Stijlvolle handdoekdroger zwart

handdoekdroger zwart

Waarom kiezen voor een handdoekdroger zwart

Een handdoekdroger is een onmisbaar element in de badkamer. Het houdt niet alleen je handdoeken droog en warm, maar dient ook als aangename badkamer verwarming. Een handdoekdroger zwart is een stijlicoon in je badkamer, welke zorgt voor comfortabele warmte via infraroodstraling. We leggen je uit wat de voordelen zijn van een handdoekdroger zwart als badkamer verwarming.

Voordelen van handdoekdroger zwart

wat kost infrarood verwarming badkamer handdoekdroger elektrisch infrarood badkamer verwarming wattage berekenen handdoekdroger zwart

Een zwarte handdoekdroger is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Door te kiezen voor een handdoekdroger zwart creëer je een moderne en elegante uitstraling in de badkamer. Daarnaast zijn zwarte handdoekdrogers ook makkelijker schoon te maken dan witte handdoekdrogers, omdat vlekken minder opvallen op een zwarte achtergrond. Ook heeft een infrarood verwarming geen onderhoud nodig en de installatie is eenvoudig.

Een handdoekdroger van Warmteshop heeft een slank ontwerp (1,7 tot 2,2 cm) waardoor het ruimtebesparend is in de badkamer. Het oppervlak van deze panelen zijn uitgevoerd in glas of metaal en voorzien van 2 of 3 handdoek beugels. Hierdoor heb je altijd genoeg ruimte om je handdoeken op te hangen.

Infrarood handdoek verwarming

Een infrarood handdoek verwarming van Warmteshop maakt gebruik van infraroodstraling om de handdoeken badkamer te verwarmen en te drogen. Het dual-zone infrarood paneel van Welltherm of Ecaros is hier een goed voorbeeld van. Dit warmtepaneel heeft twee zones met verschillende temperaturen, waardoor het bovenste deel een infrarood verwarmingsvlak van 120 graden heeft en het onderste deel een droogfunctie die een temperatuur van 70 graden Celsius bereikt. Je kan het verwarmingspaneel ook omdraaien als je dat wenst.

Veiligheid elektrische handdoekdroger met stekker

Een elektrische handdoekdroger met stekker is makkelijk te installeren en sluit je gewoon aan op het stopcontact. Alle badkamer verwarmingen van Warmteshop zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht. Hierdoor zijn ze veilig te gebruiken in de badkamer. Daarnaast bevatten de handdoeken verwarmingen het hoogwaardige Duitse TÜV keurmerk, wat betekent dat ze aan zware kwaliteitseisen voldoen.

Handdoekdrogers zwart of wit

infrarood paneel badkamer van Warmteshop IR panelen badkamer elektrische badkamerverwarming straalkachel badkamer

Een zwarte handdoekdroger van Warmteshop is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en veilig. De handdoekdrogers zwart zijn ook in wit of een andere RAL-kleur verkrijgbaar. Ook met een print poster opdruk. Door gebruik te maken van infrarood verwarming badkamer genieten je niet alleen van warme handdoeken, maar ook van een heerlijke warme badkamerruimte. Kies voor de handdoekdrogers van Warmteshop voor een moderne en elegante uitstraling in je badkamer.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van infrarood badkamer verwarming? Zoals een badkamer paneel in de vorm van een spiegel of een plafondverwarming? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis. Zoals het gemak van een draadloze schakelaar voor handdoekdroger waarmee je de temperatuur eenvoudig instelt. Infrarood warmtepanelen kun je overal in huis, op kantoor of zelfs als buitenverwarming plaatsen. Energiezuinig, geen onderhoud en eenvoudige installatie.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Stijlvolle handdoekdroger zwart