Met infraroodstraler terras optimaal buiten genieten

elektrische verwarming buiten infraroodstraler terras onderdelen terrasverwarmer

De voordelen van een infraroodstraler terras

Een infraroodstraler terras is de perfecte oplossing om jouw buitenruimte het hele jaar door comfortabel te maken. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, biedt een infraroodstraler directe warmte, wat ideaal is voor buitenomgevingen. Deze heaters verwarmen objecten en personen direct, in plaats van de lucht, wat resulteert in een efficiëntere en effectievere verwarming.

Het gebruik van een infraroodstraler terras heeft meerdere voordelen. Ten eerste, het zorgt voor directe warmte, waardoor je na het inschakelen direct al van de warmte geniet. Geen opwarmtijd. Dit is vooral handig tijdens koele avonden of in de overgangsseizoenen. Daarnaast zijn infraroodstralers energie-efficiënt, omdat ze geen warmte verspillen aan het verwarmen van de lucht. Dit maakt ze een milieuvriendelijke en kosteneffectieve optie voor terrasverwarming. De warmte waait ook niet weg bij een windvlaag, zoals dat wel het geval is bij een gas terrasverwarming. 

elektrische terrasverwarmer op voet staande terrasverwarmer infrarood

Installatie en gebruiksgemak infraroodstraler terras

Het installeren van een infraroodstraler terras is verrassend eenvoudig en kun je vaak zonder professionele hulp doen. Afhankelijk van het model kun je kiezen voor een staand model of een model dat je aan de muur of het plafond bevestigt. Dit geeft je de flexibiliteit om de warmtebron precies daar te plaatsen waar je deze nodig hebt.

Bovendien is het gebruik van een infraroodstraler terras uiterst gebruiksvriendelijk. Veel modellen komen met afstandsbedieningen of zelfs met smart home-integratie, waardoor je de warmte vanuit je luie terrasstoel regels. Dit gebruiksgemak verhoogt het comfort en maakt de terrasverwarming een ideale keuze voor elke terrasliefhebber.

Terrasverwarming staat voor duurzaamheid en stijl

Een terrasverwarming is niet alleen functioneel, maar kan ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je buitenruimte. Veel modellen hebben een modern en strak design dat bij elk terras past. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk; infraroodstralers terras zijn ook gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn vaak gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden, wat ze een slimme investering maakt voor de lange termijn. Bovendien bevat het de IP65-klasse wat betekent dat ze water- en stofdicht zijn.

Draanst draagt het gebruik van een infraroodstraler terras bij aan duurzaamheid. Omdat ze efficiënter zijn in energieverbruik dan traditionele verwarmingsmethoden, helpen ze de ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo kun je genieten van je terras, wetende dat je een milieuvriendelijke keuze hebt gemaakt.

infrarood terrasverwarmer elektrisch hangend infrarood korte golf infraroodstraler terras

Meer weten over infrarood straler terras?

Een infrarood straler terras biedt de perfecte combinatie van comfort, efficiëntie en stijl. Of je nu een gezellige avond met vrienden plant of gewoon wilt ontspannen in je buitenruimte, een infrarood straler zorgt voor de nodige warmte en sfeer. Het is een slimme, duurzame en stijlvolle keuze voor iedereen die het hele jaar door van zijn terras wil genieten.

Wil je meer informatie ontvangen over onze terrasverwarmer of welke modellen er voor een een infraroodstraler terras beschikbaar zijn? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals hoe je geld bespaart met een magazijn verwarming, maar ook hoe zuinig een tuinhuis verwarmen kunt.  

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Met infraroodstraler terras optimaal buiten genieten