Stijlvolle infrarood verwarming keuken

infrarood paneel keuken infrarood huis verwarmen infrarood verwarming keuken

Optimaliseer je keuken met infrarood verwarming

Ontdek de moderne infrarood verwarming keuken. Efficiënt, stijlvol en ruimtebesparend, biedt het comfort en warmte op maat voor jouw culinaire ruimte. Verwarm je keukenruimte stijlvol en efficiënt met een infrarood verwarming. Dit moderne alternatief biedt comfort en warmte, terwijl het ook nog eens ruimte bespaart. Verkrijgbaar in verschillende modellen. Zoals RAL-kleurige panelen, strak wit, krijtbordkeuken welke je met echt krijt beschrijft, of als onopvallende plafondverwarming, is er voor elke keukenstijl een passende oplossing.

Voordelen infrarood verwarming keuken

Een infrarood verwarming keuken installeren is een slimme keuze. Waarom? Om te beginnen is de installatie eenvoudig. Met slechts vier gaten boor je en bevestig je het infrarood paneel aan de muur of het plafond. Deze warmtepanelen zijn niet alleen ruimtebesparend, maar ze verwarmen ook de objecten en mensen in de kamer, in tegenstelling tot een convectiekachel die alleen de lucht verwarmt. Dit betekent dat de warmte langer in de ruimte blijft hangen, wat resulteert in een efficiëntere keuken verwarming.

Een ander groot voordeel van infrarood verwarming keuken is de verbeterde luchtkwaliteit. Doordat er geen luchtcirculatie is, verminder je de verspreiding van stof en bacteriën, wat een infrarood verwarming keuken tot een gezondere keuze maakt. Bovendien, met alle kasten en voorwerpen in een keukenruimte, heb je veel oppervlakken die de warmte vasthouden en reflecteren, waardoor je geen krachtige unit nodig hebt. Ongeveer 20 watt/m3 is voldoende om de ruimte comfortabel te verwarmen.

elektrische verwarming keuken verwarming convector infrarood verwarming keuken

Kies het model dat bij jou past

Infrarood verwarming keuken komt in diverse modellen om aan iedere keukenstijl te voldoen. Of je nu kiest voor een warmtepaneel in een RAL kleur die naadloos in je keukenontwerp past, een strak wit infrarood paneel dat overal bij past, of een krijtbordmodel voor die extra persoonlijke touch, er is altijd een optie die bij jou past. En als je geen kostbare ruimte aan de wand wilt opgeven, overweeg dan plafondverwarming. Deze optie is ideaal voor de keuken, omdat het de warmte gelijkmatig verspreidt zonder ruimte in te nemen.

Geniet van langdurige warmte

Infrarood verwarming in de keuken is niet alleen een slimme keuze voor nu, maar biedt ook voordelen op de lange termijn. De objecten in de ruimte absorberen de infrarode straling en houden de warmte vast, waardoor je minder energie verbruikt om de kamer warm te houden. Dit kan leiden tot lagere energierekeningen en een verminderde impact op het milieu. Bovendien is de warmte die door infraroodpanelen wordt uitgestraald, zacht en comfortabel, waardoor je keuken een uitnodigende plek wordt om te koken en tijd door te brengen.

krijtbord verwarming in keuken paneel krijtbord kind

Meer informatie over infrarood verwarming keuken

Wil je meer informatie ontvangen over de verschillende infrarood verwarming keuken modellen? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infraroodverwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Turnhout

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infraroodpanelen in en rondom huis. Zoals de mooie terrasverwarming design, niet alleen prachtig om te zien, maar altijd warmte om je heen, zelfs buiten. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Stijlvolle infrarood verwarming keuken