Soorten verwarming badkamer elektrisch

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming verwarming badkamer elektrisch infrarood spiegel infrarood straler badkamer energiezuinig badkamer verwarmen infraroodstraler badkamer spiegel met infrarood verwarming zuinig of niet

Wat voor soort verwarming badkamer elektrisch zijn er?

De ochtenden worden steeds kouder, en dat merk je ook als je de badkamer ’s morgens betreedt. Een verwarming badkamer elektrisch zorgt ervoor dat je het nooit meer koud hebt in de badkamerruimte. Binnen 5 tot 12 minuten warm en verkrijgbaar in prachtige design warmtepanelen.

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming verwarming badkamer elektrisch

Er zijn verschillende soorten badkamerverwarming, welke op elektriciteit werken en infraroodstraling geven. Want infrarood verwarming badkamer is de beste oplossing om de badkamer snel, energiezuinig en comfortabel warm te krijgen.

In de badkamer werkt een infrarood verwarming heel goed. De verwarming badkamer elektrische is er in verschillende aantrekkelijke ontwerpen. We bespreken de volgende soorten badkamerverwarming:
– Handdoekdroger
– Badkamerspiegel met verlichting
– Infrarood plafondverwarming

Handdoekdroger badkamer

wat kost infrarood verwarming badkamer infrarood paneel handdoekdroger stralingskachel handdoekrek verwarming

De handdoekdroger badkamer is een infrarood verwarming die twee functies heeft: als infrarood kachel en handdoekdroger. Het verwarmingspaneel van de handdoekdroger badkamer is verdeeld over twee zones. De ene zone is een pure infrarood verwarming met een temperatuur die 115 graden Celsius kan bereiken. De droogfunctie in de andere helft heeft een maximale temperatuur van 70 graden Celsius. Dit deel wordt gebruikt voor het drogen en opwarmen van handdoeken.

De infrarood verwarmingspanelen kunnen op twee manieren worden opgehangen, met het warmste gedeelte boven of onder. Met behulp van de gaten aan de achterkant worden de handdoekbeugels eenvoudig bevestigd. Handdoekbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Namelijk mat wit, verchroomd en glanzend zilver.

Verlichting spiegel badkamer

spiegel verwarming verlichting spiegel badkamer

Een verlichting spiegel badkamer paneel is een infrarood verwarming met led-lichten. De led verlichting bedien je bovendien apart van de infrarood kachel. Deze spiegelverwarming is slechts 2,2 cm dik en neemt dus weinig ruimte in. Daarnaast heeft de verwarming badkamer elektrische met verlichting slechts één aansluitpunt nodig, wat echt handig is. Ander voordeel van een verlichting spiegel badkamer verwarming is dat na het douchen het helder chromen spiegeloppervlak niet beslaat.

De infrarood spiegelverwarming is spatwaterdicht en dus geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen dankzij zijn IP44 classificatie. Deze infrarood spiegel staat daarentegen niet alleen mooi in de badkamer, maar ook in de woonkamer, ontvangsthal, kleedkamer en slaapkamer. Je hebt meteen een geschikte passpiegel tot je beschikking.

Onzichtbare infrarood paneel plafond

Infrarood verwarming plafond badkamer Infrarood paneel plafond badkamer plafondverwarming beste elektrische verwarming plafondverwarming infrarood gezondheid infrarood paneel plafond

Een infrarood paneel plafond is een ideale oplossing als je geen ruimte aan de wand hebt voor een warmtepaneel. Je hoeft ook niet na te denken over de indeling van de ruimte. Omdat de infraroodstralen van bovenaf komen, wordt bovendien ook de vloer verwarmd. Dit heeft als voordeel dat er geen vloerverwarming nodig is. Bovendien is de warmteverspreiding van bovenaf groter dan die van een wandpaneel.

Meer informatie over infrarood verwarming badkamer prijs

De infrarood verwarming badkamer prijs is laag. Al vanaf 150 euro heb je een klein warmtepaneel voor in deze ruimte. Een verwarming badkamer elektrisch is een must. Het enige probleem met een fantastische, goedkope en gezonde infrarood kachel is dat je de ruimte niet wilt verlaten. De rustgevende warmtestralen op je huid zijn zowel ontspannend als helend. Het maakt dat je je op je gemak voelt. Je kunt je eigen helende heiligdom bouwen met een infrarood verwarming badkamer.

Wil je meer informatie over verwarming badkamer elektrisch? Je kan voor verwarming badkamer elektrisch contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over verwarming badkamer elektrisch wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over is infrarood licht schadelijk voor mensen vinden. Lees meer over thermostaten om de IR panelen mee te bedienen.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Soorten verwarming badkamer elektrisch