Convectoren vervangen voor efficiënte infrarood warmte

convectoren vervangen

Convectoren vervangen door zuinige verwarming

Ben je klaar voor een warmtetransformatie in huis? Convectoren vervangen door innovatieve infrarood panelen is niet alleen een stap naar een moderner huis, maar ook een slimme zet voor zowel je portemonnee als de planeet. Ontdek meer over efficiënte warmte via een zuinige verwarming in huis.

Tegenwoordig is het meer dan ooit van belang om onze impact op de planeet te minimaliseren. Het vervangen van ouderwetse convectoren door infrarood verwarming is een significante stap in die richting. Waarom? Gasverwarming is steeds meer ‘not done’. Naast de stijgende gasprijzen is het een aanslag op het milieu, met hoge CO2-uitstoot als gevolg.

Infrarood verwarming installeren is daarentegen een slimme en duurzame keuze. Aangedreven door groene stroom is het CO2-neutraal, vooral als het gecombineerd wordt met zonnepanelen op je dak. Stel je voor dat de energie van de zon niet alleen je stroom levert, maar ook je huis verwarmt.

hoe werkt infrarood verwarming hoeveel infrarood panelen nodig infrarood warmtepanelen infraroodverwarmingen elektrische verwarming muurbevestiging infrarood panelen goedkoop verwarmen elektrische radiatoren convectoren vervangen

Overstappen naar infrarood panelen

Convectoren vervangen door infrarood panelen betekent niet alleen het afscheid van hoge energierekeningen en een slecht geweten tegenover de natuur. Het gaat ook om comfort en esthetiek. Infrarood panelen worden anders geplaatst dan je oude convectoren, doorgaans hoger aan de wand of zelfs op het plafond. Dit vanwege het optimale stralingsbereik en de manier waarop infrarood warmte direct objecten en personen verwarmt in plaats van de lucht. Het resultaat? Een aangename warmte die vergelijkbaar is met de koesterende stralen van de zon.

Bovendien hoeft de overstap naar infrarood verwarming niet in één keer. Je kunt kamer voor kamer convectoren vervangen, waardoor je de installatie kan spreiden over tijd en budget.

De voordelen infrarood verwarming op een rij

  • Lagere energiekosten
  • Milieuvriendelijk: potentieel CO2-neutraal
  • Esthetisch meer aantrekkelijk
  • Gezonde warmte, geen circulatie van stofdeeltjes
  • Eenvoudig te installeren

Nieuw tijdperk van elektrisch verwarmen

Convectoren vervangen door infrarood warmtepanelen markeert de overgang naar een nieuw tijdperk van elektrisch verwarmen. Het is niet alleen een trend; het is een bewuste keuze voor een duurzame en comfortabele levensstijl. Dus, ben je klaar om de stap te zetten en te investeren in de toekomst van jouw thuiscomfort? Met infrarood verwarming kies je voor een slimme, schone en efficiënte warmtebron die je woning transformeert.

plafondverwarming badkamer infrarood paneel als bijverwarming elektrisch

Zonder gas huis verwarmen: stap nu over

Wil je meer informatie ontvangen over zonder gas huis verwarmen of hoe je de convectoren vervangen stap voor stap kunt doen? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Turnhout. We leggen je graag uit waarom oude en lelijke convectoren vervangen een slimme keuze is voor je woning of kantoor.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals hoe een infrarood verwarming aansluiten in zijn werk gaat. Zonder breekwerkzaamheden en eenvoudig aansluiten op de elektra.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Convectoren vervangen voor efficiënte infrarood warmte