Goedkoop loods verwarmen

goedkoop loods verwarmen infraroodstraling

Hoe kan je goedkoop loods verwarmen

Hoe kan je als ondernemer goedkoop loods verwarmen? Dat is een vraag die we vaak horen, zeker nu met de torenhoge gasprijzen. Toch kan je goedkoop loods verwarmen met elektriciteit als voeding. Hoe? Middels infrarood verwarming.

goedkoop loods verwarmen

Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij voor zeker 93% de energie wordt omgezet in warmte. Daarnaast kan je met infrarood stralers heel gericht een werkplek of zone in de loods verwarmen. Het is daarom niet nodig om de hele ruimte van warmte te voorzien. Bovendien is infraroodstraling niet gevoelig voor tocht.

Verschil infrarood verwarming en hete lucht blazer

Hete luchtblazers zijn ouderwets en kosten heel veel geld aan stookkosten. Hierbij kan je niet gericht een zone verwarmen, zoals infrarood verwarming wel kan.

Loodsen zijn vaak niet goed geïsoleerd, waardoor de kou naar binnen komt en de warmte binnen naar buiten ontsnapt. Ook gaan buitendeuren van open en dicht voor de goederen die het pand binnenkomen of verlaten. Wanneer je met hete luchtblazers de ruimte verwarmd, waait deze gelijk naar buiten.

Dit probleem los je op door goedkoop loods verwarmen met de korte golf infrarood heaters van Infrarood Verwarming. De korte golf stralers zijn niet wind- of tochtgevoelig. Ze verwarmen namelijk niet de lucht, maar direct de vaste objecten. Zoals muur, vloer, goederen en ook mensen. Dit is de manier van goedkoop loods verwarmen.

Infrarood paneel als industriele verwarming

De industriele verwarming die goedkoop loods verwarmen kan, werkt altijd met stralingswarmte. Door de directe warmte worden objecten warm, die ook nog eens de warmte lang vasthouden. Daarnaast weerkaatsen de stralen op deze objecten en geven de warmte opnieuw af aan de ruimte.

loods verwarmen

Infrarood licht is nauwelijks met het oog niet zichtbaar, maar wordt als warmte gevoeld. De zon is één van de bekendste bronnen van stralingswarmte. Infrarood paneel kan je hiermee vergelijken, maar dan zonder de schadelijke uv-straling.

De warmtestralers van Infrarood Verwarming zijn voorzien van kwarts halogeen korte ir stralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken. Ze behoeven geen lange opwarmtijd en zijn eenvoudig met de thermostaat te bedienen.

Voordelen elektrische verwarming loods

Elektrische verwarming loods kan heel gericht de werkplekken verwarmen in een loods. Of de goederen die er zijn opgeslagen. Je hoeft dus niet de hele ruimte te voorzien van warme. Dit bespaart je enorm op de stookkosten.

garage verwarming mobiele verwarming

Je kan ook kiezen voor een mobiele verwarming, welke je op de plek neerzet waar de warmte gewenst is. Handig als het personeel geen vaste werkplek heeft in de loods. Een ander voordeel van infrarood verwarming is dat ze uitstekend te combineren zijn met natuurlijke ventilatie, zonder dat dit extra energie kost.

Het verwarmen van industriële panden met elektrische warmtestralers is een investering in de toekomst. De benodigde energie kan tevens duurzaam worden opgewekt. Maar het belangrijkste is dat de industriële gebouwen niet door vocht worden aangetast en dus beter in conditie blijven. Daarnaast ontstaat er binnen een gezonder klimaat voor de werkende mensen.

Verwarmen met elektrische verwarming loods lijkt heel sterk op verwarmen met een open haard. Het is ouderwetse stralingswarmte, maar die op een moderne wijze is opgewekt.

Meer weten over infrarood verwarming loods

Infrarood verwarming loods is de manier om goedkoop industriële ruimte te verhitten. Duurzaam, laag energieverbruik, gerichte warme, geen onderhoudskosten, eenvoudige installatie, geen hoge investering in de aanschaf. En bovendien geen opwarmtijd, dus instant warmte zodra je de elektrische verwarming aanzet.

Wil je meer informatie over goedkoop loods verwarmen? Je kan voor goedkoop loods verwarmen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over goedkoop loods verwarmen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan op ons infrarood verwarming magazine ook alles over goedkoop magazijn verwarmen zonder gas vinden. Lees meer over industriele verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Goedkoop loods verwarmen