Industriele verwarming met infrarood

infrarood licht schadelijk filterglas

Industriele verwarming is zuinig in verbruik

Een industriele verwarming zorgt voor comfortabele warmte op de werkplek en is ook nog eens extreem zuinig. Het stralingscomponent is meer dan 90%, dat wil zeggen dat er weinig warmteverlies is bij het omzette van energie in warmte. Wel te verstaan infrarood warmte.

garage verwarming

Infrarood verwarming is een zeer efficiënte warmtebron die effectief door je lichaam wordt opgenomen. Door alleen een zone of werkplek te verwarmen ben je nog economischer uit. Bovendien heb je géén onderhoudskosten aan een industriële verwarming. De lampen gaan gemiddeld 5.000 tot 7.000 branduren mee.

Industriële verwarming geschikt voor veeleisende industriële omgevingen

Met de industriële verwarming van Warmteshop verwarm je eenvoudig en snel een industrieel pand, zoals een loods, magazijn of opslagplaats. Onze robuuste industriële infrarood verwarming geeft instant warmte en is uiterst geschikt voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen.

De industriële verwarming is voorzien van een IP65 classificatie wat betekent dat ze water- en stofdicht zijn en ook geschikt zijn voor werkplaatsen waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen. Geen opwarmtijd, maar gelijk genieten van de intense warme en gezonde stralen van de industriële verwarming.

De Warmteshop industriële verwarming is geschikt voor verschillende toepassingen. Voor loodsen, houtwerkplaatsen, verwerkende industrie, industriële werkplaatsen, magazijnen, opslag voor goederen, voeding- en levensmiddelen industrie, ATEX-zones (speciale ATEX heaters), bedrijfshallen, garage werkplaatsen, zware en lichte constructie loodsen.

Industriële heater is niet windgevoelig

industriele verwarming

Industriële heater met infrarood warmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de ruimte op. De korte golf infrarood stralers zijn zeer krachtig, waardoor de warmtestralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze ook zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten, zoals loodsen en autogarages. Infrarood heater levert een hoog rendement op.

De oppervlakte temperatuur is tenminste 900 graden Celsius en hangen daarom op een hoogte van 3 meter of hoger. De lampen gloeien rood op en vereisen vrijwel geen opwarmtijd. Industriele verwarming maakt dan ook gebruik van de direct korte golf infraroodstraling.

Zonder gas bedrijfshal verwarmen met warmtestraler

industriele verwarming

Gas is duur en niet milieuvriendelijk, daarom is overstappen naar een infrarood warmtestraler voor je bedrijfshal, loods of ander industrieel pand een goede reden. Daarnaast wil je natuurlijk ook besparen op de kosten. Infrarood verwarming is energiezuinig en heeft geen onderhoud nodig. Als de branduren na een lange levensduur op zijn, dan hoef je enkel deze te vervangen. Je hoeft dus geen nieuwe industriele verwarming te kopen.

Je wilt als bedrijf besparen op energiekosten of overstappen naar duurzaam elektrisch verwarmen. Onze industriële verwarming infrarood betekent gasloos, duurzaam en op een efficiënte wijze verwarmen. Daarnaast behoud je met een infrarood industriële verwarming altijd de juiste aangename en constante temperatuur.

Wil je meer informatie over hoe werkt infrarood verwarming? Je kan voor industriele verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over industriele verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over zuinig zonder gas bedrijfshal verwarmen vinden. Lees meer over industriele verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop en profiteer direct van de voordelen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Industriele verwarming met infrarood