Waarom kiezen voor een elektrische verwarming buiten

elektrische verwarming buiten infraroodstraler terras onderdelen terrasverwarmer

Het buitenleven is fantastisch, toch? Vooral tijdens die koele zomeravonden of heldere herfstdagen. Maar wat als de temperatuur net een tikkeltje te fris wordt? Dan komt een elektrische verwarming buiten goed van pas. 

Met een elektrische verwarming buiten geniet je op elk moment van het jaar van je buitenruimte. Of het nu zomer of winter is, je creëert altijd een warme en gezellige sfeer. Stap over op de toekomst van buitenverwarming en ervaar het verschil!

Directe warmte dankzij infraroodstraling

Misschien vraag je je af hoe een elektrische verwarming buiten zo efficiënt kan zijn. Wel, het geheim zit hem in de infraroodstraling. Anders dan conventionele verwarmingen die de lucht opwarmen, zendt een elektrische buitenverwarming directe warmte uit naar objecten en mensen. Denk aan de warmte van de zon op je huid tijdens een zonnige winterdag, ook al is de lucht koud. Dat gevoel geeft een elektrische verwarming buiten jou.

Niet windgevoelig

Een ander groot voordeel is dat deze verwarming niet gevoelig is voor wind. Je kent vast wel die momenten dat je rond een terrasverwarmer staat en een briesje alle warmte wegblaast. Frustrerend, toch? Met elektrische verwarming buiten heb je daar geen last van. De korte golf straling biedt direct warmte, ongeacht hoe winderig het is.

infrarood terrasverwarmer wit elektrische terrasverwarmer staand elektrische verwarming buiten

Voordelen elektrische verwarming buiten

  • Energiezuinig: Elektrische verwarming buiten verbruikt minder energie omdat het direct objecten en mensen verwarmt in plaats van de lucht.
  • Directe warmte: Geen wachttijd! Je voelt de warmte meteen zodra je de infrarood terrasverwarming inschakelt.
  • Flexibiliteit: Je kunt de terrasverwarming overal plaatsen waar je maar wilt, zolang er maar een stroombron in de buurt is.
  • Milieuvriendelijk: Geen uitstoot van schadelijke gassen, dus goed voor de planeet.
    .

Waarom je nu moet investeren

Als je echt wilt genieten van je buitenruimte, het hele jaar door, dan is een elektrische verwarming buiten een must-have. Het verhoogt niet alleen je comfort, maar het is ook een duurzame en energie-efficiënte keuze. Dus waar wacht je nog op? Maak van je tuin of terras de perfecte plek om te ontspannen, ongeacht het weer!

Keuze terrasverwarmer

infrarood terrasverwarmer elektrisch hangend infrarood korte golf

Wil je meer informatie ontvangen over de keuze van de terrasverwarmer of wil je weten hoe elektrische verwarming buiten voelt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming en breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare. Hier staan diverse terrasverwarmer modellen al werkend uitgestald. 

Je kunt de infraroodwarmte zelf voelen. En als je dat eenmaal gedaan hebt, wil je niet meer anders dan kiezen voor een elektrische verwarming buiten van Warmteshop. Bekijk ook ons blog over de 5 redenen waarom buiten verwarming elektrische kopen de slimme en voordelige keuze is. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. 

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Waarom kiezen voor een elektrische verwarming buiten