Waarom infrarood badkamer verwarming nodig?

schimmel voorkomen verwarming elektrisch veilig infrarood badkamer verwarming

Waarom heb je een infrarood badkamer verwarming nodig?

Wil je een spa-achtige behandeling in je badkamer? Kies dan voor een infrarood badkamer verwarming. In ons blog bespreken we alle over de wandpanelen badkamer gamma. Van afmeting tot de voordelen van een bijverwarming badkamer elektrisch. Kom te weten of je een infrarood badkamer verwarming nodig hebt als bijverwarming op je huidige verwarmingssysteem. Infraroodverwarming badkamer geeft een perfecte warmte die je nodig hebt om je comfortabel te voelen in je huis of badkamerruimte.

Voordelen infrarood verwarming badkamer

infrarood paneel badkamer infrarood badkamer verwarming

Een infrarood verwarming badkamer werkt heel goed als het gaat om het verwarmen van de badkamerruimte. Het heeft verschillende voordelen die je zeker overtuigen waarom je dit type infrarood kachel in je badkamer wilt installeren.

Ruimtebesparende panelen badkamer

Panelen badkamer van Infrarood Verwarming zijn verkrijgbaar in verschillende montage mogelijkheden. En zijn daarom gemakkelijk in je badkamer te integreren. De wand panelen badkamer geven de badkamerruimte een elegante uitstraling met daarnaast de gewenste warmte. Infrarood plafondverwarming is bijna onzichtbaar en is geschikt voor kleine badkamers zonder muurruimte.

Voorkomt schimmelgroei

Wandschimmels komen veel vaker voor in ruimtes die vochtig zijn, zoals badkamers. Infrarood badkamer verwarming werkt goed tegen schimmel. Dit komt doordat de infraroodstralen niet de lucht verwarmen, maar de vaste objecten waaronder muren. Daardoor onttrekt het vocht uit de wanden. Doordat de muren droog worden, voorkomt dit schimmelgroei.

Eenvoudige installatie infrarood panelen

Infrarood panelen zijn gemakkelijk te installeren en kunnen worden verplaatst naar een andere plek zodra je verhuist. Door het plug-and-play systeem kunnen infrarood panelen in 15 minuten in de badkamerruimte worden gemonteerd. Voor de installatie is geen ingewikkeld gereedschap of een specialist nodig.

Wellness gevoel

De intense infraroodstralen verwarmen direct ons lichaam zonder eerst de lucht te verwarmen. De opname van de IR straling in het lichaam geeft je dezelfde warmte die je ervaart als je in direct zonlicht staat. Dit wellness gevoel creëer je met een infraroodstraler badkamer.

Energiebesparend IR paneel badkamer

beste elektrische verwarming badkamer infrarood spiegelverwarming

In vergelijking met ander elektrische kachels verbruikt een IR paneel badkamer minder stroom. Ook regelt het door zijn automatische warmtesensatie de temperatuur, waardoor het meer energie bespaart. Tevens leidt het principe van elektrische verwarmen van objecten tot minimaal warmteverlies.

Geen onderhoud infrarood badkamer verwarming

Er zijn geen kosten nodig een infrarood badkamer verwarming te onderhouden, en daardoor bespaar je extra kosten. Je hoeft geen leidingen aan te leggen, een jaarlijkse monteur te laten langskomen voor een beurt of onderdelen te vervangen. Een infrarood kachel is onderhoudsvrij!

Warmteshop badkamer modellen

Warmteshop biedt diverse badkamer modellen aan. Voor iedere ruimte hebben wij een geschikt model, zoals:

  • Spiegels met verwarming en verlichting (optioneel)
  • Handdoekdroger
  • Infrarood plafondverwarming of wandverwarming badkamer: metaal of glasoppervlak.
    .

Welk type verwarming is geschikt voor jouw badkamer?

Infrarood paneel plafond badkamer warmteshop badkamer verwarming elektrisch

Naast het bieden van een passende verwarmingssensatie voegt een infrarood spiegel elegantie toe aan de ruimte. Het is onmogelijk om deze spiegel met verwarming te herkennen als deze in de badkamerruimte is geïnstalleerd. Daarom ook zeer geschikt voor kleine badkamers, want je monteert de spiegelverwarming eenvoudig boven de wastafel. Infrarood spiegels beslaan nooit, zodat je altijd geniet van een helder zicht, terwijl je de elektrische verwarming aanzet.

De tweede optie is de handdoek badkamerverwarming. Ook deze combineert elegantie met functionaliteit. Deze handdoekdrogers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, meestal wit en zwart, maar je kan ook een afbeelding op het oppervlak laten printen. Met handdoekdrogers in de badkamerruimte geniet je altijd van warme droge handdoeken en een warme ruimte.

Als je een kleine badkamer hebt, en er geen elektrisch kachel in past, dan is een infrarood plafondverwarming de ideale keuze. Doordat de warmte van boven komt, warmt ook gelijk de vloer op. Je hebt daardoor geen vloerverwarming meer nodig. De installatie is eenvoudig en zorgt voor een gelijkmatige warmte in de ruimte. Ook verkrijgbaar met led-verlichting.

Infrarood badkamer verwarming – de beste oplossing om een kleine ruimte te verwarmen.

Meer weten over infrarood panelen badkamer?

wat kost infrarood verwarming badkamer handdoekdroger elektrisch infrarood badkamer verwarming

Infrarood panelen badkamer bieden veel voordelen, zijn zeer zuinig in verbruik en zijn veilig te gebruiken in een vochtige omgeving dankzij de IP44 klasse.

Wil je meer informatie over infrarood badkamer verwarming? Neem dan contact op met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over plafondverwarming of wandverwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons Warmteshop magazine alles vinden over hoe werkt een draadloze thermostaat. Lees meer over thermostaten.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Waarom infrarood badkamer verwarming nodig?