Spiegel badkamer met verwarming 

spiegel badkamer verwarming met infrarood

Infrarood spiegelverwarming: modern en energiezuinig

Infrarood spiegelverwarming is een innovatieve technologie die zowel stijl als functionaliteit aan je badkamer toevoegt. Door gebruik te maken van infraroodstraling, verwarmt een spiegel badkamer verwarming de ruimte op een efficiënte en energiezuinige manier. Ontdek de voordelen van infrarood spiegelverwarming en waarom het de perfecte oplossing is voor je spiegel badkamer.

Een spiegel badkamer die warmte en licht biedt

Een spiegel badkamer is een essentieel onderdeel van elke badkamer, en infrarood spiegelverwarming maakt het nog functioneler. In plaats van een traditionele radiator of vloerverwarming, combineert een badkamerspiegel met verlichting en verwarming deze twee elementen in één prachtig ontwerp. Deze spiegels badkamer zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en energiezuinig.

Hoe werkt spiegel verwarming?

Een spiegel verwarming van Warmteshop maakt gebruik van infraroodstraling, een vorm van energie die objecten direct verwarmt zonder de lucht eromheen te verwarmen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen, die vaak energie verspillen door de lucht te verwarmen. Infrarood spiegel verwarming werkt snel en efficiënt, zodat je badkamer in korte tijd op een comfortabele temperatuur is.

IR panelen badkamer verwarming spiegel badkamer

Voordelen van infrarood spiegels badkamer

Infrarood spiegels badkamer bieden diverse voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen:

  • Energiezuinig: Doordat infrarood verwarming objecten en personen direct verwarmt, is het een energiezuinigere optie dan conventionele verwarming. Dit leidt dan ook tot aanzienlijke besparingen op je energierekening, tot wel 50% besparing.
  • Snel warm: In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen, verwarmt een infrarood spiegel badkamerverwarming de ruimte veel sneller. Je hoeft niet lang te wachten voordat je kunt genieten van een warme en comfortabele badkamer. 
  • Korte opwarmtijd: Binnen 5 tot 10 minuten is het warmtepaneel al warm.
  • Stijlvol ontwerp: Met een spiegel badkamer paneel haal je een stijlvol en modern ontwerp in huis. De spiegel zelf is slank (2,2 cm) en minimalistisch, waardoor het perfect past in elke badkamer.
  • Geen condensvorming: Een groot voordeel van spiegel verwarming is dat het de spiegeloppervlakte verwarmt, waardoor er geen condensvorming meer is. Nooit meer een beslagen spiegel, zelfs na een warme douche.

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Een badkamerspiegel met verlichting en infrarood verwarming combineert het beste van twee werelden. Het biedt niet alleen een effectieve en energiezuinige verwarming, maar zorgt ook voor heldere en gelijkmatige verlichting. Deze combinatie maakt je ochtendroutine aangenamer en eenvoudiger, doordat je niet langer afhankelijk bent van externe lichtbronnen en je altijd kunt rekenen op een condensvrije spiegel.

Installatie en onderhoud infrarood verwarming

De installatie van een infraroodverwarming spiegel badkamer is relatief eenvoudig en kun je ook zelf uitvoeren. Maar je kunt natuurlijk ook een installateur van Warmteshop vragen om deze klus uit te voeren. Omdat er geen bewegende delen zijn en de technologie vrij eenvoudig is, vereist een infrarood verwarming doorgaans geen onderhoud. Het is wel belangrijk om de spiegel regelmatig schoon te maken om ervoor te zorgen dat de verwarming en verlichting optimaal blijven functioneren.

hoe warm wordt een infrarood paneel Infrarood spiegelverwarming

Infrarood spiegelverwarming: perfect voor koude, vochtige badkamers

Infrarood spiegelverwarming is een innovatieve en energiezuinige oplossing voor je badkamer. Door de voordelen van directe verwarming, een modern ontwerp en een condensvrije spiegel te combineren, is het de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele spiegel badkamer. Overweeg een badkamerspiegel met verlichting en verwarming voor een comfortabele en energiebesparende upgrade in je badkamer.

Een infrarood spiegelverwarming verwarmt niet alleen de kamer, maar beslaat ook niet meer. Perfect om je warm te houden terwijl jij je klaarmaakt na je bad of douche. Spiegels badkamer zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten, vermogens en zijn van Duitse makelij.  

Alle infrarood panelen badkamer van Warmteshop zijn gemakkelijk te installeren en hebben een IP-classificatie ‘spatwaterdicht’. Dat wil zeggen dat ze veilig in vochtige ruimtes te gebruiken zijn. De bediening van de infrarood spiegels badkamer verwarming is eenvoudig met de stekker of wifi thermostaten.

Warmteshop infrarood spiegelverwarming biedt huiseigenaren een moderne en stijlvolle oplossing die perfect is voor behaaglijke, effectieve warmte.

Meer weten over infrarood spiegel

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood spiegel of wil je weten hoe spiegel badkamer werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming HasseltWarmteshop Antwerpen of verwarmingswinkel Hoogstraten.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis en over buitenverwarming. Geniet met een terrasverwarmer infrarood staand altijd van een warm buitenverblijf. Kom bijvoorbeeld ook meer te weten over de infrarood badkamer verwarming ervaring in ons magazine.

Koop nu infrarood panelen en thermostaten bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Spiegel badkamer met verwarming