infrarood verwarming wit glas paneel klein
INFRAROOD VERWARMING GLAS
20 oktober 2017
infrarood verwarming krijtbord schoolbord paneel
INFRAROOD VERWARMING SPIEGEL EN KRIJTBORD
20 oktober 2017

Infrarood verwarming met afbeelding of foto?

Een infrarood verwarming met een mooie afbeelding of foto maakt uw verwarming wel heel uniek. Beeld u zich eens in om uw favoriete schilderij aan de muur te kunnen bewonderen en dit schilderij maakt ook nog eens heel de kamer warm. Maar ook de foto van uw geliefde of je favoriete vakantie plekje behoren tot de mogelijkheden. Bij vriestemperaturen buiten kan je binnen toch nog genieten van een tropisch strand waar de warmte van afstraalt.

Kwaliteit van onze Infrarood verwarming met afbeelding.

Het oppervlak van deze foto verwarming bestaat uit 5 mm ESG-veiligheidsglas. Dit glas heeft een thermische behandeling ondergaan waar bij wij het glas verhitten naar 700°C om het vervolgens met een shockeffect te laten afkoelen. Hierdoor wordt het glas in een spanningstoestand gezet en verkrijgt het een hoge elasticiteit en buigvastheid.

Ondanks de lage wattages welke onze fotopanelen nodig hebben wordt wel de ideale oppervlaktetemperatuur gehaald van 120°C. Dit zorgt ervoor dat u een optimale besparing geniet op uw energie uitgaven.

Deze panelen kunnen perfect aan de muur als schilderij of foto bevestigd worden. Ook deze kan u bij de Warmteshop verkrijgen.

Infrarood verwarming met foto, strak en stijlvol

Onze glazen warmtepanelen welke voorzien zijn van een foto of afbeelding hebben op zichzelf reeds een luxueuze uitstraling. Ze zien er strak uit met een dikte van 2 cm. Ze passen stijlvol in uw woning en gaan mee in uw smaak en interieur. U kiest zelf welke afbeelding of foto in uw verwarming verwerkt wordt. Dit kan gaan van een favoriete schilderij tot een romantische vakantiefoto. Hou er wel rekening mee dat een infrarood verwarming een levensduur heeft van ongeveer 30 jaar. Kies dan ook bewust voor een foto welke u de komende 30 jaar leuk zal vinden. De panelen zijn verkrijgbaar met of zonder frame, dit is enkel afhankelijk van uw smaak. De verschillende mogelijkheden in uitvoering en stijl doen u gewoon vergeten dat het hier om een verwarming gaat.

Uw eigen foto of gekozen uit onze database?

Bij de Warmteshop geloven we in gepersonaliseerd maatwerk. Bent u in het bezit van die ultieme foto die je graag zou verwerken in je infrarood verwarming? Stuur ons deze via mail of wetransfer en wij kijken of de verhoudingen en resolutie voldoende zijn om hem te gebruiken. Deze controleprocedure is gratis en zorgt ervoor dat u zeker bent van een goede en degelijke resolutie op uw verwarming.

U kan ook steeds gebruik maken van onze database met meer dan 250.000.000 foto’s. Hier kan u elke denkbare foto, print of schilderij vinden. Bezoek gewoon de site www.shutterstock.com en geef het trefwoord in van de afbeelding welke u zoekt. Hebt u de perfecte match gevonden, stuur dan het bestandsnummer door via e-mail en wij doen de rest voor u. Ook deze dienst is 100% gratis, u betaald niets voor de foto en niets voor de verwerking hiervan.

Houd er rekening mee dat we altijd een preview sturen van het kunstwerk waarvoor u akkoord moet geven voordat de productie plaatsvindt, zodat het resultaat precies is zoals afgesproken.

Montage van het foto infrarood paneel

Een foto infrarood paneel zal meestal aan de muur geplaatst worden. Bij elk paneel zit een boormal welke u zeer eenvoudig aan de muur kan kleven. Zorg dat deze boormal mooi recht aan de muur aangebracht wordt en boor in de voorziene markeringen. Neem daarna de boormal weg en gebruik de meegeleverde pluggen en bouten om het paneel vast te maken aan de muur.

Waarom zou u voor de Warmteshop kiezen?

Wij leggen ons toe op het leveren van energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen

Ons werk is pas afgelopen als we een score van 100% klanttevredenheid hebben.

Wij nemen alleen maar hoogwaardige producten in ons gamma welke voldoen aan de strengste kwaliteit- en veiligheidsnormen.

Elk product in onze range is voorzien van de nodige certificaten

Uitgebreid winkel netwerk om u nog beter van dienst te zijn

35 Adviseurs welke steeds tot uw dienst staan.

Warmteshop is de grootste winkel in de ganse Benelux met eigen installatiedienst en de nodige expertise op gebied van energiezuinige infrarood verwarming.

 INFRAROOD VERWARMING AFBEELDING