Beste elektrische verwarming badkamer

infrarood verwarming hoeveel watt hoe werkt een verwarmingspaneel stralingspaneel beste elektrische verwarming badkamer badkamer verwarming elektrisch soorten verwarming handdoekdroger badkamer infrarood handdoekverwarming

Wat is de beste elektrische verwarming badkamer?

wat kost infrarood verwarming infrarood paneel badkamer handdoekdroger elektrisch

De beste elektrische verwarming badkamer maakt gebruik van infraroodstraling. Zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten en eenvoudige installatie. Ook geschikt voor vochtige ruimtes, dankzij de IP44 klasse. Dit betekent dat de infrarood verwarming spatwaterdicht is en dus veilig is voor gebruik voor de beste elektrische verwarming badkamer.

Waarom is infrarood verwarming zuinig?

Elektrisch verwarmen met infrarood verwarming is het zuinigst om de ruimte aangenaam warm te krijgen. De infrarood verwarming van Warmteshop verbruikt tot driekwart minder aan elektriciteit dan ander elektrische kachels. Dit komt door de manier van verwarmen. Niet de lucht wordt verhit, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. Hierbij vindt geen luchtverplaatsing plaats en de vloer, meubels en muren houden de warmte lang vast.

beste elektrische verwarming badkamer

Bij infraroodverwarming is het ook relatief goed mogelijk het benodigde vermogen en bijbehorend verbruik vooraf bij toenadering te bepalen om zodoende de periodieke verbruikskosten beter te kunnen inschatten.

Door de elektrische verwarmingen bestaat ten onrechte het beeld dat bij infrarood verwarming het verwarmen met stroom duur is. Dit is aantoonbaar onjuist wanneer een juist gekozen verwarmingspaneel op een goede manier wordt toegepast.

Als voorbeeld, een infrarood verwarming van 600 watt geeft hetzelfde warmtecomfort als een elektrische kachel van 1500 watt.

Infrarood verwarming met zonnepanelen is nog goedkoper

Infrarood verwarming zonnepanelen zorgt ervoor dat je 0-emissie schadelijke stoffen uitstoot en een elektriciteitsrekening van praktisch nul euro hebt. Goedkoop, duurzaam en toch lekker warm.

Daarom wordt infrarood verwarming in combinatie met zonnepanelen vaak gekozen. De opgewekte energie gebruik je gelijk voor de infrarood panelen in huis. Zoals de beste elektrische verwarming badkamer. Je bent daardoor nog zuiniger uit en bovenal, je helpt het milieu ook een handje.

Energiezuinige elektrische verwarming prachtig design van Warmteshop

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer

De energiezuinige elektrische verwarming prachtig design verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spiegel met verwarming? Een infrarood spiegel in de badkamer zorgt voor een heerlijke warme ruimte, als ook dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt.

Een ander mooi voorbeeld van een energiezuinige elektrische verwarming prachtig design is een handdoekdroger. Dit verwarmingspaneel bestaat uit twee zones. Eén zone voor het drogen van de handdoeken en de andere zone is de pure verwarming. Met twee verschillende temperaturen is dit zeker de beste elektrische verwarming badkamer.

Wil je meer informatie over beste elektrische verwarming badkamer? Je kan voor infrarood badkamer contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrisch verwarmen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over bijvoorbeeld Waar op letten bij elektrische kachel woonkamer vinden. Lees ook meer over thermostaten voor de badkamer verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Beste elektrische verwarming badkamer