Hoe badkamer verwarmen zonder CV?

badkamer infrarood verwarming

Badkamer verwarming zonder cv: ontdek de stijlvolle infrarood oplossing

Heb je het koud als je uit de douche stapt? We hebben dé oplossing voor badkamer verwarmen zonder cv. Maak kennis met de infrarood verwarming, een revolutionair alternatief dat niet alleen efficiënt is, maar ook prachtig oogt. Met een dikte van slechts 1,8 tot 2,2 cm, nemen infrarood panelen nauwelijks ruimte in beslag. Ze zijn verkrijgbaar in een scala aan modellen, waaronder spiegels met verwarming, handdoekdrogers en panelen in elke RAL kleur die je maar kunt bedenken.

Het beste van alles? Infrarood verwarming is eenvoudig te installeren, vergt geen onderhoud en transformeert je badkamer tot een luxueuze wellnessruimte. En het bespaart je enorm op de stookkosten. Binnen 5 tot 10 minuten warm.

beste elektrische verwarming badkamer badkamer verwarming elektrisch wandverwarming badkamer verwarmen zonder cv

Design ontmoet efficiëntie in je badkamer

Nu je weet dat infrarood verwarming een geweldige oplossing is voor badkamer verwarmen zonder cv, laten we ons verdiepen in de designaspecten. Wat denk je van een spiegel die niet beslaat en je tegelijkertijd verwarmt? Een handdoekdroger die ervoor zorgt dat je altijd een warme handdoek hebt na een douche? Dit zijn slechts enkele van de veelzijdige opties die infrarood verwarming biedt.

Een ander voordeel is dat infrarood panelen geen luchtcirculatie vereisen, wat betekent dat er minder stofdeeltjes rondzweven. Dat is niet alleen goed voor de luchtkwaliteit, maar maakt het schoonmaken van de badkamer ook een stuk eenvoudiger. Daarnaast onttrekt het vocht uit de muren, waardoor schimmels ook verdwijnen. Een schone, gezonde en warme badkamer met infrarood verwarming, wie wil dat nu niet?

Plafond verwarming: ruimtebesparend en multifunctioneel

Nog een geniale manier om de badkamer te verwarmen zonder cv is door gebruik te maken van plafondverwarming. Dit is niet zomaar een verwarming; het is infrarood plafondverwarming met verlichting. Je hebt slechts één aansluitpunt nodig, en het plafondpaneel doet de rest. Het geeft je de heerlijke warmte die je nodig hebt en voorziet je badkamer tegelijkertijd van stijlvolle verlichting.

Stel je voor dat je een warme douche neemt terwijl zachte verlichting je omhult. Het is alsof je in een spa bent, maar dan in het comfort van je eigen huis.

infrarood verwarming plafond waar plaats je een infrarood paneel

Verwen jezelf met infrarood verwarming

We hebben je laten zien hoe je badkamer verwarmen zonder cv bewerkstelligt, met behulp van infrarood verwarming. De eenvoudige installatie, geen onderhoud, en de prachtige designopties maken het de perfecte keuze voor elke badkamer. Met de extra optie van plafondverwarming met verlichting, is er geen enkele reden om niet te kiezen voor deze innovatieve oplossing; badkamer infrarood verwarming. Verwen jezelf en geef je badkamer de upgrade die het verdient!

Infrarood verwarming: de toekomst voor je badkamer

Wil je meer informatie ontvangen over hoe badkamer verwarmen zonder cv? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Antwerpen, Warmteshop Roeselare of verwarmingswinkel Hoogstraten.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis. en ook buiten als terrasverwarmer. Bekijk bijvoorbeeld hoe je wattage radiator berekenen kunt en lees meer over hoe thermostaat aansluiten op infrarood plafond panelen je geld bespaart op de verwarmingskosten. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Hoe badkamer verwarmen zonder CV?