Goedkope slaapkamers vernieuwen met innovatieve infrarood verwarming

elektrische verwarming slaapkamer goedkope slaapkamers elektrische verwarming voor slaapkamer

Bij het renoveren van goedkope slaapkamers denk dan ook gelijk eens aan infrarood verwarming. Maar dit innovatieve product brengt veel voordelen met zich mee en kan zowel je wooncomfort als energie-efficiëntie aanzienlijk verbeteren. 

Energie-efficiënte verwarming voor goedkope slaapkamers

In tegenstelling tot traditionele gas terrasverwarming, die de lucht verwarmt, maakt infrarood verwarming gebruik van infraroodstraling. Deze technologie warmt objecten direct op, in plaats van de lucht. Hierdoor gaat minder energie verloren, wat resulteert in een hoger rendement. Bovendien is infrarood verwarming verkrijgbaar als wand- of muurpaneel, wat een strakke, moderne uitstraling aan je slaapkamer geeft. Bovendien zijn de infrarood panelen ruimtebesparend met een dikte van 1,7 tot 2,2 cm. Stijlvol en prachtige design verwarming.

goedkope slaapkamers verwarmen

Infrarood spiegelverwarming voor goedkope slaapkamers

Nog een pluspunt van infrarood verwarming is de mogelijkheid om deze te integreren in een spiegel. Deze spiegelverwarming verdubbelt niet alleen als een handige passpiegel in je slaapkamer, maar helpt ook om de ruimte op een energiezuinige manier te verwarmen. Zo creëer je een functionele en warme ruimte zonder concessies te doen aan stijl of comfort. Een spiegelverwarming is ook ideaal in de badkamer, omdat deze niet beslaat. Maar ook in de hal, kledingkamer of woonkamer kun je deze design verwarming toepassen.

Infrarood verwarming en luchtvochtigheid in goedkope slaapkamers

Misschien wel het grootste voordeel van infrarood verwarming is de positieve invloed op de luchtvochtigheid in je slaapkamer. In tegenstelling tot conventionele verwarmingssystemen, die de lucht drogen, trekt infraroodstraling vochtigheid uit de lucht. Dit zorgt voor een gezonde luchtvochtigheid, die bijdraagt aan een betere nachtrust.

Wil je meer informatie ontvangen over energiezuinig verwarmen voor goedkope slaapkamers? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over de zuinige elektrische verwarming van Warmteshop. Zoals hoe je het altijd warm buiten hebt met een terras verwarming.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Goedkope slaapkamers vernieuwen met innovatieve infrarood verwarming