Veelzijdige krijtbord keuken verwarming

infrarood paneel keuken krtijtbord infrarood paneel verwarming krijtbord keuken krijtbord in keuken verwarming

Krijtbord keuken verwarming beschrijf je met echt krijt

Een krijtbord keuken verwarming biedt uitkomst voor zowel warmte als communicatie. Het mat zwarte infrarood paneel is namelijk met krijt te beschrijven. Net zoals een schoolbord, maar dan net wat anders. Want uit het krijtbord keuken komt ook nog eens infraroodwarmte.

infrarood paneel keuken krtijtbord infrarood paneel verwarming krijtbord keuken

Ondanks zijn hoge warmteafgifte is de krijtbord keuken verwarming slechts enkele centimeters diep. De tientallen jaren ervaring van Warmteshop in de productie van IR verwarmingssystemen met een optimale warmtestraling die lijkt op die van een tegelkachel:

  • nooit last van rondzwevende stofdeeltjes;
  • geen temperatuurverschillen tussen vloer en plafond;
  • alleen gelijkmatige verwarming van alle vaste objecten in de ruimte met stralingswarmte.

Infrarood paneel met hoog rendement

Het krijtbord keuken infrarood paneel wordt gekenmerkt door een korte opwarmfase, een optimale verdeling van de stralingswarmte en een hoog rendement. Als goedkoop, compleet verwarmingssysteem of als bijverwarming op je favoriete plek. Tijdens de overgangsperiode of vooral in kamers voor mensen met allergieën en reuma, biedt de infraroodtechniek oplossingen voor verwarmingsbehoeften waar conventionele verwarmingssystemen te duur, niet aantrekkelijk genoeg of gewoon niet mogelijk zijn.

Laat de infrarood verwarming voor je spreken

krijtbord keuken

Infrarood verwarming in krijtbord-uitvoering heeft mat een zwart oppervlak. Eenvoudig te bevestigen als een foto en zo warm als zonnestralen. De oplossing voor communicatie en verwarming in één. Een radiator met ingebouwd schoolbord voor keuken, kantoor of restaurant. De geavanceerde infraroodtechnologie maakt deze infrarood verwarming stijlvol en duurzaam.

Het glazen of metalen oppervlak maak je eenvoudig weer schoon met een vochtige doek, net zoals alle andere warmtepanelen van Warmteshop. Je kunt het oppervlak met echt krijt beschrijven. Laat een boodschap voor je kinderen achter, schrijf de boodschappenlijst op of laat je kind een mooie krijtbord tekening maken.

Krijtbord kopen bij Warmteshop

Wil je een zwarte verwarming in de uitvoering krijtbord kopen? Dan kan je terecht bij Warmteshop. Ideaal als krijtbord verwarming in de keuken, kinderkamer, kantoor of voor de horeca. Ook wellness centra kunnen een krijtbord kopen, aangezien deze infrarood verwarming IP44 klasse bescherming heeft. Wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn.

Wil je meer informatie over krijtbord keuken? Je kan voor krijtbord keuken contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over onze warmtepanelen wordt zo snel mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over 7 elektrische badkamerverwarming voordelenvinden, welke ook gelden voor de krijtbord keuken infrarood panelen. Lees meer over infrarood panelen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Veelzijdige krijtbord keuken verwarming