Waarom kiezen voor verwarming op elektriciteit

paneelverwarming verwarming op elektriciteit convectoren verwarming op gas of elektriciteit elektrisch verwarming convector radiator wattage berekenen elektrische radiator kopen elektrische verwarming convector

Voordelen verwarming op elektriciteit

Omarm de warmte van verwarming op elektriciteit. Voorbij zijn de dagen van afhankelijk te zijn van gas voor comfort tijdens de koude maanden. Het is tijd om de sprong te wagen en de veelzijdige, efficiënte en duurzame voordelen van elektrische verwarming te omarmen. Verwarming op elektriciteit is namelijk duurzaam, efficiënt en veelzijdig. Ontdek de voordelen en verschillende soorten zoals warmtestraler, infrarood verwarming en convector elektrisch.

Diverse types elektrische verwarming

Handdoekdroger wit badkamer net infrarood verwarming elektrische handdoekdroger met stekker

Het scala aan opties van elektrische verwarming, is indrukwekkend. Laten we beginnen met de elektrische handdoekdroger met stekker. Dit is een design verwarming op elektriciteit. Je wilt de luxe van voorverwarmde handdoeken na een douche niet missen, terwijl je badkamer ook van extra warmte geniet.

Dan zijn er warmtestralers, een andere vorm van verwarming op elektriciteit. Een warmtestraler genereert warmte door elektriciteit door een speciaal ontworpen draad te sturen. De stralingswarmte biedt comfort voor iedere ruimte in huis.

Infrarood verwarming gebruikt het infrarood spectrum om warmte te produceren. De warmte gegenereerd door infrarood panelen lijkt op die van de zon – warm en natuurlijk, maar zonder schadelijke UV-straling.

Convectoren elektrisch en stralingspanelen bieden ook slimme oplossingen. Convectoren elektrisch verwarmen de lucht in de ruimte, wat leidt tot stijgende warme lucht en een gelijkmatig verwarmde ruimte. Stralingspanelen werken iets anders, ze stralen warmte uit over een groter oppervlak voor meer uitgebreide warmteverdeling.

Elektrisch verwarmen versus verwarmen op gas

infrarood verwarming op elektriciteit

Je vraagt je misschien af: waarom zou ik elektrisch verwarmen boven verwarmen op gas kiezen? Elektrisch verwarmen heeft enkele belangrijke voordelen. Ten eerste, is deze vorm van huis verwarmen efficiënter. Er is geen energieverlies zoals bij verbranding in gasverwarmingen. Bovendien is het milieuvriendelijker. Het kan worden aangedreven door hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie, waardoor je koolstofvoetafdruk vermindert. 

Ten slotte, vergeet niet het gemak en de flexibiliteit van installatie die verwarming op elektriciteit biedt. Je hoeft geen buizen aan te leggen en er komen geen breekwerkzaamheden aan de pas. Ervaar het gemak, het comfort en de duurzaamheid van elektrisch verwarmen vandaag nog. Maak de overstap en ontdek de warmte van de toekomst.

Meer informatie over verwarmen op elektriciteit

infrarood plafond panelen slaapkamer verwarming op elektriciteit

Wil je meer informatie ontvangen over verwarmen op elektriciteit of wil je weten hoe infrarood verwarming op elektriciteit werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals Warmteshop Antwerpen, Hasselt of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals hoe de Heliosa terrasverwarmer zorgt voor warmte buiten. Combineer stralingswarmte met infraroodwarmte middels de hybride verwarmingspanelen. Vergeet niet dat met elektrische verwarming verwarmen met zonnepanelen kunt. Zoals de zuinige bureau verwarming van Enerco.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Waarom kiezen voor verwarming op elektriciteit