Infrarood douche: zonlicht en warmte terwijl je doucht

sunshower infrarood infrarood douche infrarood sauna schadelijk

Wat is een infrarood douche?

Stel je voor: je staat onder de douche en wordt tegelijkertijd verwarmd door zachte infraroodstralen, alsof jij je in het zonlicht waant. Dat is mogelijk dankzij de infrarood douche! Maak kennis met de Sunshower: een innovatie die zowel zonlicht als infrarood warmte onder de douche brengt. Perfect voor die koude winterochtenden of gewoon wanneer je jouw lichaam wilt verwennen. Ontdek waarom een infrarood douche een absolute gamechanger is voor je badkamerroutine.

Zeg vaarwel tegen winterblues met Sunshower

In de winter kan het soms moeilijk zijn om voldoende zonlicht te krijgen. Dankzij de Sunshower is dat verleden tijd. Deze bijzondere infrarood douche is niet alleen ontworpen om je warm en energiek te voelen, maar ook om je een dagelijkse dosis vitamine D en energie te geven. En dat allemaal terwijl je geniet van een verfrissende douche.

Verlichting voor reumapatiënten dankzij Sunshower infrarood

Wetenschappelijk onderzoek en dermatologen hebben de voordelen van de Sunshower infrarood voor reumapatiënten bevestigd. Stijve gewrichten? Pijnlijke spieren? Met regelmatig gebruik van de Sunshower douche verminderen deze symptomen, waardoor de algehele welzijn en gezondheid verbetert.

sunshower infrarood douche modellen

Veiligheid en kwaliteit

Bij een Sunshower douchemodel staat veiligheid voorop. Alle Sunshower producten voldoen dan ook aan de hoogste Europese normen en zijn voorzien van gerenommeerde keurmerken. Samenwerking met experts zorgt ervoor dat de Sunshower douches niet alleen effectief, maar ook volkomen veilig zijn voor dagelijks gebruik.

Waarom infraroodwarmte goed voor je is

  • Stimuleert de bloedcirculatie.
  • Versnelt de aanvoer van essentiële voedingsstoffen.
  • Biedt verlichting voor gespannen spieren.
  • Vermindert rug- en nekpijn.
  • Helpt bij het herstellen van spieren na het sporten.
  • Zorgt voor een diepe reiniging van de huid.
  • Heeft een therapeutische werking op het lichaam.
    .

Dus, ben je klaar om je doucheroutine naar een hoger niveau te tillen? Met de infrarood douche van Sunshower krijg je zowel de voordelen van zonlicht als infraroodwarmte, allemaal in het comfort van je eigen badkamer.

Meer informatie over infrarood douche modellen

Wil je meer informatie ontvangen over de infrarood douche modellen voor inbouw of opbouw? Neem dan contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze verwarmingwinkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infraroodpanelen en rondom huis. Beleef bijvoorbeeld de ultieme warmtebeleving met een infrarood plafond badkamer verwarming met of zonder verlichting. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood douche: zonlicht en warmte terwijl je doucht