Handdoekrek verwarming: warmte en comfort geoptimaliseerd

muurpaneel badkamer verwarming elektrische hnaddoekdroger handdoekverwarmer handdoekrek verwarming badkamer hasselt elektrische verwarming badkamer infrarood verwarmingspaneel badkamer

Ontdek de voordelen van handdoekrek verwarming

Maak kennis met de technologische revolutie in badkamerverwarming: de handdoekrek verwarming. Deze infrarood verwarming brengt het comfort en gemak van een warme handdoek na een verfrissende douche of een ontspannend bad naar een heel nieuw niveau.

Een innovatief concept: de handdoekdroger

Badkamer verwarming elektrische badkamerverwarming straalkachel badkamer mobiele badkamer kopen straalkachel badkamer Een innovatief concept: de handdoekdroger

De handdoekdroger werkt met infraroodstraling en vormt het hart van de handdoekrek verwarming. Het infrarood paneel is in twee delen opgedeeld. Eén deel biedt de pure infraroodverwarming die tot 120 graden Celsius kan opwarmen, en het andere deel functioneert als de handdoekverwarmer zelf, welke tot 70 graden Celsius opwarmt.

Aan dit deel zijn 1, 2 of 3 handdoekbeugels bevestigd. Dit betekent dat de handdoeken in de badkamer niet alleen grondig drogen, maar ook lekker warm zijn wanneer je ze nodig hebt. De handdoekrek verwarming heeft het unieke vermogen om je te omhullen met een warme handdoek, ongeacht de buitentemperatuur.

Het comfort dat de handdoekrek verwarming biedt, wordt geëvenaard door de efficiëntie ervan. Dankzij de infraroodtechnologie verwarmt het je handdoeken en de badkamer snel, waardoor je geen uren hoeft te wachten voordat je ze kunt gebruiken. Het is een tijdbesparende, energiezuinige manier om je badkamerervaring te verbeteren.

Voordelen van de handdoekrek verwarming

beste elektrische verwarming badkamer handdoekdrogers elektrische handdoekdroger met thermostaat gas verwarming binnen Handdoekdroger elektrisch vuurtje badkamer infraroodpaneel badkamer verwarming met warmtepomp handdoekrek verwarming

De handdoekrek verwarming brengt talloze voordelen met zich mee. Allereerst is het een energiezuinige manier om je handdoeken te drogen en te verwarmen. Omdat de infraroodverwarming direct op de handdoeken wordt gericht, wordt de warmte efficiënt gebruikt. Bovendien, door de snelle opwarmtijd, wordt er minder energie verspild.

Een ander belangrijk voordeel is het comfort. Warme handdoeken na een douche of bad voelt luxe aan en kan het hele jaar door bijzonder aangenaam zijn, vooral in de koudere maanden.

Tot slot is de handdoekrek verwarming ook een geweldige aanvulling op het design van je badkamerruimte. Het strakke, moderne ontwerp van dit warmtepaneel past goed in vrijwel elke inrichting.

Meer over infrarood badkamerverwarming

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood badkamerverwarming of wil je weten hoe handdoekrek verwarming werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infraroodverwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hoogstraten of verwarmingswinkel Veurne. Hier staan de diverse modellen infrarood badkamerverwarming al werkend uitgestald, ook de handdoekdroger.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom het huis. Zoals hoe je bij het renoveren van goedkope slaapkamers de prachtige infrarood panelen kunt integreren. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Handdoekrek verwarming: warmte en comfort geoptimaliseerd