Krijtbord infrarood verwarming: combineer warmte met creativiteit

krijtbord verwarming in keuken paneel krijtbord kind krijtbord in keuken

Wat is een krijtbord infrarood verwarming?

Krijtbord infrarood verwarming is een revolutionair product dat functionaliteit en stijl naadloos combineert. Deze innovatieve verwarming gebruikt infraroodstralen om je ruimte te verwarmen, terwijl het oppervlak functioneert als een krijtbord. Of je nu to-do-lijstjes maakt, je kinderen laat tekenen, of het dagmenu in je restaurant wilt presenteren; het kan allemaal! Door infraroodtechnologie wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, waardoor je een aangenaam binnenklimaat krijgt zonder tocht of droge lucht. Krijtbord infrarood verwarming is uitermate geschikt voor ruimtes waar zowel een verwarmingselement als een communicatiemiddel nodig is.

krijtbord infrarood verwarming

Waar krijtbord infrarood paneel toepassen?

In de keuken is de krijtbord infrarood paneel ideaal om kookrecepten bij de hand te houden en tegelijkertijd de ruimte comfortabel warm te houden. Heb je een thuiskantoor? Gebruik het als een brainstormbord om je ideeën op kwijt te kunnen terwijl je geniet van een behaaglijke warmte. In de kinderkamer kunnen de kleintjes hun creativiteit de vrije loop laten en blijven ze toch lekker warm. Restaurants waarderen bovendien ook de veelzijdigheid van het krijtbord infrarood paneel voor het presenteren van menu’s in een uitnodigende sfeer. Zelfs in een sauna kan het krijtbord fungeren als informatief bord, terwijl de infraroodstralen een aangename warmte bieden.

Veiligheid en voordelen infrarood verwarming

Infrarood verwarming is niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook uiterst veilig. Infraroodstralen verwarmen objecten en mensen direct, zonder de lucht te verwarmen. Dit betekent dat er geen circulatie van stofdeeltjes is, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieën. Bovendien zijn infrarood panelen volledig stil en veroorzaken ze geen droge lucht. Een infraroodverwarming heeft een laag energieverbruik, wat gunstig is voor zowel je portemonnee als het milieu. Dankzij de moderne technologie zijn de panelen ook beveiligd tegen oververhitting en zijn ze uitgerust met veiligheidssensoren. Bovendien is een IR-verwarming aanraakveilig, dus ook ideaal om als krijtbord kinder kamer te gebruiken. 

wattage radiator berekenen krijtbord verwarming

Kenmerken krijtbord infrarood panelen:

  • Je beschrijft het verwarmingspaneel met echt krijt.
  • Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.
  • Diverse toepassingen thuis, zoals keuken, kinderkamer en werkkamer. 
  • Ook commercieel toepasbaar op kantoren, horeca en in sauna’s.
  • Eenvoudige installatie dankzij meegeleverde muurbeugel.
  • Efficiënte en directe warmte.
    .

Meer informatie over krijtbord kind, keuken of kantoor heater

Wil je meer informatie ontvangen over krijtbord infrarood verwarming of wil je weten hoe krijtbord kind werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Antwerpen, Warmteshop Roeselare of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over de energiezuinige elektrische verwarmingvan Warmteshop. Zoals de terrasverwarmer hangend, waardoor je het hele jaar door geniet van een warm buiten terras. En ontdek ook de oplossing voor snelle verwarming badkamer

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop, de verwarmingswinkel van de Benelux. Voor efficiente en zuinige warmte. In combinatie met groene stroom ook nog eens CO2 neutraal.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Krijtbord infrarood verwarming: combineer warmte met creativiteit