Infraroodpaneel met foto: een kunstzinnige warmtebron

beste elektrische verwarming infraroodpaneel met foto verwarmingspaneel elektrisch woonkamer verwarming

Stijlvol verwarmen met infraroodpaneel met foto

Verken de unieke combinatie van kunst en warmte met een infraroodpaneel met foto, de ideale oplossing voor stijlvolle en efficiënte verwarming.

Ben je op zoek naar een verwarmingsoplossing die niet alleen efficiënt is, maar ook esthetisch aantrekkelijk? Een infraroodpaneel met foto combineert kunst met functionaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor elk modern interieur. Laten we eens nader bekijken wat een infraroodpaneel met foto is en waarom het een slimme keuze is voor jouw huis.

Wat is een infraroodpaneel met foto?

Een infraroodpaneel met foto is een innovatieve verwarmingsoplossing die de efficiëntie van infraroodverwarming combineert met persoonlijke stijl. Deze panelen gebruiken infraroodstraling om warmte te verspreiden, vergelijkbaar met de warmte van de zon. Het unieke aan deze panelen is dat ze zijn uitgerust met een oppervlak waarop een foto of afbeelding naar keuze kan worden afgedrukt. Dit betekent dat je niet alleen een efficiënte verwarmingsbron hebt, maar ook een kunstwerk aan je muur. De toepassingen zijn eindeloos, zoals in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of hal.

hoe ziet een infraroodpaneel eruit infraroodpaneel met foto

Voordelen infraroodpaneel met foto

Het gebruik van een infraroodpaneel met foto in je huis heeft meerdere voordelen. Naast de basisfunctie van verwarming, biedt het de mogelijkheid om je interieur een persoonlijke touch te geven. Deze panelen zijn perfect voor mensen die waarde hechten aan zowel functionaliteit als esthetiek. Ze zijn ook energie-efficiënt, wat betekent dat ze helpen je verwarmingskosten te verlagen. Je bespaart tot wel 50% op de verwarmingskosten ten opzichte van een convectie verwarming. 

Design en personalisatie

Een van de grootste voordelen van een infraroodpaneel met foto is de mate van personalisatie. Je kunt kiezen uit een reeks standaardafbeeldingen of je eigen foto’s uploaden voor een uniek, gepersonaliseerd paneel. Dit maakt het een ideale keuze voor diegenen die hun ruimte willen personaliseren of een bepaald thema in hun interieur willen benadrukken.

Keuzemogelijkheden in oppervlakken voor je foto infraroodpaneel

Bij het kiezen van een foto infraroodpaneel heb je de keuze tussen twee soorten oppervlakken: hoogglans glas en mat metaal. Deze panelen, geproduceerd in Duitsland, zijn vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas, wat zorgt voor een combinatie van duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. De unieke eigenschappen van het speciale veiligheidsglas zijn onder meer krasvastheid, zuurbestendigheid, slagvastheid en de mogelijkheid om het gemakkelijk schoon te maken.

Tot voor kort waren deze verwarmingspanelen enkel beschikbaar met een glanzend glasoppervlak. Dit klassieke, glanzende glaspaneel, vergelijkbaar met dat van glazen deuren, biedt een hoge transparantie die een prachtige dieptewerking en levendige kleurweergave van je foto of afbeelding verzekert. Perfect voor liefhebbers van hoogglans afwerkingen, voegt dit oppervlak een frisse, heldere toets toe aan je muur.

Daarnaast is er nu de optie van een mat metalen oppervlak, een recente innovatie in infrarood verwarming technologie. Dit nieuwe oppervlak, gecreëerd door een geavanceerd productieproces, biedt een ander esthetisch en functioneel karakter voor je verwarmingspaneel. Met deze toevoeging heb je nu de vrijheid om het perfecte infraroodpaneel met foto te kiezen dat past bij jouw individuele stijl en interieurbehoeften.

infraroodverwarming elektrisch verwarming muurbevestiging elektrische heater binnen behaaglijk infrarood fotopanelen aangename warmte elektrische radiator met thermostaat infra rood verwarming

Eenvoudige installatie en geen onderhoud

Het installeren van een infraroodpaneel met foto is relatief eenvoudig en kan meestal zonder professionele hulp worden gedaan. Deze panelen vereisen ook geen onderhoud, wat ze een handige optie maakt voor drukke huishoudens. Geen afspraak met de schoorsteenveger of de monteur die langs komst voor een jaarlijkse inspectie. Eenvoudige installatie en geen onderhoudskosten!

Infrarood verwarming met print uitkiezen

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood verwarming met print uitzoeken of hoe een infraroodpaneel met foto werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood verwarming met print. Maar ook over de werking, design en verbruik van infra rood verwarming, kom alles te weten in ons magazine of breng een bezoek aan een van de infrarood winkels. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infraroodpaneel met foto: een kunstzinnige warmtebron