Hoe een gesloten veranda verwarmen?

gesloten veranda verwarmen

Hoe krijg je een gesloten veranda aangenaam warm?

Een gesloten veranda is dé plek waar je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Maar tijdens de koudere maanden kan het binnen best fris worden. Hoe zorg je er dan voor dat je in de winter warm en comfortabel kunt blijven? We bespreken waarom en hoe je een gesloten veranda het beste kunt verwarmen.

Waarom gesloten veranda verwarmen?

Een gesloten veranda brengt veel voordelen met zich mee. Het beschermt je tegen wind, regen en insecten. Maar in de winter kan het nog steeds koud worden, vooral ’s avonds. Door je gesloten veranda te verwarmen:

 • Kun je het hele jaar door genieten van je buitenruimte
 • Creëer je een gezellige plek voor familie en vrienden, ongeacht het seizoen
 • Voeg je waarde toe aan je woning
  .
gesloten veranda verwarmen

Opties voor veranda verwarmen

Er zijn diverse manieren voor gesloten veranda verwarmen. Traditionele radiatoren kunnen een optie zijn, maar deze nemen vaak veel ruimte in beslag en hebben tijd nodig om op te warmen. Elektrische kachels leveren sneller warmte leveren, maar de convectiekachels zijn niet de meest energiezuinige keuze. De beste manier voor een veranda verwarmen is met warmtestraling. Infraroodstraling wordt gebruikt bij heatstrips voor een gesloten veranda verwarmen wat diverse voordelen biedt. Waaronder zuinig in verbruik. 

Waarom infrarood verwarming de beste keuze is

Als je op zoek bent naar een efficiënte, effectieve en esthetisch aangename oplossing, dan is verwarmen met infraroodstraling de beste keuze voor je gesloten veranda. We geven je vier belangrijk voordelen van infrarood verwarming. 

 1. Direct warm: In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen, biedt infrarood vrijwel direct warmte zodra je de IR verwarming aanzet. Slechts 5 tot 10 minuten opwarmtijd.
 2. Eenvoudig te installeren: Je hoeft geen grote verbouwingen te doen of leidingen te leggen.
 3. Geen onderhoud: Zet het aan en geniet, zonder je zorgen te maken over regelmatige controles of reparaties.
 4. Zuinig in verbruik: Infraroodstralers gebruiken minder energie, wat zowel goed is voor het milieu als voor je portemonnee. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infraroodwarmte.
  .

Meer informatie over veranda verwarmen

veranda verwarming serreverwarming

Verander je gesloten veranda in een warme en uitnodigende ruimte, ongeacht het seizoen. Met infraroodstraling krijg je snel, efficiënt en zonder gedoe de perfecte temperatuur. Geniet het hele jaar door!

Wil je meer informatie ontvangen over hoe veranda verwarmen of wil je weten welke modellen geschikt zijn voor een gesloten veranda? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare. Hier staan diverse modellen al werkend uitgestald voor veranda verwarmen

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals de innovatieve keukenverwarming voor IR keukens

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Hoe een gesloten veranda verwarmen?