Verwarm je huis met verwarming schilderij

infrarood verwarming IR elektrische radiator woonkamer gas verwarming binnen verwarming schilderij verwarming op gas infrarood paneel woonkamer welke infrarood verwarming

Wat is een verwarming schilderij?

Stel je voor: je geniet van de warmte van een verwarming en de esthetiek van een prachtig schilderij, allemaal verpakt in één prachtig product – een verwarming schilderij. Deze unieke combinatie van kunst en functionaliteit verandert de manier waarop we denken over interieurverwarming.

Een verwarming schilderij is een infrarood paneel waarop je een foto naar keuze laat afdrukken. Of het nu gaat om een foto van je laatste vakantie, een portret van je favoriete zanger, of zelfs een foto van je geliefde huisdier, het kan allemaal.

Met een verwarming schilderij combineer je kunst en warmte in één. Kies je favoriete foto, laat deze afdrukken op een infrarood paneel en geniet van de heerlijke warmte terwijl jij je favoriete beeld bewondert.

De warmte die gegenereerd wordt is infraroodstraling die direct de objecten in de kamer opwarmen. Dit is een andere manier van zuinig huis verwarmen, zonder dat de lucht circuleert. Gezond, zuinig en onderhoudsvrij. En geschikt voor meerdere ruimtes, van woonkamer tot badkamer en slaapkamer tot keuken.

wat kost een infrarood paneel print art infrarood verwarming warmteblazer infrarood verwarming schilderij

Hoe werkt infrarood verwarming schilderij?

Het proces is eenvoudig. Je kiest de afbeelding die je wilt, en wij van Warmteshop zorgen ervoor dat deze op het oppervlak van het infrarood paneel wordt bedrukt met behulp van een speciale techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de afbeelding hittebestendig is en de levendige kleuren en glans langdurig behoudt.

Eenmaal bedrukt, monteer je het verwarming schilderij eenvoudig aan de muur, net als een gewoon schilderij. Niemand zal doorhebben dat je een warmtepaneel aan de wand hebt hangen, totdat je het infrarood paneel aanzet en de heerlijke intense warmte voelt.

Het is belangrijk op te merken dat je nooit zelf moet proberen om een infraroodpaneel te beschilderen. Gewone verf is namelijk niet geschikt voor de hoge temperaturen van de elektrische verwarmingen. Het is beter om het vakwerk over te laten aan de professionals van Warmteshop.

infrarood verwarming met print

Meer informatie over infrarood verwarming met print

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood verwarming met print of wil je weten hoe verwarming schilderij werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infraroodverwarming winkels in België waar je de warmte van een infrarood verwarming met print zelf kunt voelen. Zoals infraroodverwarming AntwerpenWarmteshop Roeselare of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom je huis. Ontdek bijvoorbeeld de badkamer infrarood verwarming die zowel warmte als comfort geeft. Verkrijgbaar in meerdere modellen, zoals een handdoekdroger of elektrische verwarming badkamer met timer

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Verwarm je huis met verwarming schilderij