Met infrarood verwarming terras comfortabel buiten zitten

elektrische terrasverwarming staand terrasverwarming Infrarood verwarming terras

Infrarood verwarming terras: hoe het zorgt voor comfortabel buiten zitten

Infrarood verwarming terras is een populaire optie voor terrassen, omdat het zorgt voor comfortabele en gezellige buitenruimtes. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, zoals gasverwarmers, werkt een infrarood terrasverwarmer door middel van infraroodstraling, waardoor warmte direct wordt overgebracht op de objecten waarmee de straling in aanraking komt. Bovendien is IR stralingswarmte niet gevoelig voor windvlagen, waardoor de warmte altijd op de plek waar deze gewenst is. Hierdoor zorgt een infraroodverwarming terras voor een aangename buitenomgeving, zelfs op koude dagen.

10 Voordelen warmtestraler terras

terrasverwarmer elektrisch hangend Terrasverwarming infrarood verwarmer buiten Infrarood verwarming terras

Een warmtestraler terras is een elektrische verwarming welke werkt middels korte golf infraroodstraling. Verkrijgbaar in diverse modellen en wattages, zoals een elektrische terrasverwarmer staand of hangend. Wat zijn de 10 voordelen van een warmtestraler terras?

  1. Verlengt het buitenseizoen, waardoor je langer geniet van je terras en buitenruimte.
  2. Is energiezuinig waardoor je bespaart op de kosten.
  3. Kan worden gebruikt om specifieke delen van een terras te verwarmen, wat de efficiëntie van de infrarood verwarming terras verhoogt.
  4. Verwarmt direct en snel, waardoor je snel kunnen geniet van een comfortabele buitenomgeving. Er is geen opwarmtijd.
  5. Vermindert de kans op tocht en condensatie, wat het comfort van mensen verhoogt en de kans op ziekten vermindert.
  6. Is veilig te gebruiken omdat er geen open vuur is en de buitenverwarming terras automatisch uitschakelt wanneer deze omver geworpen wordt. Elektrische terrasheater mag bovendien in gesloten ruimtes gebruikt worden, in tegenstelling tot een gasheater.
  7. Kan worden gemonteerd aan het plafond of de muur, wat ruimte bespaart en een strakke uitstraling geeft.
  8. Heeft een lange levensduur en vereist geen onderhoud.
  9. Kan worden gecombineerd met verlichting en andere decoratieve elementen zoals luidsprekers om een gezellige sfeer te creëren op het terras.
  10. Is beschikbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je de juiste infrarood terrasheater kiest die past bij je terras.

Meer over terras verwarming van Warmteshop

terrasverwarmer terrasverwarming elektrisch verwarmer buiten

Wil je meer informatie ontvangen over terras verwarming of wil je weten hoe infrarood verwarming terraswerkt? Neem dan zeker eens contact op met Warmteshop Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over warmtepanelen in huis, bijvoorbeeld over het alternatief voor accumulator verwarming. Warmteshop zorgt voor warmte binnen en buiten.

Infrarood verwarming terras is de beste oplossing voor diegene die hun terras willen gebruiken, zelfs op koude dagen. Het biedt tal van voordelen, zoals het verlengen van het buitenseizoen, het bieden van comfortabele en gezellige buitenruimtes en het is een veilige buitenverwarming. Door te investeren in een terras verwarming tover je jouw terras, tuin of balkon om tot een comfortabele en aangename buitenruimte die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Met infrarood verwarming terras comfortabel buiten zitten