Terrasverwarmer hangend: een slimme keuze voor je terras

Altijd warm met verwarmer buiten terrasverwarmer infrarood hangend veranda verwarmen lounge verwarmer terrasverwarmer elektriciteit terrasverwarming design

Terrasverwarmer hangend is de oplossing voor buiten

Als je op zoek bent naar een efficiënte en stijlvolle manier om je terras te verwarmen, dan is een terrasverwarmer hangend de perfecte oplossing. Maar voordat je een keuze maakt, laten we de twee populaire soorten terrasverwarmers onder de loep nemen: gas terrasverwarming en infrarood terrasverwarming.

Wat is een terrasverwarmer hangend?

Altijd warm met verwarmer buiten terrasverwarmer hangend

Een terrasverwarmer hangend is een verwarmingstoestel dat aan de muur of het plafond van je terras wordt bevestigd. Het is speciaal ontworpen om buitenruimtes zoals terrassen en veranda’s comfortabel en gezellig te houden, zelfs tijdens koudere maanden. Er zijn twee hoofdtypen: gas en infrarood. Een terrasverwarmer hangend op gas gebruikt propaan of butaan, terwijl een infrarood terrasverwarmer elektriciteit gebruikt om stralingswarmte te genereren. Terrasverwarmers die hangend zijn, besparen ruimte en bieden een gerichte warmte, perfect voor intieme bijeenkomsten of rustige avonden alleen.

Gas terrasverwarming versus infrarood heater

gasbrander terras Gas terrasverwarming

Wanneer je kiest voor een terrasverwarmer hangend, sta je voor de keuze tussen gas en infrarood. Gas terrasverwarming kan in eerste instantie aantrekkelijk lijken vanwege de krachtige warmte die het produceert. Echter, het gebruik ervan brengt enkele uitdagingen met zich mee. Zo moet je regelmatig slepen met zware gasflessen, en dien je deze ook op een veilige manier op te slaan. Bovendien mag je een terrasverwarmer hangend op gas nooit in een overkapte of gesloten ruimte gebruiken vanwege het gevaar van koolmonoxidevergiftiging.

Aan de andere kant biedt een infrarood heater een veiliger, handiger en beter alternatief. Het gebruikt elektriciteit en geeft stralingswarmte af, vergelijkbaar met de warmte van de zon. Je hoeft je geen zorgen te maken over het slepen met gasflessen of het gevaar van koolmonoxide. Bovendien kan een infrarood terrasverwarmer hangend wel in overkapte of gesloten ruimtes worden gebruikt. En als er een windvlaag komt opzetten waait de warmte niet weg (wat wel het geval is met gas terrasheater)

Waarom infrarood terrasverwarming de beste keuze is

terrasverwarmer hangend

Een terrasverwarmer hangend met infraroodtechnologie biedt vele voordelen. Ten eerste is het veiliger omdat er geen risico is op koolmonoxidevergiftiging. Ten tweede is het gemakkelijker in gebruik; je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Daarnaast is een infrarood terrasverwarmer energiezuiniger en milieuvriendelijker in vergelijking met gas terrasverwarming.

Een infrarood terrasverwarmer hangend is ook beter in staat om een constante en comfortabele warmte te bieden. De stralingswarmte verwarmt direct de objecten en mensen, in plaats van de lucht. Dit maakt het zeer efficiënt en zorgt ervoor dat je zelfs op winderige dagen kunt genieten van je terras. Bovendien zijn met een terrasverwarming hangend de snoeren ook gelijk netjes weggewerkt.

Maak een slimme keuze en kies voor een infrarood terrasverwarmer hangend. Het verbetert je terraservaring, en je geniet het hele jaar door in stijl en comfort. 

Terrasverwarming gas horeca vervangen door infrarood

Ook voor horeca bedrijven is een infrarood terrasverwarming de beste oplossing. Wil je de terrasverwarming gas horeca vervangen door infraroodtechnologie? Neem dan zeker eens contact op met Warmteshop. Stap nu over op infrarood, wij komen gratis bij je langs voor een scherpe offerte.

Meer informatie over terrasverwarmer hangend

Wil je meer informatie ontvangen over terrasverwarmer hangend? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Roeselare, Warmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Hoogstraten.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Bijvoorbeeld wat de beste oplossing voor snelle verwarming badkamer

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Terrasverwarmer hangend: een slimme keuze voor je terras