Halogeen terrasverwarmer zorgt voor warmte en comfort

infrarood terrasverwarming Halogeen beste terrasverwarmer elektrisch staandterrasverwarmer terrasverwarmer staand ir terrasverwarmer electrisch terras warmer

Wat is een hallogeen terrasverwarmer?

Wil je je avonden buiten verlengen zonder het koud te krijgen? Een halogeen terrasverwarmer is de oplossing! Met directe warmte en weerstand tegen wind, is het de ideale keuze voor elke buitenruimte. Een halogeen terrasverwarmer is een elektrische terrasverwarming die gebruikt maakt van de korte golf infraroodstraling. Deze infrarood verwarming is veilig, warm, zuinig en zeer comfortabel. 

Hoe werkt een halogeen terrasverwarmer?

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om warmte te bieden op je terras, dan is een halogeen terrasverwarmer de perfecte keuze. Maar hoe werkt het precies? Een halogeen terrasverwarmer gebruikt halogeenlampen om infraroodstraling te produceren, wat direct warmte genereert wanneer het de huid en andere oppervlakken raakt. In tegenstelling tot traditionele verwarmers die de lucht verwarmen, richten halogeen terrasverwarmer zich direct op objecten en personen, wat resulteert in onmiddellijke en efficiënte verwarming. De infraroodstraling die gebruikt wordt is de korte golf, welke direct warm en niet gevoelig voor wind is. 

Halogeen terrasverwarmer

Soorten en het dempen van het rode licht

Er zijn verschillende soorten halogeen terrasverwarmer modellen die variëren in grootte, vermogen, en de mate van het rode licht dat ze uitstralen. Sommige mensen vinden het rode licht dat geproduceerd wordt door halogeen terrasverwarmer onaantrekkelijk. Gelukkig zijn er modellen beschikbaar met een speciaal glas of filters die dit licht dempen, waardoor ze een subtiele ambiance creëren zonder in te boeten aan warmte. Zoals de golden tube lamp die een warme gloed produceert. 

Voordelen van korte golf halogeen terrasverwarming

Een halogeen terrasverwarming biedt vele voordelen, vooral vanwege de korte golf infraroodstraling:

  1. Niet gevoelig voor wind: Infraroodstraling wordt niet door de wind beïnvloed zoals convectiewarmte.
  2. Direct warm: Je hoeft niet te wachten; de warmte is meteen voelbaar.
  3. Veilig gebruik: Ze kunnen veilig gebruikt worden in overkapte of gesloten ruimtes, in tegenstelling tot een gas terrasverwarming, waarbij dit zelf verboden is.
  4. Geurloos en geruisloos: Geniet van de warmte zonder storende geuren of geluiden.
  5. Eenvoudige montage: Het installeren van een halogeen terrasverwarming is doorgaans een fluitje van een cent.
  6. Zuinig: Deze terrasverwarming modellen zijn efficiënt in energieverbruik, wat ze een kosteneffectieve keuze maakt.
    .

Door deze voordelen is een halogeen terrasverwarming een superieure keuze voor buitengebruik. Bovendien, met hun veelzijdigheid in ontwerp, kunnen ze bijna onzichtbaar worden geïntegreerd in jouw buiteninrichting. Met een halogeen terrasverwarmer krijg je niet alleen de warmte die je nodig hebt, maar ook een veilige en comfortabele omgeving voor al je outdoor activiteiten.

Halogeen terrasverwarming

Meer weten over halogeen terrasverwarmer?

Wil je meer informatie ontvangen over de terrasverwarming modellen of hoe een halogeen terrasverwarmerwerkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Turnhout

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals hoe de oude convectoren vervangen voor infrarood verwarming.

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Halogeen terrasverwarmer zorgt voor warmte en comfort