Veelzijdige elektrische terrasverwarmer staand

Ontdek de veelzijdigheid van een elektrische terrasverwarmer staand

Heb je ooit buiten gezeten, genietend van een gezellige avond, maar voelde je de kou in je botten kruipen? We hebben de perfecte oplossing! Een elektrische terrasverwarmer staand doet wonderen voor jouw buitenruimte. Waardoor jij en je gasten het comfortabel warm hebben buiten, zelfs als de temperatuur daalt. Ontdek de veelzijdigheid, efficiëntie en gezelligheid die deze elektrische terrasverwarmer staand biedt. En maak je terras dé plek om te ontspannen, het hele jaar door!

Elektrische terrasverwarmer staand: een innovatieve oplossing voor jouw terras

Een elektrische terrasverwarmer staand is een prachtige aanvulling voor elk terras. Het is een apparaat dat infraroodstralen gebruikt om directe warmte te produceren, waardoor jij en je gasten van een warm en gezellig terras kunnen genieten, zelfs in kouder weer. Bovendien wordt gebruik gemaakt van de korte golf infraroodstraling. Dit betekent dat de elektrische terrasverwarmer direct warm is zodra je deze aanzet. En niet gevoelig is voor windvlagen. Kortom, de warmte is direct en constant.

infrarood terrasverwarmer wit elektrische terrasverwarmer staand

Verschillende modellen terrasverwarming

Binnen de wereld van de elektrische terrasverwarmer staand vinden we verschillende modellen zoals halogeen, golden tube, elektrische kwarts verwarming, en carbonstralers.

 • Halogeen: Halogeen verwarming gebruiken halogeenlampen en zijn ideaal voor kleinere ruimtes. Ze bieden directe warmte en zijn zeer energiezuinig.
 • Golden tube: Deze variant staat bekend om zijn gouden buizen die zorgen voor een zeer effectieve en efficiënte warmteverspreiding over een groter oppervlak.
 • Elektrische kwarts verwarming: Kwartsverwarmer gebruikt kwartslampen en zijn geweldig voor middelgrote tot grote terrassen. Ze bieden een consistente warmte en hebben een lange levensduur.
 • Carbonstralers: Carbonstralers zijn ideaal voor het verwarmen van grotere oppervlakken. Ze bieden een comfortabele warmte en zijn milieuvriendelijk. Deze infrarood verwarming maakt gebruik van de lange golf infraroodstraling en is daardoor geschikt voor binnen. Een carbonstraler worden niet buiten gebruikt, omdat deze wel gevoeliger is voor windvlagen.
  .

Donkere stralers zijn vooral binnen rendabel, heldere stralers met korte golf infrarood vooral buiten. Daarbij maakt het dus niet uit of er veel wind staat of niet. 

Voordelen ten opzichte van gasverwarming terras

De elektrische terrasverwarmer staand heeft diverse voordelen boven gasverwarming terras. Het is niet alleen milieuvriendelijker, maar ook gebruiksvriendelijker.

 • Milieuvriendelijk: Elektrische terrasverwarmer stoot geen schadelijke gassen uit en zijn daarom een groenere keuze.
 • Veiligheid: Ze zijn veiliger in gebruik omdat er geen risico is op gaslekken.
 • Onderhoud: Elektrische terrasverwarmers vergen minder onderhoud en zijn eenvoudiger te installeren en te gebruiken.
 • Kosten: De bedrijfskosten zijn vaak lager dan die van gasverwarmers.
 • Direct warm: instant warmte zodra je de heater aanzet.
 • Geen gedoe met gasflessen: geen gesleep met gasflessen en het veilig opslaan van de flessen. 
  .

Infrarood terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming is een populaire keuze dankzij de efficiëntie en directe warmte die het biedt. Met infrarood terrasverwarming geniet je direct van de warmte, waardoor het een ideale oplossing is voor spontane bijeenkomsten op het terras. Je bedient de infrarood terrasverwarming eenvoudig met een druk op de knop of via de afstandsbediening. 

elektrische terrasverwarmer op voet staande terrasverwarmer infrarood

Comfortabel ontspannen met een buitenverwarming

De elektrische terrasverwarmer staand is een innovatieve, efficiënte en milieuvriendelijke manier om jouw terras te verwarmen. Met verschillende buitenverwarming modellen zoals halogeen, golden tube, elektrische kwarts verwarming, vind je zeker de perfecte terrasverwarmer die past bij jouw behoeften en ruimte. Kies voor een groenere, veiligere en onderhoudsvriendelijkere optie en maak van jouw terras een comfortabele plek om te ontspannen, ongeacht het seizoen!

Meer informatie over buitenverwarming

Wil je meer informatie ontvangen over buitenverwarming of wil je weten hoe de elektrische terrasverwarmer staand voelt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Tervuren.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom het huis. Zoals hoe je met een infrarood douche de winterblues overwint en wat de vloerverwarming als hoofdverwarming ervaringen zijn. 

Koop nu een terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Veelzijdige elektrische terrasverwarmer staand