Ongekende infrarood lamp voordelen 

nieuwe verwarming infrarood lamp voordelen

De ongekende infrarood lamp voordelen voor je welzijn en gezondheid

In de hedendaagse wereld waar welzijn en gezondheid centraal staan, komen de infrarood lamp voordelen meer en meer naar voren. De infrarood lamp voordelen zijn dan ook talrijk en divers, variërend van verbeterde bloedcirculatie tot pijnverlichting en betere huidconditie. Het is een natuurlijke, effectieve, en toegankelijke technologie die een bijdrage levert aan een gezonder en gelukkiger leven. We leren je in dit artikel wat infrarood lampen zijn en hoe ze je leven en welzijn verbeteren!

warmtestralers terras infrarood lamp voordelen

Wat is een infrarood lamp?

Een infrarood lamp straalt licht en warmte uit die diep in de huid doordringen, tot wel 4 centimeter. Deze technologie wordt gebruikt om verschillende gezondheidsproblemen aan te pakken. De warmte van de lamp helpt om de bloedcirculatie te stimuleren, spierspanning te verminderen en pijn te verlichten. Het is een natuurlijke en veilige manier om je lichaam een boost te geven.

Verbetering van de bloedcirculatie

Eén van de meest bekende infrarood lamp voordelen is de verbetering van de bloedcirculatie. Een goede circulatie is essentieel voor een goede gezondheid. Het zorgt ervoor dat zuurstof en voedingsstoffen efficiënt naar alle delen van het lichaam getransporteerd worden, waardoor cellen zich kunnen vernieuwen en herstellen.

 • Verhoogt zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren en organen.
 • Helpt bij het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam.
 • Verbetert de gezondheid van hart en vaten.
  .

Verlichting van pijn en spierspanning

De warmte die infrarood lampen uitstralen, dringt diep door in het lichaam, bereikt de spieren en zenuwen en biedt zo verlichting bij verschillende soorten pijn en ongemak. Of het nu gaat om chronische pijn, spierpijn na het sporten, of pijn door artritis, een infrarood lamp kan uitkomst bieden.

 • Vermindert inflammatie en zwelling.
 • Ontspant spieren en vermindert spierspasmen.
 • Helpt bij het herstel van sportblessures.
  .

Huidverzorging en welzijn

Naast de fysieke infrarood lamp voordelen, zijn er ook voordelen op het gebied van huidverzorging en welzijn. De warmte en het licht van de lamp kunnen helpen bij het verbeteren van de huidtint, textuur en elasticiteit. Mensen met huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis kunnen ook baat hebben bij regelmatig gebruik van een infrarood lamp.

 • Stimuleert de aanmaak van collageen.
 • Verbetert de huidelasticiteit en vermindert rimpels.
 • Helpt bij de behandeling van acne en andere huidproblemen.
  .
elektrische wandverwarming elektrische bijverwarming woonkamer verwarming elektrisch veilig nano infrarood verwarming voordelen

Infrarood verwarming voordelen

Met deze kennis over de infrarood lamp voordelen ben je nu beter in staat om een weloverwogen keuze te maken voor je gezondheid en welzijn. We zetten alle voornaamste infrarood verwarming voordelen nog even op een rij: 

 1. Uitzetting van bloedvaten waardoor bloedcirculatie verbeterd. 
 2. Verbetert doorbloeding wat aanvoer van voedings- en bouwstoffen versnelt.
 3. Verlichting bij gespannen spieren.
 4. Vermindert rug- en nekklachten. 
 5. Verlichting van reumatische klachten. 
 6. Sneller spierherstel voor sporters. 
 7. Diepe reiniging van de huid.
 8. Therapeutische werking voor ons lichaam.
  .

Waar wacht je nog op? Geef je leven een boost met infrarood verwarming! 

Meer informatie over infrarood panelen kopen

Probeer het zelf uit en ervaar de wonderlijke voordelen van infraroodtechnologie voor jouw welzijn en gezondheid! Dit kan zelfs onder de douche met een infrarood douche!

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood panelen of wil je meer uitleg over de infrarood lamp voordelen? Neem dan eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel of verwarmingswinkel Tervuren.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Naast de gezonde voordelen hebben infrarood panelen nog meer voordelen, zoals: 

 • zuinig in verbruik
 • geen CO2 uitstoot
 • geen onderhoud. 
 • eenvoudige installatie, geen breekwerkzaamheden.

Kom meer te weten over hoe je met elektrische radiator met thermostaat tot wel 50% energie bespaart. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Ongekende infrarood lamp voordelen