Goedkoop magazijn verwarmen zonder gas

industriele verwarming magazijn verwarmen industriele heater magazijn verwarming

Hoe een magazijn zuinig verwarmen?

Een magazijn verwarmen zonder hoge kosten, is dat mogelijk? Jazeker, maar dan moet je wel nadenken over de manier hoe je een magazijn verwarmen wilt. Magazijnen, industriële hallen en loodsen zijn vaak koud, hoe komt dit? Het antwoord is vrij eenvoudig. Er was gewoon geen praktische manier om grote industriële ruimtes te verwarmen, tot vandaag de dag.

industriele verwarming magazijn verwarmen

Om het magazijn ook maar een beetje warmer te krijgen, moeten met een traditionele techniek bergen lucht worden verwarmd. Dat kost natuurlijk veel geld, omdat industriële panden vaak niet goed geïsoleerd zijn. De warmte lucht verdwijnt naar buiten.

Dit is niet langer het geval dankzij de vooruitgang van industriële infrarood heaters. Deze maken gebruik van de korte golf infraroodstraling, welke direct de werkplek of zone verwarmd. Bovendien zijn deze infrarood heaters niet gevoelig voor tocht of wind.

Infrarood Verwarming helpt je graag bij het maken van de beste beslissing voor goedkoop een magazijn verwarmen. Wij kunnen je namelijk helpen bij:

 • Het omzetten van traditionele gasverwarming naar infraroodverwarming.
 • Een warmtestrategie maken voor elke werkplek en omgeving.
 • Schatting van kostenbesparingen door infraroodverwarming.
  .

Infrarood verwarming magazijn

De oplossing voor goedkoop magazijn verwarmen is infraroodstraling. Het verwarmen van een magazijn met infrarood licht is een kosteneffectieve en efficiënte methode. In tegenstelling tot standaard verwarmingssystemen verwarmt infrarood verwarming de voorwerpen en mensen in de ruimte in plaats van de lucht. Dit wordt bereikt door het gebruik van kortgolvige infrarood stralingswarmte, afgekort ir-a.

Het is vergelijkbaar aan een raam waar de zon doorheen schijnt. De zon verwarmt alle voorwerpen in de kamer zonder overmatige luchtverplaatsing te veroorzaken. De warmte wordt geabsorbeerd door de voorwerpen en teruggekaatst in de kamer. Zo begint een cyclus.

infrarood verwarming magazijn

Direct gestookte gaskachels maken gebruik van warme luchtcirculatie om de warmte door de kamer te verspreiden. Bij infrarood verwarming is er geen warme luchtcirculatie. Dit maakt dit type verwarming perfect voor iedereen die last heeft van allergieën of longproblemen. Bovendien is het een infrarood verwarming magazijn geur- en geluidloos.

Infrarood verwarming is geweldig voor grote plaatsen zoals magazijnen, kantoren, showrooms en magazijnen vanwege de stralingswarmte. Er hoeft immers geen grote hoeveelheid lucht verwarmd te worden. Je kan heel gericht de zone verwarmen waar het nodig is. Bovendien is de korte golf IR-A straling niet gevoelig voor tocht.

Gebruik industriële verwarming voor magazijn verwarmen

Industriële verwarming met infrarood is een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing om je magazijn te verwarmen. Infrarood heaters zijn namelijk uitstekend geschikt om een specifiek gebied of ruimte te verwarmen. Dat wil zeggen, waar de werknemers werken zonder de rest van het magazijn te verwarmen.

Bovendien verbetert een industriële verwarming de werkomstandigheden van zowel je personeel als van jezelf. Omdat er geen onnodige verspilling is, is infraroodverwarming energiezuiniger dan luchtblazers. Bovendien heeft een industriële infrarood verwarming geen onderhoud nodig.

Zonnepanelen kunnen elektriciteit leveren, die dan gebruikt kunnen worden om de industriële heaters aan te drijven.

Voordelen infrarood paneel magazijn

 • Energie besparing en lage verbruikskosten.
 • Direct vol vermogen met infrarood paneel magazijn
 • Geen opwarmtijd nodig.
 • Zuinige zone verwarming met hoge temperatuur.
 • Zeer betrouwbare en gezonde warmte.
 • Eenvoudig temperatuur bedienen.
 • Snelle en makkelijk montage.
 • Geen onderhoudskosten
 • Reuk- en geluidloos.
 • Comfortabele warmte.
 • Te combineren met zonnepanelen.
  .

Advies over magazijn verwarming

Heb je advies nodig over welke magazijn verwarming het beste in jouw industriële ruimte past? Kom dan bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs.

Wil je meer informatie over magazijn verwarmen? Je kan voor magazijn verwarmen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over magazijn verwarmen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over industriele verwarming met infrarood vinden.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Goedkoop magazijn verwarmen zonder gas