Wat is een infrarood spiegelverwarming?

hoe warm wordt een infrarood paneel Infrarood spiegelverwarming Badkamerspiegel met infrarood verwarming en verlichting

Nooit meer beslagen spiegel met infrarood spiegelverwarming

Een infrarood spiegelverwarming wil je niet missen in je badkamer. Dankzij deze innovatieve techniek heb je nooit meer een beslagen spiegel na het douchen of baden.

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt wanneer je een hete douche neemt, de warme damp zich hecht aan de muren en dan naar beneden druppelt. Heel vervelend en het verhoogt de kans op schimmelvorming. Door infrarood verwarming voor badkamer te gebruiken heb je dit effect niet.

Wanneer je denkt aan verwarming voor de badkamer, denk je vaak aan de geringe plaats. Een verwarmingspaneel kan, vooral in de badkamer, kostbare ruimte in beslag nemen. Daarvoor heeft de Warmteshop de ideale oplossing, hang jouw verwarming aan het plafond of plaats een infrarood spiegelverwarming op de plek waar nu de normale spiegel hangt.

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming

Infrarood verwarming badkamer wil je hebben

Doordat infrarood verwarming badkamer een stralingswarmte is, laat deze de warme lucht niet stijgen en heb je dus overal een aangenaam warmtegevoel. Hiernaast is infrarood verwarming badkamer ook beschikbaar als infrarood spiegel, maar ook als handdoekdroger,

Een spiegel in jouw badkamer is onmisbaar, maar als je deze kan combineren als een verwarming heb je een win-win situatie. Je benodigde spiegel is aanwezig als ook een heerlijke elektrische verwarming.

Doordat een infrarood spiegelpaneel slechts 2,2 cm dik is, neemt het weinig ruimte in beslag en is het ook geschikt voor kleine en grote badkamers. Als je kiest voor een infrarood spiegelpaneel bespaar je ruimte. Daarnaast heb je geen lelijke radiator meer in de ruimte. Onze infrarood spiegelverwarming heeft een licht verchroomd spiegeloppervlak. Je kan alles perfect zien, make-up, haar, lichaam en gezicht.

Geen schimmels in badkamer met infrarood verwarming spiegel

infrarood verwarming spiegel badkamer

Last van vocht of van schimmelvorming in de badkamer en je bent het beu om constant de muren te poetsen en te reinigen? Kies dan voor een infrarood verwarming spiegel. Door een infrarood verwarming te installeren in de badkamerruimte, worden alle objecten goed verwarmd. Ook de muren. Doordat deze nu een warm oppervlak zijn, zal condens zich niet ertegen afzetten en er ook zeker niet gaan intrekken.

Wanneer het probleem groot is, meldt dit aan de specialisten van de Warmteshop, zij zullen je alle tips & tricks vertellen die je verder kunnen helpen voor een aangenaam en gezond leefklimaat te creëren in de badkamer.

Heb je hiernaast ook het probleem dat jouw spiegel steeds bedampt is na het douchen of baden, kies dan voor de combinatie infrarood en spiegel. Onze infrarood verwarming spiegel zorgt ook voor het aangename klimaat en zal niet aanslaan omdat deze verwarmd is, wat kan je nog meer wensen? Een spiegelpaneel past ook heel goed als infrarood verwarming voor slaapkamer, woonkamer of hal.

Meer weten infraroodverwarming badkamer?

beste elektrische verwarming badkamer

Naast een verwarming met spiegel, kan je bij Warmteshop ook terecht voor andere infraroodverwarming badkamer modellen. Zoals een handdoekdroger, waardoor je altijd een warme ruimte betreedt en droge handdoeken hebt. Een plafondpaneel die gelijk de badkamervloer verwarmd of een slank wandpaneel met afbeelding. Vraag ons naar de mogelijkheden voor infraroodverwarming badkamer.

Wil je meer informatie over infrarood spiegelverwarming? Je kan voor infrarood spiegelverwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood spiegelverwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over Hoeveel verbruikt IR verwarming vinden. Bij Warmteshop kan je overigens ook terecht voor zakelijke producten, zoals onze zuinige industriele verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is een infrarood spiegelverwarming?