5 Redenen waarom buitenverwarming elektrisch kopen

infrarood lampen terrasverwarmer infrarood staand buitenverwarming elektrisch

Buitenverwarming elektrisch: de veilige en comfortabele keuze voor jouw terras

Wanneer de avonden frisser worden, verlangen we naar de behaaglijke warmte om langer buiten te kunnen vertoeven. Het creëren van die warme sfeer is nu makkelijker dan ooit dankzij de innovatie van buitenverwarming elektrisch. Veiligheid en gemak; twee woorden die elektrische buitenverwarming perfect omschrijven. Laten we eens kijken aar de voordelen van een infrarood terrasverwarmer. 

Waarom kiezen voor elektrische buitenverwarming?

Het is een koele avond, de sterren twinkelen aan de hemel, en jij? Jij zit behaaglijk warm op je terras dankzij de subtiele, doch krachtige warmte van de elektrische buitenverwarming. Maar waarom wordt de keuze steeds vaker gemaakt voor een buitenverwarming elektrisch in plaats van traditionele gasverwarming?

1. Veilige elektrische terraverwarming

Allereerst speelt veiligheid een cruciale rol in deze overweging. Met elektrische verwarming worden ongelukken door lekkende gasflessen of ongecontroleerde vlammen volledig uitgesloten. Je hebt geen open vuur en de terrasverwarming wordt niet razend heet, waardoor het risico op brandwonden of brand nihil is.

2. Gebruiksgemak

Daarnaast speelt het gebruiksgemak een significante rol. Geen gedoe met het vervangen van zware gasflessen, maar simpelweg de stekker in het stopcontact steken, en je bent verzekerd van een aangename warmte. Bovendien is een buitenverwarming elektrisch doorgaans voorzien van een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, waarmee je de warmte-intensiteit eenvoudig naar wens kunt aanpassen. En dat op afstand door bijvoorbeeld de app op je mobiele telefoon. 

Terrasverwarmer 3000 Watt verwarming buiten terras terraskachel onder overkapping buiten verwarming terras verwarming

3. Geen CO2 uitstoot

Bovendien wordt er met het oog op de toekomst vaak gekozen voor een duurzamere oplossing. Elektrische buitenverwarming kan worden gevoed door groene stroom, zoals wind- of zonne-energie, waardoor je bijdraagt aan een vermindering van CO2-uitstoot.

4. Geruisloos en geurloos

Wat ook een relevante overweging kan zijn, is dat een elektrische terrasverwarmer geruisloos en geurloos is. Dit in tegenstelling tot de gas terrasverwarmer die een lichte geur en geluid produceert. Je gesprekken en rustmomenten worden dus niet verstoord door onaangename geuren of een constant zoemend geluid op de achtergrond.

5. Prachtige design terrasverwarming

En natuurlijk, de esthetiek. Elektrische terrasverwarmer is verkrijgbaar in tal van designs en groottes, waardoor er altijd wel een model is dat feilloos aansluit op jouw stijl en inrichting van de buitenruimte. Een design terrasverwarming voegt niet enkel warmte toe, maar ook een vleugje elegantie en moderniteit aan jouw buitenomgeving.

Voordelen buitenverwarming elektrisch op een rij

Samengevat, zijn de voordelen van buitenverwarming elektrisch als volgt:

 1. Veilig in gebruik zonder open vlammen of lekkende gasflessen.
 2. Simpel in gebruik: stekker erin en genieten maar.
 3. Duurzaamheid: compatibel met groene stroom en geen uitstoot.
 4. Onopvallend en elegant: geen geluid, geen geur.
 5. Stijlvol: verkrijgbaar in diverse ontwerpen en maten.
  .

Deze voordelen maken buitenverwarming elektrisch een uitstekende keuze voor elke buitenruimte waar warmte en gezelligheid centraal staan, en tegelijkertijd veiligheid en gebruiksgemak van essentieel belang zijn.

terrasverwarmer infrarood lamp gezond terraskachel onder overkapping hangende terrasverwarmer

Verschillende modellen om te ontdekken

Bij de keuze voor buitenverwarming elektrisch heb je toegang tot een breed scala aan modellen die ieder hun unieke charmes en voordelen met zich meebrengen.

 • Aan de wand: Een vaste, stijlvolle optie die je terras op subtiele wijze verwarmt.
 • Onder de parasol: Intieme verlichting en warmte, waarbij de warmte gelijkmatig wordt verdeeld.
 • Vrijstaand en mobiel: Vrijheid in plaatsing en ideaal voor flexibele gebruikssituaties.
  .

Buitenverwarming elektrisch met infrarood technologie

Buitenverwarming elektrisch maakt gebruik van korte golf infraroodstraling, welke efficiëntie en gerichte warmteverspreiding garandeert. Dit type verwarming zendt directe warmte uit naar mensen en objecten, zonder kostbare energie te verliezen aan het verwarmen van de buitenlucht. Jouw comfort is dus slechts één klik op de afstandsbediening verwijderd.

Het kiezen van een elektrische buitenverwarming is niet alleen een slimme keuze voor het milieu door het vermijden van fossiele brandstoffen, maar het is ook een keuze voor het veiligstellen van gezellige avonden op jouw terras. Een veilige, verantwoorde en bovenal behaaglijke buitenomgeving is met de keuze voor buitenverwarming elektrisch binnen handbereik.

Zeg ja tegen sfeervolle avonden, zeg ja tegen buitenverwarming elektrisch van Infrarood Verwarming. 

elektrische terrasverwarmer infrarood staand infrarood lamp gezond elektrische terrasverwarmer op voet terrasverwarmer met verlichting warmtestralers terras staande terrasverwarmer buitenverwarming elektrisch

Meer informatie over terrasverwarming

Wil je meer informatie ontvangen over terrasverwarming of wil je weten hoe buitenverwarming elektrischwerkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals hoe handig een elektrische bijverwarming is en hoe je het stroomverbruik straalkachel berekenen kunt. 

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | 5 Redenen waarom buitenverwarming elektrisch kopen