Nieuwe verwarming kopen – breng de zon in huis

nieuwe verwarming infrarood lamp voordelen

Woning elektrisch verwarmen met nieuwe verwarming

Infrarood verwarming is de nieuwe verwarming die zuinig, gezond en comfortabel warm is. Een woning elektrisch verwarmen met infraroodstraling, daarmee breng je letterlijk de zon in huis. Infraroodwarmte is namelijk te vergelijken met de warmte van de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling. Het verwarmt direct de objecten in het huis op, wat een zeer aangename en intense warmte geeft. We gaan verder in op nieuwe verwarming kopen voor nieuwbouwwoningen.

Infrarood verwarming in nieuwbouw

nieuwe verwarming

Voel je goed en bespaar geld met een infrarood verwarming. Wie zijn eigen huis bouwt, of wacht op de oplevering van een nieuwbouw woning, heeft veel ideeën over de inrichting ervan. Zodat energie-efficiëntie en een gevoel van welzijn in harmonie zijn.

Infrarood panelen maken je huis nog comfortabeler. In tegenstelling tot conventionele radiatoren verwarmt de weldadige infraroodstraling van Warmteshop niet de lucht in de kamer, maar de oppervlakken en het menselijk lichaam zelf. Deze stralingswarmte zorgt voor een comfortabeler warmtegevoel, zelfs bij lage temperaturen.

5 Voordelen infrarood verwarming bij nieuwe woning

Wat zijn de voordelen infrarood verwarming bij nieuwbouw woningen? We hebben deze voor je op een rij gezet.

  • Energiezuinig in verbruik
  • Verkort de bouwtijd
  • Geen nazorg- en onderhoudskosten
  • Voorspelbare lage energiekosten
  • Gezond binnenklimaat

Lees het complete blog Breng de zon in huis met nieuwe verwarming kopen, waar we alle voordeling toelichten.

Beste manier voor woning elektrisch verwarmen

woning elektrisch verwarmen nieuwe verwarming

Je woning elektrisch verwarmen is de beste keuze die je kan maken. In combinatie met groene stroom stoot je bovendien geen CO2 uit. Met infrarood panelen in huis heb je ook een lagere energierekening. Denk daarnaast ook eens aan de combinatie van infrarood verwarming op zonnepanelen voor een nog hogere besparing in de kosten. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Je bespaart al snel tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten ten opzichte van een convectie verwarming.

Wil je meer informatie over woning elektrisch verwarmen met de nieuwe verwarming infrarood? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je deze kan toepassen als hoofd- of als bijverwarming. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online online winkel.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van de Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over nieuwe verwarming kopen kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals welke elektrische verwarmer kopen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Nieuwe verwarming kopen - breng de zon in huis