Innovatieve Handdoekdroger badkamer

Handdoekdroger wit badkamer net infrarood verwarming elektrische handdoekdroger met stekker elektrische verwarming badkamer met timer handdoekdroger badkamer outlet badkamer handdoeken handdoek verwarming infraroodstraler badkamer infrarood handdoekverwarming infrarood straler badkamer wit infrarood paneel

Handdoekdroger badkamer voor je dagelijkse routine

De handdoekdroger badkamer is de perfecte aanvulling op elke badkamer. Deze innovatieve badkamerverwarming infrarood bestaat uit twee zones. De eerste zone is een pure infrarood verwarming die kan oplopen tot maar liefst 120 graden Celsius. De tweede zone is voorzien van een droogfunctie met een maximale temperatuur van 70 graden Celsius, ideaal voor het drogen en opwarmen van handdoeken.

De handdoekdroger badkamer van Warmteshop kan op twee manieren worden opgehangen, met het warmste gedeelte boven of onder. De bevestiging voor de droger is eenvoudig, dankzij de vooraf aangebrachte gaten aan de achterkant.

Handdoekbeugels in verschillende kleuren

De beugels van de handdoek droger zijn voor alle Warmteshop panelen verkrijgbaar in mat wit. Voor de spiegel en glas panelen zijn ze ook beschikbaar in glanzend zilver. Door de speciale bevestiging aan de achterkant, lijkt het alsof de beugels zweven, wat de handdoek droger een design uitstraling geeft. 

infrarood verwarming hoeveel watt hoe werkt een verwarmingspaneel stralingspaneel beste elektrische verwarming badkamer badkamer verwarming elektrisch soorten verwarming handdoekdroger badkamer

Eenvoudige montage handdoekdroger badkamer

Het bevestigen van de handdoekdroger badkamer aan de muur is zeer eenvoudig. Bij de levering is een montagekit geleverd met boormal, schroeven en pluggen. Houd alleen bij de installatie rekening dat deze tenminste 40 cm verwijderd moet zijn van een wateraansluiting. Verder zijn de panelen spatwaterdicht dankzij de IP44 klasse. 

Handdoek verwarming met 3 functies

muurpaneel badkamer verwarming elektrische hnaddoekdroger handdoekverwarmer

De handdoek verwarming biedt eigenlijk een 3-in-1 oplossing. Het warmtepaneel dient namelijk ten eerste als een infrarood verwarming, ten tweede als een handdoekdrager en ten derde als een handdoekdroger.

Als je kiest voor een spiegel handdoek verwarming, heb je zelfs een 4-in-1 oplossing. De vierde functie is namelijk de spiegel zelf, die je direct je reflectie toont.

Plaats de handdoekdroger badkamer tegenover het bad of de douche, zodat je direct de warmte voelt zodra je klaar bent met douchen of badderen. De infraroodstralen van de handdoekdroger drogen de badkamer, waardoor het vocht snel verdwijnt. Dit voorkomt schimmelvorming in de muren vanwege een te hoge luchtvochtigheid.

De Ecaros en Welltherm handdoek verwarming van Warmteshop zijn online beschikbaar in de webwinkel, of bezoek één van onze showrooms in de Benelux.

Meer informatie over badkamer verwarming infrarood

Wil je meer informatie ontvangen badkamer verwarming infrarood of hoe een handdoekdroger badkamer in jouw badkamer past? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming TervurenWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Hoogstraten. We vertellen je graag meer hoe je een badkamer verwarming zonder CV kunt doen. 

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom je huis. Zoals wat de nadelen zijn van een gasbrander terras, kies in plaats daarvan voor een infrarood terrasverwarmer.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Innovatieve Handdoekdroger badkamer