Welke terrasverwarmer kiezen?

verwarmingselement buiten elektrische terrasverwarming terrasverwarmer kiezen

Terrasverwarmer kiezen: waar op letten

Bent u op zoek naar de beste terrasverwarmer om optimaal te kunnen genieten van uw buitenruimte? Of u nu een terrasverwarmer wilt kopen voor uw thuis of uw horecagelegenheid, het kiezen van de juiste verwarming is essentieel. Bij Warmteshop.be helpen wij u graag bij het vinden van de ideale terrasverwarmer.

In dit artikel bespreken we verschillende aspecten die u helpen bij het maken van de beste keuze. We geven u tips en advies over welke terrasverwarmer het beste bij uw situatie past. Daarnaast bespreken we het verschil tussen een terrasverwarmer op gas en een terrasverwarmer op elektriciteit, en leggen we uit waarom infrarood verwarming een goede optie kan zijn.

Bij het kiezen van een terrasverwarmer is het ook belangrijk om rekening te houden met de capaciteit en de prijs. We geven u inzicht in de verschillende capaciteiten, zodat u kunt berekenen welke capaciteit u nodig heeft voor uw terras. Daarnaast geven we een overzicht van de gemiddelde prijzen, zodat u een idee heeft van wat u kunt verwachten qua kosten.

Wilt u graag een terrasverwarmer van een bekend merk? We bespreken populaire merken zoals Ecaros, Alkari, Welltherm, Heliosa en Ecosun. Hierdoor kunt u een weloverwogen keuze maken en kiezen voor een betrouwbare terrasverwarmer van goede kwaliteit.

Als u uw terrasverwarmer wilt kopen, kunt u terecht bij Warmteshop. Zij bieden een ruim assortiment aan terrasverwarmers van verschillende merken en types. Met hun expertise kunnen zij u voorzien van het juiste advies, zodat u de beste terrasverwarmer kunt vinden die perfect past bij uw behoeften.

Lees verder in dit artikel en ontdek alle handige tips, advies en de beste keuze bij het kiezen van uw terrasverwarmer. Bij Warmteshop.be staan wij voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte verwarming, zodat u langer kunt genieten van het buitenleven.

Terrasverwarmer op gas of elektrisch?

Een van de eerste keuzes die u moet maken bij het kiezen van een terrasverwarmer is of u wilt gaan voor een terrasverwarmer op gas of elektrisch. Beide opties hebben hun voor- en nadelen, dus het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat u een beslissing neemt.

Voor- en nadelen van een terrasverwarmer op gas:

  • Voordelen: Een terrasverwarmer op gas biedt een krachtige en directe warmte, waardoor u snel kunt genieten van een aangename temperatuur op uw terras. Daarnaast hebben gasverwarmers vaak een hogere capaciteit, waardoor ze geschikt zijn voor grotere buitenruimtes.
  • Nadelen: Het gebruik van gas als brandstof kan duurder zijn dan elektriciteit. Bovendien moet u een gasfles aanschaffen en regelmatig vervangen, wat extra kosten en moeite met zich meebrengt. Daarnaast vereisen gasverwarmers een goede ventilatie en moeten ze buiten worden gebruikt vanwege de uitstoot van koolmonoxide.

Voor- en nadelen van een terrasverwarmer op elektriciteit:

  • Voordelen: Elektrische terrasverwarmers zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken. U hoeft geen brandstof te kopen of op te slaan, waardoor de gebruikskosten lager zijn. Daarnaast zijn elektrische verwarmeren milieuvriendelijker, omdat ze geen uitstoot van schadelijke stoffen produceren.
  • Nadelen: Elektrische terrasverwarmers hebben over het algemeen een lagere capaciteit en verwarmen de omgeving iets minder snel dan gasverwarmers. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbaarheid van een stroomvoorziening op uw terras.

Het is belangrijk om de voor- en nadelen van elke optie af te wegen, rekening houdend met uw specifieke behoeften en omgeving. Of u nu kiest voor een terrasverwarmer op gas of elektrisch, beide opties kunnen u helpen om langer te genieten van uw buitenruimte, zelfs op koelere dagen en avonden.

Capaciteit van de terrasverwarmer kiezen

Het is essentieel om rekening te houden met de capaciteit van een terrasverwarmer kiezen. De capaciteit heeft direct invloed op de hoeveelheid warmte die de terrasverwarmer kan produceren en of deze voldoende krachtig is om uw terras te verwarmen.

Om de juiste capaciteit te bepalen, is het belangrijk om verschillende factoren in overweging te nemen. De grootte van uw terras is bijvoorbeeld van invloed op de benodigde capaciteit. Een groter terras heeft over het algemeen een krachtigere terrasverwarmer nodig om de warmte gelijkmatig te kunnen verspreiden. Daarnaast speelt ook de gewenste warmtebeleving een rol. Als u het terras intensief wilt verwarmen, is een terrasverwarmer met een hogere capaciteit vereist.

Om de benodigde capaciteit te berekenen, kunt u gebruikmaken van een eenvoudige formule. Het totale aantal kubieke meters van uw terras vermenigvuldigd met het gewenste temperatuurverschil levert de benodigde capaciteit op. Deze formule geeft u een goede indicatie van de capaciteit die u nodig heeft om uw terras comfortabel te verwarmen.

Door rekening te houden met de capaciteit van de terrasverwarmer, kunt u ervoor zorgen dat uw terras voldoende verwarmd wordt en u optimaal kunt genieten van uw buitenruimte, zelfs op koele avonden.

terrasverwarmer infrarood staand warmtestralers terras terrasverwarmer kiezen

Verschillende typen terrasverwarmers

Wilt u een terrasverwarmer kiezen, dan heeft u de keuze uit verschillende typen. Elk type heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, zodat u kunt bepalen welke het beste bij uw situatie past.

Staande terrasverwarmers

Een staande terrasverwarmer is een populair keuze voor mensen die flexibiliteit wensen. Deze verwarmers zijn voorzien van een standaard en kunnen gemakkelijk verplaatst worden. U kunt ze dus op verschillende plekken in uw buitenruimte gebruiken. Een staande terrasverwarmer zorgt voor een aangename warmte en een gezellige sfeer tijdens koele avonden.

Hangende terrasverwarmers

Een hangende terrasverwarmer is een goede optie als u beperkte ruimte heeft op uw terras of balkon. Deze verwarmers worden aan het plafond bevestigd en nemen weinig ruimte in beslag. Ze zijn ideaal voor overdekte plekken en zorgen voor een efficiënte warmteverspreiding. Met een hangende terrasverwarmer kunt u optimaal genieten van uw buitenruimte, zelfs als deze wat kleiner is.

Wandgemonteerde terrasverwarmers

Als u wilt besparen op ruimte en een discrete verwarmingsoplossing wilt, is een wandgemonteerde terrasverwarmer een goede keuze. Deze verwarmers worden aan de muur bevestigd en nemen geen vloerruimte in beslag. Ze zijn bijzonder geschikt voor terrassen met beperkte ruimte en bieden gerichte warmte waar u het nodig heeft. Een wandgemonteerde terrasverwarmer is een praktische en stijlvolle optie voor elke buitenruimte.

Welk type terrasverwarmer u kiest, hangt af van uw specifieke wensen en de indeling van uw buitenruimte. Elke optie heeft zijn voordelen en kan zorgen voor een aangename warmte tijdens frisse avonden.

Prijzen van terrasverwarmer kiezen

De prijzen van het terrasverwarmer assortiment kunnen variëren afhankelijk van het merk, het type en de capaciteit. Het is belangrijk om het prijskaartje af te wegen tegen de kwaliteit en functionaliteit van de terrasverwarmer. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen, zodat u een idee heeft van wat u kunt verwachten qua kosten:

  • Elektrische terrasverwarmers: Gemiddelde prijs tussen €100 en €500, afhankelijk van het vermogen en het merk.
  • Gas terrasverwarmers: Gemiddelde prijs tussen €150 en €1000, afhankelijk van het vermogen, het merk en het type brandstof.
  • Infrarood terrasverwarmers: Gemiddelde prijs tussen €200 en €800, afhankelijk van het vermogen en het merk.

Houd er rekening mee dat deze prijzen voor een terrasverwarmer kiezen slechts richtlijnen zijn en kunnen variëren. Het is altijd een goed idee om verschillende modellen en prijzen te vergelijken voordat u een beslissing neemt. Kijk ook naar de garantievoorwaarden en de reputatie van het merk. Door grondig onderzoek te doen, kunt u de beste terrasverwarmer vinden die binnen uw budget past en aan uw verwachtingen voldoet.

“Een hogere prijs betekent niet altijd dat een terrasverwarmer beter is. Het is belangrijk om te kiezen voor een terrasverwarmer die past bij uw specifieke behoeften en wensen.”

Populaire merken terrasverwarmers

Er zijn verschillende populaire merken op de markt als het gaat om terrasverwarmers. Hieronder bespreken we enkele bekende merken, hun kenmerken en kwaliteit, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw terrasverwarmer.

Ecaros

Ecaros is een gerenommeerd merk in de wereld van terrasverwarmers. Ze staan bekend om hun innovatieve infrarood verwarmingssystemen die efficiënt en effectief warmte bieden voor zowel kleine als grote terrassen. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen zorgt Ecaros voor comfort en duurzaamheid.

Alkari

Alkari is een ander populaire merk dat hoogwaardige terrasverwarmers produceert. Ze bieden een breed scala aan modellen met verschillende capaciteiten en ontwerpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Alkari terrasverwarmers staan bekend om hun betrouwbare prestaties en duurzaamheid.

Welltherm

Welltherm is een betrouwbaar merk dat gespecialiseerd is in infrarood terrasverwarmers. Ze combineren innovatieve verwarmingstechnologie met stijlvolle ontwerpen. Met verschillende modellen en wattages kunnen ze voldoen aan de verwarmingsbehoeften van verschillende buitenruimtes.

Heliosa

Heliosa is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige elektrische terrasverwarmers. Ze bieden krachtige verwarmingssystemen die snel warmte afgeven en efficiënt zijn in energieverbruik. Heliosa terrasverwarmers zijn duurzaam en gemakkelijk te installeren.

Ecosun

Ecosun is een populaire keuze voor infrarood terrasverwarmers. Ze bieden een breed scala aan modellen die een aangename warmte verspreiden en een comfortabel buitenklimaat creëren. Ecosun terrasverwarmers zijn energiezuinig en eenvoudig te bedienen.

Met deze populaire merken zoals Ecaros, Alkari, Welltherm, Heliosa en Ecosun heeft u genoeg keuzemogelijkheden om de perfecte terrasverwarmer te vinden die past bij uw behoeften en voorkeuren.

elektrische verwarming buiten infraroodstraler terras onderdelen terrasverwarmer

Voordelen van infrarood verwarming

Infrarood verwarming wordt steeds populairder als het gaat om terrasverwarmers. Deze verwarmingsmethode biedt verschillende voordelen die het overwegen waard zijn.

Efficiëntie

Een van de belangrijkste voordelen van infrarood verwarming is de efficiëntie. Infraroodstraling verwarmt objecten en personen direct, zonder de lucht eromheen te verwarmen. Dit zorgt voor een snelle en effectieve warmteafgifte, waardoor u sneller kunt genieten van een aangename temperatuur op uw terras.

Gerichte warmte

Infrarood verwarming biedt gerichte warmte, waardoor u precies kunt bepalen op welke plek of zones u de warmte wilt voelen. U kunt de straling eenvoudig richten en afstemmen op de specifieke behoeften van uw buitenruimte. Dit maakt infrarood verwarming uitermate geschikt voor terrassen, waarbij u de warmte kunt concentreren op de zitplaatsen of de eethoek.

Lagere energiekosten

Infrarood verwarming kan leiden tot lagere energiekosten in vergelijking met andere verwarmingsmethoden. Doordat de warmte direct wordt overgedragen aan objecten en personen, is er minder energieverlies en wordt er efficiënter verwarmd. Bovendien kunt u met infrarood verwarming specifieke zones verwarmen, waardoor u energie bespaart door niet onnodig de hele ruimte te verwarmen.

“Infrarood verwarming biedt efficiënte, gerichte warmte en kan leiden tot lagere energiekosten.”

Milieuvriendelijk

Infrarood verwarming is een milieuvriendelijke keuze voor terrasverwarmers. Het is een vorm van elektrische verwarming die geen uitstoot van schadelijke stoffen veroorzaakt, zoals bij gasverwarming het geval kan zijn. Bovendien zijn er geen verbrandingsprocessen nodig, waardoor er geen sprake is van rook, geur of lawaai.

Met infrarood verwarming kunt u dus niet alleen genieten van comfortabele warmte op uw terras, maar ook bijdragen aan een groenere en schonere leefomgeving.

Tips voor de beste terrasverwarmer kiezen

Als u op zoek bent naar de beste terrasverwarmer voor uw situatie, hebben we enkele praktische tips en advies voor u. Deze tips zullen u helpen om een weloverwogen beslissing te nemen en de ideale terrasverwarmer te kiezen.

Bepaal uw verwachtingen

Voordat u een terrasverwarmer kiest, is het belangrijk om uw verwachtingen helder te hebben. Denk na over hoe vaak u uw buitenruimte zult gebruiken, welke soort warmtebeleving u wenst en hoe groot uw terras is. Deze informatie zal u helpen bij het selecteren van het juiste type en de juiste capaciteit van de terrasverwarmer.

Raadpleeg experts

Het kan erg nuttig zijn om experts te raadplegen voordat u een terrasverwarmer kiest. Zij hebben vaak ervaring en kennis over verschillende merken en modellen. Ze kunnen u helpen de voor- en nadelen van elke optie af te wegen en u adviseren over de beste keuze voor uw specifieke situatie.

Lees reviews

Het lezen van reviews van terrasverwarmers kan ook erg waardevol zijn. Op basis van de ervaringen van andere gebruikers kunt u een idee krijgen van de prestaties en betrouwbaarheid van verschillende modellen. Let vooral op reviews van mensen die een vergelijkbare situatie hebben als die van u.

Vergelijk modellen en prijzen

Om de beste terrasverwarmer te kiezen, is het aan te raden om verschillende modellen en prijzen met elkaar te vergelijken. Let niet alleen op de kosten, maar ook op de functies, kwaliteit en garanties. Door verschillende opties tegen elkaar af te wegen, kunt u de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden.

Overweeg de installatie en gebruiksgemak

Houd bij het kiezen van een terrasverwarmer ook rekening met de installatie en het gebruiksgemak. Sommige modellen zijn eenvoudiger te installeren dan andere, en de bediening kan ook variëren. Denk na over uw eigen handigheid en hoe gemakkelijk u de terrasverwarmer wilt kunnen gebruiken.

Met deze tips en advies kunt u met vertrouwen een terrasverwarmer kiezen die perfect past bij uw behoeften en wensen. Vergeet niet om zorgvuldig te overwegen en verschillende opties te vergelijken voordat u een definitieve keuze maakt.

Waar uw terrasverwarmer kopen?

Als u op zoek bent naar een terrasverwarmer, heeft u verschillende opties om er een te kopen. U kunt ervoor kiezen om uw aankoop online te doen of om naar een fysieke winkel te gaan. Het is belangrijk om te weten waar u op moet letten bij het kopen van een terrasverwarmer, zodat u de beste keuze kunt maken.

Een betrouwbare leverancier waar u terecht kunt voor het kopen van een terrasverwarmer is Warmteshop.be. Deze gespecialiseerde winkel biedt een breed assortiment aan terrasverwarmers van bekende merken zoals Ecaros, Alkari, Welltherm, Heliosa en Ecosun. Bij Warmteshop.be kunt u rekenen op deskundig advies en uitstekende service.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van uw terrasverwarmer bij een specialistische winkel zoals Warmteshop.be. U kunt profiteren van een ruime keuze aan modellen en capaciteiten, en er is altijd een expert beschikbaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kunt u vertrouwen op de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de levering.

Kortom, als u op zoek bent naar een terrasverwarmer, is Warmteshop.be de ideale plek om uw aankoop te doen. Met hun uitgebreide assortiment en professionele service kunt u er zeker van zijn dat u de juiste verwarming vindt voor uw terras, zodat u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven.

Conclusie: juiste terrasverwarmer kiezen

Na het lezen van dit artikel bent u goed geïnformeerd over het de juiste terrasverwarmer kiezen. We hebben verschillende aspecten besproken, zoals het type terrasverwarmer, de capaciteit, de prijzen en populaire merken.

U heeft geleerd dat er twee opties zijn bij het kiezen van een terrasverwarmer: op gas of elektrisch. Beide opties hebben hun voor- en nadelen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de capaciteit van de terrasverwarmer, afhankelijk van de grootte van uw terras en de gewenste warmtebeleving.

Er zijn verschillende typen terrasverwarmers beschikbaar, zoals staande, hangende en wandgemonteerde terrasverwarmers. Elk type heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. De prijzen van terrasverwarmers variëren afhankelijk van het merk, type en capaciteit. Het is belangrijk om te kijken naar de prijs in verhouding tot de kwaliteit en functionaliteit van de terrasverwarmer.

Tenslotte hebben we verschillende populaire merken besproken, zoals Ecaros, Alkari, Welltherm, Heliosa en Ecosun. Deze merken bieden hoogwaardige terrasverwarmers aan.

Met behulp van onze tips en advies hopen we dat u de ideale terrasverwarmer kunt vinden en langer kunt genieten van uw buitenruimte. Neem een kijkje bij Warmteshop.be voor een uitgebreid assortiment aan terrasverwarmers van bekende merken.

Vind de beste terrasverwarmer bij Warmteshop.be

Als u op zoek bent naar de beste terrasverwarmer, kunt u terecht bij Warmteshop.be. Zij bieden een ruim assortiment aan terrasverwarmers van bekende merken zoals Ecaros, Alkari, Welltherm, Heliosa en Ecosun. Met hun expertise en ervaring kunnen zij u helpen bij het vinden van de ideale verwarming voor uw terras, zodat u optimaal kunt genieten van uw buitenruimte.

Bij Warmteshop.be kunt u rekenen op kwalitatieve terrasverwarmers die zorgen voor aangename warmte, ongeacht de buitentemperatuur. Of u nu op zoek bent naar een gasgestookte terrasverwarmer, een elektrisch model of een infrarood verwarming, Warmteshop.be heeft het allemaal. Daarnaast bieden zij ook een uitgebreid assortiment accessoires om uw terrasverwarmer optimaal te benutten.

Het team van Warmteshop.be staat klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze. Of u nu een terrasverwarmer zoekt voor uw tuin, terras, balkon of horecagelegenheid, zij hebben de kennis en ervaring om u te helpen. Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende service en snelle levering. Kortom, bij Warmteshop.be vindt u de beste terrasverwarmer voor uw behoeften, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte.

Meer informatie over infrarood terrasverwarming

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood terrasverwarming of bij welke terrasverwarmer kiezen? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals Warmteshop Mechelen, verwarmingswinkel Gavere of infrarood verwarming Turnhout.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis, waaronder de infrarood terrasverwarming. Zoals de mooie design chauffage handdoekdroger voor badkamer verwarmen en handdoeken drogen.

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België.

FAQ

Welke terrasverwarmer kiezen?

Bij het een terrasverwarmer kiezen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte van uw buitenruimte, uw verwachtingen, en uw persoonlijke voorkeuren. Het is belangrijk om te bepalen of u een terrasverwarmer op gas of elektrisch wilt, de capaciteit die u nodig heeft, en welk type terrasverwarmer het beste bij uw situatie past. Het is ook handig om reviews te lezen en prijzen te vergelijken voordat u een beslissing neemt.

Terrasverwarmer kiezen op gas of elektrisch?

Beide opties hebben hun voor- en nadelen. Een terrasverwarmer op gas is vaak mobieler en kan een grotere warmteafgifte hebben, maar vereist wel een gastoevoer en het vervangen van gasflessen. Een elektrische terrasverwarmer is makkelijker in gebruik en vereist geen gastoevoer, maar heeft over het algemeen een lagere warmteafgifte. Het is belangrijk om uw persoonlijke voorkeuren en situatie in overweging te nemen bij het maken van uw keuze voor een terrasverwarmer kiezen.

Hoe bereken ik de capaciteit van een terrasverwarmer?

De benodigde capaciteit van een terrasverwarmer hangt af van factoren zoals de grootte van uw buitenruimte, de gewenste warmtebeleving en de isolatie van uw terras. Als vuistregel kunt u een capaciteit van ongeveer 100 watt per vierkante meter aanhouden. U kunt ook gebruik maken van online calculators of advies vragen aan een specialist.

Wat zijn de verschillende typen terrasverwarmers?

Er zijn verschillende typen terrasverwarmers om uit te kiezen, zoals staande terrasverwarmers, hangende terrasverwarmers en wandgemonteerde terrasverwarmers. Staande terrasverwarmers zijn vaak mobiel en kunnen verplaatst worden naar verschillende locaties. Hangende terrasverwarmers worden meestal aan het plafond of onder een parasol gemonteerd. Wandgemonteerde terrasverwarmers zijn ideaal voor een permanente bevestiging aan een muur of wand.

Wat zijn de gemiddelde prijzen van terrasverwarmers?

De prijzen van terrasverwarmers kunnen variëren afhankelijk van het merk, het type en de capaciteit. Gemiddeld kunt u rekening houden met prijzen tussen de €100 en €1000. Het is belangrijk om het prijskaartje af te wegen tegen de kwaliteit en functionaliteit van de terrasverwarmer. Het kan ook lonen om prijzen te vergelijken bij verschillende aanbieders.

Welke merken zijn populair voor terrasverwarmer kiezen?

Er zijn verschillende populaire merken als het gaat om terrasverwarmer kiezen, zoals Ecaros, Alkari, Welltherm, Heliosa en Ecosun. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is altijd een goed idee om de kenmerken en specificaties van de verschillende merken te vergelijken voordat u een keuze maakt.

Wat zijn de voordelen van infrarood verwarming?

Infrarood verwarming heeft verschillende voordelen. Het verwarmt objecten en mensen direct, waardoor er minder energie verloren gaat aan het opwarmen van de lucht. Dit zorgt voor een efficiënte en gerichte warmteafgifte. Daarnaast zijn infrarood terrasverwarmers vaak energiezuinig en hebben ze lagere operationele kosten. Ook zijn ze milieuvriendelijk, omdat ze geen schadelijke gassen uitstoten.

Wat zijn tips voor de beste terrasverwarmer kiezen?

Enkele tips voor de beste terrasverwarmer kiezen, zijn het bepalen van uw verwachtingen, het raadplegen van experts, het lezen van reviews, en het vergelijken van verschillende modellen en prijzen. Het is ook handig om te vragen naar ervaringen van anderen en in te spelen op uw persoonlijke voorkeuren.

Waar kan ik een terrasverwarmer kopen?

U kunt terrasverwarmers kopen bij verschillende winkels, zowel online als in fysieke winkels. Een betrouwbare leverancier is bijvoorbeeld Warmteshop.be, waar u een ruim assortiment aan terrasverwarmers vindt van bekende merken zoals Ecaros, Alkari, Welltherm, Heliosa en Ecosun. Het is belangrijk om te kijken naar de service, garantievoorwaarden en reviews voordat u een aankoop doet.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Welke terrasverwarmer kiezen?