Onmisbare lounge verwarmer 

lounge verwarmer

Optimaliseer je buitenruimte met een lounge verwarmer

Ben je op zoek naar een oplossing om meer van je buitenruimte te genieten, zelfs als het buiten koud is? Dan is een lounge verwarmer dé oplossing voor jou! Of je nu een gezellige tuin, een stijlvol terras, of een comfortabele patio hebt, een lounge verwarmer zorgt voor die extra warmte die je buitenruimte omtovert tot een knus toevluchtsoord, het hele jaar door. 

Ontdek waarom een lounge verwarmer onmisbaar is, welke soorten er beschikbaar zijn en waarom wij specifiek de infrarood heater aanraden. Laat je verrassen door de voordelen en mogelijkheden van deze innovatieve buitenverwarming en maak je klaar voor vele gezellige avonden in de tuin of op je balkon. 

Wat is een lounge verwarmer en waarom is het onmisbaar?

Een lounge verwarmer is een apparaat dat stralingswarmte produceert om buitenruimtes te verwarmen. Of je nu een gezellige avond met vrienden hebt of een rustige avond alleen, een lounge verwarmer zorgt ervoor dat je langer buiten kunt genieten zonder het koud te krijgen. Voor degenen die hun buitenruimte optimaal willen benutten, is het hebben van een lounge verwarmer onmisbaar.

Altijd warm met verwarmer buiten terrasverwarmer hangend veranda verwarmen lounge verwarmer

Verschillende soorten lounge verwarmers

Er zijn verschillende soorten lounge verwarmers, zoals gasgestookte en elektrische modellen, en elk heeft zijn eigen voordelen. Toch willen we graag de infrarood heater aanbevelen. Waarom? Infrarood heaters verwarmen objecten en personen direct, in plaats van de lucht eromheen. Dit zorgt voor een efficiëntere en directere verwarming, ideaal voor open en winderige ruimtes. Bij gas lounge verwarmers waait de warmte snel weg als er al een beetje wind staat. Dat is zonde van het gas, en bovendien bereikt de warmte jou niet. Daardoor heb je het alsnog koud. Met een infrarood lounge verwarmer heb je hier geen last van.

Voordelen van de infrarood heater

  • Energie-efficiëntie: In tegenstelling tot een gas heater verbruiken infrarood heaters minder energie.
  • Milieuvriendelijk: Ze stoten geen schadelijke gassen uit en zijn een groenere optie.
  • Geluidsarm: Ze opereren stil, wat zorgt voor een meer ontspannen sfeer.
  • Onderhoudsvriendelijk: Er zijn minder bewegende delen, wat resulteert in minder slijtage.
  • Veiligheid: Ze hebben een lager risico op brandgevaar vergeleken met gasverwarmers.
    .

Elektrische vs. gas lounge verwarmer

Als het gaat om de vergelijking tussen elektrische en gas lounge verwarmers, komt de elektrische variant als winnaar uit de bus. Gas lounge verwarmers kunnen meer warmte produceren, maar ze zijn niet zo efficiënt als hun elektrische tegenhangers. Bovendien zijn elektrische verwarmers veiliger en milieuvriendelijker. Een gas lounge verwarmer kan een brandrisico vormen en produceert uitlaatgassen die schadelijk zijn voor het milieu. Daarom is een elektrische lounge verwarmer, en specifiek een infrarood heater, een slimme keuze voor elke buitenruimte.

elektrische terrasverwarmer op voet staande terrasverwarmer infrarood

Maak je lounge compleet met een infrarood heater!

De lounge verwarmer is dus een onmisbaar item voor iedereen die wil genieten van zijn buitenruimte, ongeacht het weer. De infrarood heater springt eruit vanwege zijn efficiëntie, milieuvriendelijkheid en veiligheid. Dus, waar wacht je nog op? Maak je lounge ervaring compleet met een infrarood heater en geniet van gezellige en warme avonden buiten!

Meer informatie over infrarood paneel staand

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood paneel staand of wil je weten welke lounge verwarmermodellen er beschikbaar zijn? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Tervuren.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom het huis. Zoals de veelzijdige elektrische terrasverwarmer staand. Deze kun je overal op je terras plaatsen, daar waar de warmte nodig is. 

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Onmisbare lounge verwarmer