmingsoplossing.

verwarming op slaapkamer wat is infrarood verwarming

Soorten infrarood verwarmingssystemen

Er zijn verschillende soorten infrarood verwarmingssystemen op de markt die gebruikmaken van infraroodtechnologie om warmte af te geven. Een van de meest populaire opties zijn infrarood panelen. Deze panelen zijn dun, lichtgewicht en kunnen eenvoudig aan de muur of het plafond worden gemonteerd. Ze produceren directe stralingswarmte die objecten en mensen in de directe omgeving verwarmt. Een ander type is de elektrische verwarming met infraroodstraling. Deze systemen maken gebruik van elektrische elementen die infraroodstraling genereren om warmte te leveren.

Voor specifieke toepassingen zijn er ook aangepaste infrarood verwarmingssystemen beschikbaar. Deze omvatten infrarood vloerverwarming, infrarood spiegelverwarming en infrarood verwarming voor terrassen en buitenruimtes.

De keuze voor een geschikt infrarood verwarmingssysteem hangt af van verschillende factoren, waaronder de gewenste toepassing, de beschikbare ruimte en het gewenste verwarmingsvermogen. Het is belangrijk om advies in te winnen bij een ervaren professional om het juiste systeem te selecteren en te laten installeren.

Infrarood verwarming installatie

Een correcte installatie is essentieel voor een optimaal functionerend infrarood verwarmingssysteem. In deze sectie zullen we bespreken hoe u uw infrarood verwarmingssysteem op de juiste manier kunt installeren. Hier zijn enkele belangrijke stappen die u moet volgen:

 1. Locatie bepalen: Kies een geschikte locatie voor de installatie van uw infraroodpanelen. Plaats ze bij voorkeur op een plek waar ze onbelemmerd kunnen stralen en warmte kunnen afgeven.
 2. Montage: Monteer de infraroodpanelen stevig aan de muur of het plafond volgens de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat de panelen goed vastzitten en stevig bevestigd zijn.
 3. Elektrische aansluiting: Sluit de infraroodpanelen correct aan op het elektriciteitsnetwerk. Het is belangrijk om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen om ervoor te zorgen dat de elektrische aansluiting veilig en conform de lokale voorschriften gebeurt.
 4. Thermostaat installeren: Installeer een thermostaat om de temperatuur te regelen. Plaats de thermostaat op een strategische locatie waar deze de temperatuur in de ruimte nauwkeurig kan meten.
 5. Onderhoud en reiniging: Houd uw infraroodpanelen regelmatig schoon en vrij van stof. Dit helpt om de efficiëntie en levensduur van het systeem te verlengen.

Om ervoor te zorgen dat uw infrarood verwarmingssysteem optimaal presteert, zijn er enkele installatievereisten en tips waar u rekening mee moet houden:

 • Isolatie: Zorg voor goede isolatie in de ruimte waar het infrarood verwarmingssysteem wordt geïnstalleerd. Dit helpt om warmteverlies te verminderen en de efficiëntie van het systeem te verbeteren.
 • Vermogensberekening: Laat een vermogensberekening uitvoeren om de juiste maat en hoeveelheid infraroodpanelen te bepalen die nodig zijn voor uw ruimte.
 • Veiligheid: Zorg ervoor dat het infrarood verwarmingssysteem voldoet aan de veiligheidsnormen en -voorschriften. Raadpleeg altijd de installatiehandleiding en laat de installatie uitvoeren door een professionele installateur.

Met een correct geïnstalleerd infrarood verwarmingssysteem kunt u genieten van efficiënte en comfortabele warmte in uw ruimte. Volg de juiste installatieprocedure en neem de nodige voorzorgsmaatregelen om het meeste uit uw infrarood verwarmingssysteem te halen.

Bekende merken van infrarood panelen

Als u op zoek bent naar hoogwaardige infrarood panelen voor uw verwarmingssysteem, heeft u geluk. Wij zullen enkele bekende merken bespreken die u kunnen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Deze merken hebben zich bewezen in de markt en bieden innovatieve infrarood verwarmingstechnologieën van hoge kwaliteit.

Ecaros infrarood panelen

Ecaros is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn geavanceerde infrarood panelen. De panelen van Ecaros gebruiken de nieuwste technologie om efficiënte en comfortabele warmte te leveren. Met een strak en modern design passen de Ecaros panelen naadloos in elke ruimte, of het nu gaat om uw woonkamer, kantoor of slaapkamer. Ze staan garant voor duurzame en energiezuinige verwarming.

Alkari infrarood verwarming

Alkari staat bekend als een toonaangevend merk op het gebied van infrarood verwarming. Hun panelen zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en comfort. Ze leveren directe en gerichte warmte, zodat u snel kunt genieten van een comfortabele temperatuur in uw ruimte. Met diverse modellen en maten biedt Alkari infrarood verwarmingssystemen die perfect bij uw behoeften passen.

Welltherm infrarood panelen

Welltherm is een bekend merk dat hoogwaardige infrarood panelen produceert. Met een focus op design en prestaties bieden de panelen van Welltherm zowel stijl als functionaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke ruimte en behoeften. De Welltherm panelen zijn energiezuinig en zorgen voor een gelijkmatige verwarming van uw interieur.

Door te kiezen voor infrarood panelen van merken zoals Ecaros, Alkari en Welltherm, kunt u genieten van de voordelen van efficiënte en duurzame verwarming. Deze merken bieden kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie, waardoor uw verwarmingssysteem een investering is waar u op kunt vertrouwen.

Infrarood verwarming in België

In België is infrarood verwarming steeds populairder geworden als een efficiënte en duurzame manier om huizen en bedrijven te verwarmen. Met de voordelen van infrarood verwarming die steeds meer erkend worden, is het geen wonder dat steeds meer mensen ervoor kiezen om deze technologie te omarmen.

Een van de betrouwbare leveranciers en installateurs van infrarood verwarming in België is Warmteshop.be. Deze toonaangevende naam biedt een breed scala aan infrarood verwarmingssystemen van topkwaliteit, waaronder infrarood panelen en andere innovatieve oplossingen.

Waarom kiezen voor Warmteshop.be?

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Warmteshop.be staat bekend om zijn hoogwaardige infrarood verwarmingssystemen die voldoen aan de strengste normen. U kunt erop vertrouwen dat u een product van hoge kwaliteit ontvangt dat lang meegaat.
 • Deskundig advies: Het ervaren team van Warmteshop.be staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van het juiste infrarood verwarmingssysteem voor uw specifieke behoeften. Ze nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gepersonaliseerd advies.
 • Breed assortiment: Warmteshop.be biedt een breed scala aan infrarood verwarmingssystemen, waaronder verschillende soorten panelen die geschikt zijn voor verschillende ruimtes en toepassingen. U vindt zeker een oplossing die perfect past bij uw wensen en budget.
 • Installatie service: Naast het leveren van hoogwaardige infrarood verwarmingssystemen, biedt Warmteshop.be ook een professionele installatieservice. Dit zorgt ervoor dat uw verwarmingssysteem correct en efficiënt wordt geïnstalleerd, waardoor u kunt genieten van optimale prestaties.

Kortom, infrarood verwarming is een populaire keuze geworden in België vanwege de vele voordelen die het biedt. Met Warmteshop.be als betrouwbare partner kunt u vertrouwen op kwaliteit, deskundig advies en een breed scala aan infrarood verwarmingsopties.

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming verwarming badkamer elektrisch infrarood spiegel infrarood straler badkamer energiezuinig badkamer verwarmen infraroodstraler badkamer spiegel met infrarood verwarming

Kosten infrarood verwarming

Als u overweegt om een infrarood verwarmingssysteem te installeren, is het belangrijk om ook de kosten in overweging te nemen. Hier bespreken we de verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden bij het berekenen van de kosten.

Initiële investering

De initiële investering om een infrarood verwarmingssysteem te laten installeren kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het vermogen dat u nodig heeft, de grootte van de ruimte en het type infrarood panelen dat u kiest. Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende leveranciers om een goed beeld te krijgen van de kosten.

Energieverbruik

Een van de voordelen van infrarood verwarming is dat het energie-efficiënt is. In vergelijking met traditionele verwarmingssystemen kan infrarood verwarming kosten besparen op uw energierekening. Het exacte energieverbruik hangt echter af van het vermogen van het systeem en het gebruikspatroon.

Onderhoudskosten

Infrarood verwarmingssystemen vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Er zijn geen periodieke onderhoudsbeurten nodig, zoals bijvoorbeeld bij een cv-ketel. Dit kan op de lange termijn kostenbesparend zijn, omdat u geen regelmatige onderhoudscontracten hoeft af te sluiten.

Andere overwegingen

Het is ook belangrijk om andere kostenaspecten in overweging te nemen, zoals de installatiekosten en eventuele aanpassingen aan uw elektrische systeem. Het kan de moeite waard zijn om een professional in te schakelen om het systeem correct te installeren en ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw infrarood verwarmingssysteem haalt.

 • Zorg voor een duidelijk budget voor de aanschaf en installatie van het infrarood verwarmingssysteem.
 • Vraag offertes aan bij verschillende leveranciers om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.
 • Bereken het geschatte energieverbruik en vergelijk de energiekosten met andere verwarmingssystemen.
 • Denk ook aan de mogelijke kostenbesparingen op lange termijn door een energie-efficiënt systeem te kiezen.
 • Overweeg de installatiekosten en eventuele aanpassingen aan uw elektrische systeem.

Door al deze factoren in overweging te nemen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over het installeren van een infrarood verwarmingssysteem dat zowel past bij uw behoeften als bij uw budget.

Duurzaamheid en infrarood verwarming

Infrarood verwarming biedt een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Het is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om te verwarmen.

Een van de belangrijkste aspecten van infrarood verwarming is de energie-efficiëntie. In tegenstelling tot convectieverwarming, die de lucht opwarmt, verwarmt infraroodstraling direct de objecten en mensen in de ruimte. Hierdoor wordt er minder warmte verspild en wordt de energie efficiënt gebruikt.

Daarnaast heeft infrarood verwarming het vermogen om gericht te verwarmen. Dit betekent dat je alleen de ruimtes kunt verwarmen die je daadwerkelijk gebruikt, in plaats van het hele huis. Hierdoor kun je energie besparen en je ecologische voetafdruk verkleinen.

Door te kiezen voor duurzaam verwarmen met infrarood, draag je bij aan een groenere toekomst. Je helpt de CO2-uitstoot te verminderen en vermindert je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Bovendien zijn infrarood panelen vaak gemaakt van milieuvriendelijke materialen en hebben ze een lange levensduur, waardoor ze een duurzame keuze zijn.

 • Energie-efficiëntie: Infraroodstraling verwarmt direct objecten en mensen, waardoor er minder warmte verloren gaat.
 • Gerichte verwarming: Met infrarood verwarming kun je specifieke ruimtes verwarmen, waardoor je energie kunt besparen.
 • Milieuvriendelijk: Infrarood verwarming vermindert de CO2-uitstoot en vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.
 • Lange levensduur: Infrarood panelen gaan lang mee, waardoor ze een duurzame investering zijn.

Kortom, infrarood verwarming biedt niet alleen comfortabele warmte, maar draagt ook bij aan duurzaam verwarmen. Het is een milieuvriendelijke en energie-efficiënte manier om je huis te verwarmen.

Advies en tips voor infrarood verwarming

Als u overweegt om infrarood verwarming in uw huis te installeren, zijn hier enkele nuttige adviezen en tips om u op weg te helpen. Ten eerste is het belangrijk om uw specifieke verwarmingsbehoeften te beoordelen. Meet de oppervlakte van de ruimte die u wilt verwarmen en bepaal het benodigde vermogen van de infrarood panelen. Dit zal u helpen bij het kiezen van de juiste grootte en het aantal panelen dat nodig is.

Een ander belangrijk aspect is de positionering van de infrarood panelen. Plaats ze op strategische locaties waar de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en waar u de meeste behoefte heeft aan verwarming. Overweeg ook de hoogte waarop de panelen moeten worden geïnstalleerd om een optimale warmteverspreiding te garanderen.

Als het gaat om onderhoud, is het raadzaam om regelmatig stof en vuil van de infrarood panelen te verwijderen, omdat dit de efficiëntie kan verminderen. Gebruik een zachte, droge doek of een stofdoek om de panelen voorzichtig schoon te maken. Voorkom het gebruik van water of chemische reinigingsmiddelen, aangezien deze de panelen kunnen beschadigen.

Naast het gebruik van infrarood panelen, kunt u ook profiteren van andere energiebesparende maatregelen in uw huis, zoals isolatie en het gebruik van thermostaatregelingen. Hierdoor wordt het energieverbruik verder verminderd en maximaliseert u de efficiëntie van uw verwarmingssysteem.

Meer informatie over infrarood verwarming

Wil je meer informatie Wat is infrarood verwarming? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Mechelen, Warmteshop Gavere of verwarmingswinkel Turnhout.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals wat kost infrarood verwarming per uur.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België.

FAQ

Wat is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is een verwarmingssysteem dat werkt door middel van infraroodstraling. Het verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de ruimte, vergelijkbaar met de warmte van de zon. Hierdoor voelt het comfortabel en aangenaam aan.

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming werkt door middel van infraroodstraling. De infraroodpanelen zenden onzichtbare elektromagnetische golven uit, die direct warmte afgeven aan de objecten en mensen in de ruimte. Deze warmte wordt vervolgens geabsorbeerd door de objecten en mensen, waardoor zij opwarmen.

Wat zijn de voordelen van infrarood verwarming?

Infrarood verwarming biedt verschillende voordelen. Het is energie-efficiënt, omdat het alleen de objecten en mensen in de ruimte verwarmt en niet de lucht. Hierdoor gaat er geen warmte verloren. Daarnaast zorgt infraroodstraling voor een gelijkmatige en aangename warmte, zonder tocht en droge lucht. Bovendien kan infrarood verwarming op een duurzame manier worden gebruikt, omdat het gebruikmaakt van elektriciteit in plaats van fossiele brandstoffen.

Welke soorten infrarood verwarmingssystemen zijn er?

Er zijn verschillende soorten infrarood verwarmingssystemen, waaronder infrarood panelen en andere vormen van elektrische verwarming die gebruikmaken van infraroodtechnologie. Deze systemen kunnen worden geïnstalleerd aan de muur, het plafond of zelfs als vloerverwarming.

Hoe wordt infrarood verwarming geïnstalleerd?

De installatie van infrarood verwarming is vrij eenvoudig. Infrarood panelen kunnen aan de muur of het plafond worden bevestigd met behulp van montagemateriaal. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en indien nodig een elektricien in te schakelen voor het aansluiten op het elektriciteitsnetwerk.

Welke bekende merken bieden infrarood panelen?

Enkele bekende merken van infrarood panelen zijn Ecaros, Alkari en Welltherm. Deze merken bieden hoogwaardige en betrouwbare infrarood verwarmingssystemen die efficiënt en duurzaam verwarmen.

Is infrarood verwarming populair in België?

Ja, infrarood verwarming wordt steeds populairder in België. Steeds meer mensen kiezen voor deze vorm van verwarming vanwege de vele voordelen, zoals energie-efficiëntie en comfort. Een betrouwbare leverancier en installateur in België is Warmteshop.be.

Wat zijn de kosten van infrarood verwarming?

De kosten van infrarood verwarming kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte en het gekozen systeem. Over het algemeen is de initiële investering iets hoger dan bij traditionele verwarmingssystemen, maar op lange termijn kunnen er kostenbesparingen worden gerealiseerd door de energie-efficiëntie van infrarood verwarming.

Hoe draagt infrarood verwarming bij aan duurzaamheid?

Infrarood verwarming draagt bij aan duurzaamheid omdat het gebruikmaakt van elektriciteit in plaats van fossiele brandstoffen. Daarnaast is het energie-efficiënt doordat het alleen de objecten en mensen in de ruimte verwarmt en niet de lucht. Hierdoor gaat er geen warmte verloren, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde belasting van het milieu.

Heb je advies en tips voor het gebruik van infrarood verwarming?

Ja, hier zijn enkele adviezen en tips voor het gebruik van infrarood verwarmingssystemen:
– Plaats de infrarood panelen op strategische locaties voor een gelijkmatige warmteverdeling.
– Stel de thermostaat zo in dat de gewenste temperatuur wordt bereikt en gehandhaafd.
– Zorg voor voldoende isolatie in de ruimte om warmteverlies te voorkomen.
– Houd rekening met de vereiste vermogens en afmetingen bij het kiezen van infrarood panelen.
– Raadpleeg de handleiding van de fabrikant voor specifieke richtlijnen met betrekking tot gebruik en onderhoud.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is infrarood verwarming eigenlijk?