Filterglas: de revolutionaire infrarood verwarming technologie

infrarood licht schadelijk filterglas

Ben je al bekend met de term filterglas? Het speelt een cruciale rol in de moderne infrarood verwarmingstechnologie. In ons blog duiken we in de wereld van filterglas, en waarom het zo belangrijk is in zowel binnen- als buitentoepassingen van infrarood verwarming.

Wat is filterglas in infrarood verwarming?

Filterglas in infrarood verwarming is een game changer. Het zorgt er namelijk voor dat specifieke golflengtes van infraroodstraling worden gefilterd, zodat alleen de gewenste warmteafgifte bereikt wordt. Filterglas in infrarood verwarming zorgt voor een veilige en comfortabele verwarmingservaring. Bij de producten van Warmteshop wordt deze technologie optimaal ingezet om je de beste verwarmingservaring te bieden.

Toepassingen van filterglas bij Warmteshop producten

infrarood verwarming oplossing filterglas

Bij Warmteshop wordt filterglas gebruikt in zowel de binnen- als buitentoepassingen. Voor de binnen toepassing maken we gebruik van lange golf infrarood panelen (IR-C). Deze zijn ideaal voor residentiële toepassingen, waar comfort en veiligheid de hoogste prioriteit hebben.

Voor buitenverwarming maken we gebruik van korte golf infraroodstraling (IR-A), ideaal voor terrasverwarming. Hier maakt filterglas het verschil, door de straling te beperken tot de gewenste warmteafgifte. Voordeel van de korte golf IR straling is dat deze niet gevoelig is voor wind. Met een terrasverwarmer infrarood waait de warmte dus nooit weg als er ineens een windvlaag op komt zetten. In tegenstelling tot een gasverwarmer. 

Terrasverwarmer 3000 Watt verwarming buiten terras terrasverwarmer met verlichting buitenverwarming terras verwarmer

Hangende en staande terrasverwarming

Warmteshop biedt verschillende modellen aan: hangende en staande (mobiele) modellen. Beide zijn uitgerust met filter glas om de efficiëntie en veiligheid te garanderen. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden een efficiënte manier om je ruimte te verwarmen met IR straling.

Filterglas in patio heaters en industriële verwarmingen

filterglas infrarood verwarming IR c straling

Filterglas wordt niet alleen gebruikt voor huishoudelijke toepassingen. Bij patio heaters en industriële verwarmingen wordt middengolf infraroodstraling (IR-B) en korte golf infraroodstraling (IR-A) gebruikt. Filterglas helpt om de straling te beperken tot de gewenste warmteafgifte, waardoor ze ideaal zijn voor commerciële en industriële toepassingen.

Warmteshop streeft ernaar om je de beste verwarmingservaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor binnen of buiten, met filterglas in de infrarood warmtestralers ben je verzekerd van comfort, efficiëntie en veiligheid. Je bespaart tot wel 40% op de verwarmingskosten met IR verwarming.

Meer informatie over infrarood verwarming

infrarood plafond panelen slaapkamer verwarming op elektriciteit filterglas infrarood verwarming

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood verwarming met filterglas? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming TervurenWarmteshop Hoogstraten of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Kom bijvoorbeeld meer te weten over luxe douchecabine met infrarood, een absolute wellness ervaring in je eigen badkamer. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Filterglas: de revolutionaire infrarood verwarming technologie