Unieke infrarood verwarming voor elke badkamer Hasselt

elektrische badkamer verwarming met timer Traditionele elektrische verwarming badkamer hasselt

Badkamer Hasselt specialist: Warmteshop 

Het opfrissen in een warme, uitnodigende badkamer is een luxe die we allemaal verdienen. Jouw zoektocht naar die perfecte verwarmingsoplossing eindigt hier, bij de badkamer Hasselt specialist: Warmteshop.

Warmteshop transformeert jouw badkamerervaring met unieke, energiezuinige en stijlvolle infrarood verwarmingsoplossingen. Ontdek nu de diverse IR panelen en maak van elke dag een spa-ervaring in het comfort van jouw eigen badkamer Hasselt. Jouw warmte, jouw regels!

muurpaneel badkamer verwarming elektrische handdoekdroger handdoekverwarmer handdoekrek verwarming

Handdoekdroger: combineer warmte en functionaliteit 

De handdoekdroger van Warmteshop Hasselt is niet zomaar een verwarmingselement. Het is een perfecte samensmelting van stijl, functionaliteit en innovatieve infrarood technologie. De dual-zone infrarood panelen, verkrijgbaar in elegante varianten zoals Welltherm of Ecaros, bieden niet alleen een gezellige warmte in jouw badkamer, maar ook een efficiënte manier om jouw handdoeken te drogen en voor te verwarmen. Uitgevoerd in glas of metaal en uitgerust met 2 of 3 handdoekbeugels, deze panelen zijn een absolute must-have voor elke badkamer. De handdoek verwarming is te verkrijgen bij alle Warmteshop winkels in België en Nederland. 

  • Comfortabele warmte
  • Droge en warme handdoeken
  • Elegante uitstraling
  • Energie-efficiënt

Spiegelverwarming: zeg adieu tegen beslagen spiegels

Stel je een spiegel voor die niet beslaat, ongeacht hoe heet je douche is. De ultradunne spiegelverwarming van Warmteshop, slechts 2,2 cm dik, kan strategisch boven de wastafel worden geplaatst om niet alleen een helder beeld te bieden maar ook een subtiele warmte af te geven. Stel je voor: geen beslagen spiegels meer en altijd een warm ontvangst na elke douche of bad in jouw badkamer Hasselt. En ja, je kunt zelfs kiezen voor modellen die voorzien zijn van stijlvolle led-verlichting.

Infrarood verwarming plafond badkamer Infrarood paneel plafond badkamer plafondverwarming beste elektrische verwarming plafondverwarming infrarood gezondheid infrarood paneel plafond plafondpanelen badkamer infrarood verwarming elektrisch vuurtje badkamer

Plafondverwarming: optimale warmteverspreiding van boven

Of je nu een kleine of een grote badkamer hebt, een infrarood plafondverwarming is een geweldige oplossing. Voor kleine badkamers behoud je alle ruimte aan de muur en voor grote badkamers geniet je van een enorme warmteverspreiding van bovenaf. Een bijkomend voordeel is dat de vloer ook heerlijk warm wordt, waardoor vloerverwarming overbodig is in jouw badkamer Hasselt.

badkamer paneel infrarood verwarming badkamer ervaring snelle verwarming badkamer Hasselt

Meer informatie over infrarood verwarming badkamer

In elke moderne badkamer Hasselt creëren de infrarood panelen van Warmteshop een symbiose van stijl en functionaliteit, terwijl ze een gezellige warmte bieden waar je nooit meer zonder wilt.

Wil je meer informatie ontvangen over badkamer infrarood verwarming. Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare. En natuurlijk niet te vergeten de lokale Warmteshop Hasselt.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over heaters voor binnen en buiten. Zoals wat de warme voordelen van een inbouw terrasverwarmer zijn. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Unieke infrarood verwarming voor elke badkamer Hasselt