Onmisbare elektrische handdoekdroger met thermostaat

beste elektrische verwarming badkamer handdoekdrogers elektrische handdoekdroger met thermostaat gas verwarming binnen Handdoekdroger elektrisch vuurtje badkamer infraroodpaneel badkamer verwarming met warmtepomp handdoekrek verwarming badkamer handdoeken badkamer verwarming handdoekdroger

Wat is een elektrische handdoekdroger met thermostaat 

Een elektrische handdoekdroger met thermostaat is werkelijk onmisbaar in de badkamer. Deze handdoekdroger droogt namelijk niet alleen de handdoeken, maar ook de badkamer. Dit komt doordat deze infrarood verwarming maar liefst 3 functies heeft: 

  1. infrarood verwarming badkamer: verwarmt en droogt de badkamer
  2. handdoekdroger: droogt en verwarmt de handdoeken
  3. stijlvol ophangsysteem voor de handdoeken.

Ontdek de revolutionaire elektrische handdoekdroger met thermostaat. Dit innovatieve apparaat verwarmt en droogt je handdoeken, terwijl het ook je badkamer verwarmt. De infraroodstraling is gezonder dan traditionele verwarming en zorgt voor extra comfort in je badkamer. Kies voor luxe en comfort met de infrarood handdoekdroger van Warmteshop.

Badkamer verwarming elektrische badkamerverwarming elektrische handdoekdroger met thermostaat

Infrarood handdoekdroger: het ultieme comfort in je badkamer

De elektrische handdoekdroger met thermostaat van de Warmteshop brengt comfort en luxe in je badkamer naar een ongekend hoog niveau. Geen koude en natte handdoeken meer, maar altijd een heerlijk warme, droge handdoek na het douchen of baden. En dat is niet het enige voordeel van deze infrarood handdoekdroger.

Unieke werking van de elektrische handdoekdroger met thermostaat

Dit innovatieve product werkt op basis van infraroodstraling. De elektrische handdoekdroger met thermostaat bestaat uit twee zones. Het bovenste gedeelte zorgt voor de verwarming van de ruimte en bereikt een temperatuur van 120 graden Celsius. Het onderste deel van het warmtepaneel, waar de handdoeken worden gedroogd, houdt een lagere temperatuur van 70 graden Celsius aan. Zo heb je altijd een perfect gedroogde handdoek, zonder dat deze te heet wordt om aan te raken.

Voordelen van de infrarood handdoekdroger

Het grootste voordeel van de elektrische handdoekdroger met thermostaat is natuurlijk het comfort van altijd een warme, droge handdoek. Maar er zijn nog meer voordelen. Doordat de handdoekdroger ook de badkamer verwarmt, profiteer je van extra comfort en gemak. Bovendien is de infrarood verwarming gezonder dan traditionele verwarmingssystemen. Het veroorzaakt geen luchtverplaatsing, waardoor er minder stof in de lucht komt. Ook droogt het de wanden van de badkamer, waardoor schimmelvorming geen kans meer heeft. Daarnaast bedien je de infrarood verwarming middels de thermostaat, wat enorm handig en energiezuinig is.

muurpaneel badkamer verwarming elektrische hnaddoekdroger

Waarom kiezen voor Warmteshop?

Bij de Warmteshop ben je aan het juiste adres voor een elektrische handdoekdroger met thermostaat. Wij bieden je de meest geavanceerde technologie en een uitstekende service. Kies voor comfort, luxe en gezondheid in je badkamer met een paneelverwarming badkamer van Infrarood Verwarming Warmteshop.

Wil je meer informatie ontvangen over de elektrische handdoekdroger met thermostaat? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Veurne. Er is altijd wel een verwarmingswinkel in de buurt. 

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over energiezuinig verwarmen. Ontdek bijvoorbeeld de oplossing voor chauffage maakt lawaai of en bekijk de infrarood paneel voordelen en nadelen.

Koop nu infrarood panelen en thermostaten bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Onmisbare elektrische handdoekdroger met thermostaat