Waarom infrarood verwarming?

waarom infrarood verwarming hoe ver straalt een infrarood paneel IR warmtepaneel

Waarom infrarood verwarming de beste keuze is

Waarom infrarood verwarming kopen de beste keuze is bij de overstap naar zonder gas huis verwarmen. Infrarood verwarming is geruisloos, geurloos, onderhoudsvrij en in prachtige slanke warmtepanelen verkrijgbaar. Het is bovendien de milieuvriendelijke optie voor huis verwarmen zonder gas. Met een IR kachel heb je geen last van stof dat in de lucht rond dwarrelt, waardoor de lucht schoon is. En daarom zeer geschikt is voor mensen met een alergie of voor astmapatiënten. Bovendien is de installatie aan de wand of plafond van een ook eenvoudig.

badkamer verwarming

Energiezuinige bijverwarming of hoofverwarming

Infraroodpaneel kan je inzetten als energiezuinige bijverwarming of als hoofdkachel. Want de warmtepanelen zijn verkrijgbaar als mobiele of vaste kachel. Dit type chauffage kan je aansluiten als hoofdverwarming. Daarnaast is een warmte paneel ook bijzonder geschikt als tijdelijke energiezuinige bijverwarming in ruimtes waar wat meer warmte nodig is. Bijvoorbeeld in de werkkamer, een koude ruimte in de woonkamer of voor kamers die je minder vaak gebruikt.

Hoe werkt deze kachel elektrisch?

Deze kachel elektrisch werkt middels infraroodstraling. De stralingswarmte warmt de personen en voorwerpen die zich in het stralingsgebied direct op en weerkaatst de warmte ook weer terug. Door middel van warmtestralingen kunnen woon- en slaapkamers zeer gelijkmatig worden verwarmd. Deze stralingsverwarming valt onder de directe verwarmingen. Net zoals de zon geeft de straling van deze kachel elektrisch een directe en prettige warmte af. Het voordeel is ook de hogere wandtemperatuur waardoor vocht uit de muur ontsnapt. Dit verbetert binnenshuis de luchtkwaliteit.

Zuinige elektrische verwarmingstoestellen bespaart geld

Deze zuinige elektrische verwarmingstoestellen van Warmteshop bespaart je nu en in de toekomst veel geld op de stookkosten. Waarom warmtepanelen kopen? Zuinige elektrische verwarmingstoestellen zijn nu al de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van de vervuilende en oprakende fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. De verwarmingspanelen kan je in iedere kamer aan de muur of plafond monteren. Je warmt op een hele efficiënte en effectieve manier de ruimte op. Daarnaast leveren infraroodpanelen ook een hoog rendement op. Bovendien is de warmte gezond voor mens en dier.

waarom infrarood verwarming

Waarom huis verwarmen met infrarood straler?

Huis verwarmen met infrarood straler werkt middels elektriciteit. De fossiele brandstoffen raken op en worden ook alsmaar duurder. Je huis elektrisch verwarmen heeft dan ook veel voordelen. De installatie is eenvoudig, je hebt geen leidingen nodig en je profiteert van een onderhoudsvrije kachel. Een infraroodpaneel heeft namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Moderne infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele prachtige modellen, vermogens en afmetingen. Bijvoorbeeld geschikt als badkamer verwarming, woonkamer foto paneel of een spiegelverwarming met led verlichting. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw huis zonder gas te verwarmen.

Voordelen elektrisch verwarmen

De voordelen van elektrisch verwarmen met de gezonde infraroodstraling zijn onder andere:

– Goedkoop in de aanschaf.
– Onderhoudsvrij
– Eenvoudige montage
– Geen luchtcirculatie waardoor de lucht schoon is
– Hoog rendement en energiezuinig in verbruik
– Ruimtebesparend dankzij slanke panelen van 2-3 cm.
– Geen gas regio toeslag, zoals bij gasverwarming.
– Met groene stroom geen CO2 uitstoot
– Elektrisch verwarmen met zonnepanelen
– Warme wanden, waardoor schimmels verdwijnen.
– Geurloos en geruisloos

Meer informatie over waarom infrarood verwarming kopen

Wil je meer informatie over waarom infrarood verwarming? Je kan voor hoe werkt infrarood verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over waarom infrarood verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over waarom infrarood verwarming vinden. 

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop. Lees het complete artikel waarom infrarood verwarming

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Waarom infrarood verwarming?