Badkamer bijverwarmen: ontdek de mogelijkheden 

plafondpanelen badkamer verwarming elektrisch badkamer bijverwarmen Infrarood verwarming badkamer 1000 watt

Badkamer bijverwarmen: de opties

In de vroege ochtenden en kille wintermaanden kan het een echte uitdaging zijn om de badkamer comfortabel warm te houden. Maar maak je geen zorgen, er zijn volop manieren voor badkamer bijverwarmen. Van traditionele radiatoren tot moderne infrarood verwarming, we zullen verschillende opties verkennen om je te helpen de beste keuze te maken.

1. Traditionele manieren van badkamer bijverwarmen

Een veelgebruikte manier om de badkamer bij te verwarmen is het gebruik van traditionele radiatoren of vloerverwarming op basis van warm water. Deze opties bieden een consistente verwarming, maar deze manier van verwarmen is traag en verbruikt meer energie. De badkamerruimte warmt ook langzaam op. Dit is niet waar je op zit te wachten op een koude ochtend. 

2. Elektrische verwarming badkamers

Elektrische verwarming toestellen zijn een populaire keuze voor badkamer bijverwarmen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden snel warmte. Er zijn echter zorgen over de veiligheid van het gebruik van elektrische toestellen in natte ruimtes, en ze kunnen duur zijn in het verbruik. 

handdoek radiator voor badkamer bijverwarmen

3. Handdoek radiatoren

Handdoek radiatoren dienen een dubbel doel: ze verwarmen je badkamer en houden je handdoeken warm en droog. Terwijl ze een esthetisch en praktisch element aan de ruimte toevoegen, kunnen ze vaak onvoldoende zijn als de enige warmtebron, vooral in grotere badkamers.

4. Infrarood verwarming badkamer

Ten slotte komen we bij de ster van de show: infrarood verwarming badkamer. Deze technologie werkt door het uitzenden van infraroodstralen die direct objecten en mensen in het stralingsgebied verwarmen, in plaats van de lucht. Dit resulteert in onmiddellijke warmte, een efficiënt energieverbruik en minder vochtigheid, waardoor het een ideale keuze is voor het badkamer bijverwarmen.

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming verwarming badkamer elektrisch infrarood spiegel infrarood straler badkamer

Infrarood verwarming biedt niet alleen comfort, maar is ook economisch en milieuvriendelijk. Het vereist bovendien geen onderhoud en is gemakkelijk te installeren. Daarnaast is het een veilige optie voor natte ruimtes, aangezien de infrarood panelen badkamer van Warmteshop gekwalificeerd zijn met een IP44 klasse. Dit betekent dat ze spatwaterdicht zijn. 

Ook zijn infrarood panelen in prachtige design modellen verkrijgbaar, zoals de aangename handdoekdroger, ruimtebesparende plafondverwarming en als badkamer spiegel die niet beslaat.

Kortom, als het gaat om badkamer bijverwarmen, komt infrarood verwarming als de winnaar naar voren.

Meer informatie over zuinige badkamer verwarming

Wil je meer informatie ontvangen over zuinige badkamer verwarming of wil je weten welke modellen het beste zijn voor jouw badkamer bijverwarmen? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming RoeselareWarmteshop Hoogstraten of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over energiezuinige verwarmingen, zoals wat zijn keramische verwarmingspanelen

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Badkamer bijverwarmen: ontdek de mogelijkheden