Infrarood verwarming plafond met verlichting

goedkoop verwarmen zonder gas energiezuinige verwarming verwarmingspaneel plafond infrarood verwarming plafond met verlichting verwarming met warmtepomp Wat kost infrarood verwarming per uur voordelen infrarood verwarming duurzaam technologieën infrarood panelen

Wat is een infrarood verwarming plafond met verlichting

Een infrarood verwarming plafond met verlichting is een 2-in-1 apparaat. Dit toestel biedt zowel zuinige led-verlichting als duurzame infraroodwarmte. Het is een infrarood verwarming en led-lamp tegelijk, maar welke je wel apart van elkaar bedient. Hoe makkelijk is dat wel niet? Verlichting en warmte in één duurzaam toestel verwerkt, welke ideaal is in bijvoorbeeld de badkamer of woonkamer.

Dit heeft een groot voordeel, want een infrarood verwarming plafond met verlichting heeft maar één elektriciteit aansluitpunt nodig. En dat is precies waarom deze duurzame kachel zo ideaal is. Meestal is er namelijk maar een aansluitpunt, welke gebruikt wordt voor de verlichting. Nu kun je zowel het licht aan zetten als de elektrische kachel middels dat ene aansluitpunt.

Infrarood verwarming met verlichting gecombineerdinfrarood verwarming plafond met verlichting

Infrarood verwarming met verlichting is de oplossing voor een ruimtebesparende kachel en licht. Doordat je het warmtepaneel aan het plafond hangt, neemt het geen ruimte in aan de wand. Dit kan bijzonder handig zijn in kleine ruimtes, zoals een badkamer of toilet. Maar ook voor grote ruimtes is een infrarood verwarming plafond met verlichting ideaal. Zoals in de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte.

Het warmtepaneel is voorzien van een led-frame, welke in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen is. De installatie is eenvoudig. Het paneel wordt geleverd met een hele handige boormal, zodat de boorgaten op de perfecte plaats gemaakt worden.

Daardoor kun je de plafondverwarming eenvoudig ophangen. Raadzaam is wel om dit te doen met twee personen. We hebben ook een eigen installatie dienst die dit alles zonder breekwerk voor je kan installeren. Neem daarvoor contact op met de technische dienst van Infrarood Verwarming.

Aansluiting infrarood paneel plafond met verlichting

Infrarood verwarming plafond badkamer Infrarood verwarming badkamer plafond straalkachel badkamerDe aansluiting van infrarood paneel plafond met verlichting is vrij eenvoudig. De led-verlichting zelf heeft een heel handig Click & Go systeem. Voor de aansluiting gebeurt dit met een ompool beveiligde connector die dan aangesloten wordt met een lichtschakelaar. Zodat je het licht en de kachel apart kan bedienen van elkaar.

De driver kan je eenvoudig achter de elektrische kachel bevestigen. De led-lichten zijn slechts 48 watt en brengt een prachtige sfeer in de woonkamer, badkamer of ander ruimte waar je de plafondverwarming monteert. Je kan de ruimte nog bijverwarmen met warmtepanelen aan de wand. Bekijk ons assortiment voor wat de mogelijkheden zijn van elektrisch verwarmen met infraroodstraling. Zoals een badkamerspiegel met verlichting en verwarming.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming plafond met verlichting ontvangen? Neem dan contact op met de deskundige van Warmteshop. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over elektrisch verwarmen met infraroodstraling, zoals de voordelen nano infrarood verwarming.

Koop nu infrarood verwarming bij Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood verwarming plafond met verlichting