IR keukens: de toekomst van moderne keukenverwarming

krijtbord infrarood verwarming ir keukens design verwarming in de keuken

IR keukens als innovatieve keukenverwarming

Als je aan keukens denkt, denk je waarschijnlijk aan heerlijke gerechten, gezellige familiemomenten en stijlvol design. Maar heb je ooit nagedacht over hoe je keuken wordt verwarmd? In dit artikel introduceren we je aan IR keukens, dé innovatieve oplossing voor een comfortabele en energiezuinige keuken. Ontdek snel de voordelen van deze keukenverwarming.

Infrarood verwarming: wat is het?

Infrarood verwarming is een technologie die gebruikmaakt van infraroodstralen om objecten en mensen direct te verwarmen. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, die de lucht verwarmen, richten IR panelen hun warmte direct op oppervlakken en personen. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere warmteverspreiding. Bovendien houden de objecten de warmte ook nog eens lang vast en weerkaatsten de stralen terug de kamer in.

Voordelen IR keukens

IR keukens bieden tal van voordelen die je zeker overtuigen:

  • Energiezuinig: Omdat IR panelen direct verwarmen, gaat er minder energie verloren aan de omgevingslucht. Dit kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen.
  • Snel warm: Geen wachttijden meer! Voel de warmte bijna onmiddellijk na het inschakelen van het paneel.
  • Esthetisch en ruimtebesparend: Met opties zoals infrarood verwarming krijtbord, kun je niet alleen je keuken verwarmen maar ook je boodschappenlijst of een lief berichtje schrijven.
  • Veiligheid: Geen open vlammen of hete oppervlakken, wat vooral belangrijk is in een ruimte waar voedsel wordt bereid.
ir keukens plafond keukenverwarming

Ideale infrarood panelen voor de keuken

Bij het kiezen van infrarood panelen voor IR keukens, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

  • Infrarood verwarming krijtbord: Een multifunctionele keuze, perfect voor gezinnen of iedereen die graag georganiseerd blijft.
  • Plafondverwarming: Ideaal voor keukens met veel wandkastjes. Door de verwarming aan het plafond te bevestigen, behoud je waardevolle ruimte en zorg je toch voor een gelijkmatige warmteverspreiding.

Waarom overstappen op IR keukens?

IR keukens zijn niet alleen een trend; ze zijn een slimme keuze voor de toekomst. Ze bieden snelle en efficiënte verwarming, besparen energie en ruimte en zijn esthetisch aantrekkelijk. Of je nu een nieuwe keuken plant of je huidige keuken een upgrade wilt geven, overweeg de overstap naar infrarood verwarming.

krijtbord verwarming in keuken paneel

Meer informatie over infrarood verwarming keuken

Stap over op IR keukens en geniet van een moderne, efficiënte en stijlvolle verwarmingsoplossing die past bij jouw levensstijl. Wil je meer informatie ontvangen over infrarood verwarming keuken of wil je weten hoe IR keukens panelen werken? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Ontdek bijvoorbeeld de voordelen en nadelen van terrasverwarmer gas hangend, en wat de oplossing is voor de nadelen van deze buitenverwarming.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | IR keukens: de toekomst van moderne keukenverwarming