Efficiënte magazijn verwarming met infrarood

industriele verwarming magazijn verwarmen industriele heater magazijn verwarming

Goedkope magazijn verwarming met infraroodtechnologie

Als je zoekt naar een kosteneffectieve manier voor magazijn verwarmen, is infrarood magazijn verwarming een uitstekende keuze. Elektrische infraroodstralers zijn ideaal voor het selectief verwarmen van zones of delen van een magazijn, vooral op plaatsen waar de mensen werken. Deze verwarmingsmethode biedt niet alleen directe warmte zonder opwarmtijd, maar zorgt ook voor aanzienlijke besparingen op je elektriciteitsverbruik.

Je kunt infrarood heaters overal in magazijnen installeren, aan het plafond of aan de muur. Het grote voordeel hiervan is dat je alleen de magazijn verwarming hoeft aan te zetten waar en wanneer de warmte nodig is. Dit zorgt voor een efficiënte warmte, aangepast aan de specifieke behoeften van je magazijnruimte. Door deze gerichte aanpak verminder je niet alleen energieverspilling, maar ook de kosten.

Gezonde en veilige warmte met elektrische verwarming

Een ander belangrijk aspect van magazijn verwarming met infrarood is de veiligheid en gezondheid. In tegenstelling tot traditionele verwarmingsmethoden, brengt elektrische verwarming geen risico op koolmonoxidevergiftiging met zich mee. Infrarood heaters stoten geen schadelijke stoffen uit, wat ze een veilige keuze maakt voor elke werkomgeving.

Hoogwaardige infrarood magazijn verwarming, zoals die met het Duitse TÜV-keurmerk, zijn vervaardigd zonder schadelijke kunststoffen en produceren geen elektrostraling. Deze elektrische verwarming is zelfs geschikt voor gebruik in kritieke omgevingen zoals ziekenhuizen, wat hun veiligheid en betrouwbaarheid benadrukt. Infraroodverwarming kan zelfs een therapeutisch effect hebben, zoals het verlichten van spier- en gewrichtspijn, wat bijdraagt aan een aangenamere werkomgeving voor medewerkers met dergelijke klachten.

filterglas infrarood verwarming IR c straling magazijn verwarming

Magazijn verwarming is duurzaam en effectief

Magazijn verwarming met infraroodtechnologie is niet alleen kostenbesparend en veilig, maar ook uiterst duurzaam. Deze methode van verwarmen is efficiënt omdat het direct objecten en personen verwarmt in plaats van de lucht, wat resulteert in minder energieverbruik en lagere operationele kosten. Bovendien draagt het bij aan een beter milieu door de vermindering van de CO2-uitstoot.

Verwarmen met infraroodstraling is een slimme investering voor elk magazijn. Het zorgt voor een comfortabel werkklimaat, verlaagt de energiekosten en draagt bij aan de duurzaamheid van je bedrijf. Door te kiezen voor deze moderne verwarmingsmethode, kies je niet alleen voor een efficiënte oplossing, maar ook voor een toekomstgerichte benadering in bedrijfsvoering.

Voordelen verwarming magazijn

Een verwarming magazijn met infrarood biedt tal van voordelen: het is kosteneffectief, veilig, gezond en duurzaam. Of je nu een kleine ruimte of een grote opslagruimte hebt, infraroodstralers zijn een slimme keuze die aan al je verwarmingsbehoeften voldoet. Met deze technologie creëer je een comfortabele en productieve werkomgeving, terwijl je tegelijkertijd de bedrijfskosten verlaagt. En bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Bovendien houdt het ook de goederen in de magazijnruimte op temperatuur, indien dat nodig is. 

industriele heater voor magazijn

Meer informatie over zuinig verwarmen

Wil je meer informatie ontvangen over zuinig verwarmen of hoe een magazijn verwarming werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infraroodverwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Turnhout

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen voor thuis en zakelijk gebruik. Zoals hoe je zuinig een tuinhuis verwarmen kunt. 

Koop nu industriele verwarming bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Efficiënte magazijn verwarming met infrarood