Hoe energiezuinig badkamer verwarmen?

Infrarood verwarming plafond badkamer Infrarood paneel plafond badkamer plafondverwarming beste elektrische verwarming plafondverwarming infrarood gezondheid infrarood paneel plafond plafondpanelen verwarming badkamer infrarood verwarming elektrisch vuurtje badkamer energiezuinig badkamer verwarmen infrarood straler elektrische bijverwarming badkamer

Energiezuinig badkamer verwarmen: kies voor infrarood

Stap je ’s morgens vaak een koude badkamer in? Dan ben je zeker niet de enige. Gelukkig is er een oplossing waarmee je niet alleen comfortabeler maar ook energiezuiniger je badkamer verwarmt: infrarood verwarming. Met infrarood verwarming bespaar je tot wel 40% op de energiekosten. Ontdek alles over de moderne, kostenbesparende infrarood verwarming voor badkamer verwarmen. 

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming verwarming badkamer elektrisch infrarood spiegel infrarood straler badkamer energiezuinig badkamer verwarmen

Waarom infrarood verwarming zo energiezuinig is

Je hebt vast al van infrarood verwarming gehoord. Maar wist je ook dat het tot wel 40% energiezuiniger is dan traditionele convectiewarmte? Dit komt omdat infrarood verwarming niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de kamer verwarmt. Deze objecten, zoals je tegels of badkuip, houden de warmte lang vast en weerkaatsen de infraroodstralen terug de ruimte in. Dat zorgt voor een aangename, langdurige warmte.

Voordelen op een rij:

  • Energiezuinig verwarmen van objecten en mensen: bespaar tot 40%.
  • Geen droge lucht zoals bij convectieverwarming.
  • Muren worden warm, wat schimmelvorming voorkomt.
  • Eenvoudige installatie zonder breekwerkzaamheden.
  • Geen onderhoudskosten. 
    .

Slim en energiezuinig beheer met een thermostaat

Als je denkt dat het niet nog energiezuiniger kan, dan heb je het mis. Door je infrarood verwarming te koppelen aan een thermostaat, kun je nog eens 20% op je verwarmingskosten besparen. Kies voor een wifi thermostaat en bedien je verwarming eenvoudig via een app op je mobiele telefoon. Zo zorg je ervoor dat de badkamer verwarming niet onnodig aan staat.

badkamer met handdoekdroger foto vrouw handdoekverwarmer handdoek verwarming

Verschillende design modellen voor elke badkamer

Wist je dat infrarood badkamer verwarming ook in verschillende prachtige designs beschikbaar is? Of je nu een strakke spiegelverwarming zoekt, een handige handdoekdroger of een plafondverwarming voor wanneer je geen plek aan de wand hebt; er is voor elk wat wils. Hiermee combineer je functionaliteit met stijl en zorg je voor een energiezuinige oplossing op maat.

Meer informatie over energiezuinig badkamer verwarmen

Wil je ook energiezuinig badkamer verwarmen? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Turnhout. In de showroom staan diverse infrarood badkamer verwarming modellen al werkend uitgestald, zodat je zelf de heerlijke warmte kunt ervaren.

Energiezuinig verwarmen doe je met infrarood verwarming. Bespaar tot wel 40% op de energiekosten! Op ons infrarood verwarming magazine kun je meer lezen over verwarmen met infrarood straling

Ga voor een comfortabele, energiezuinige badkamerervaring. Met infrarood verwarming geniet je van een aangename warmte en bespaar je tegelijkertijd op je energiekosten. De toekomst is hier, en die is energiezuinig.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Hoe energiezuinig badkamer verwarmen?