Besparen met zuinige elektrische verwarmingstoestellen

infrarood verwarming kunst infrarood verwarminspaneel infrarood panelen stralingspaneel zuinige elektrische verwarmingstoestellen

Geld besparen met zuinige elektrische verwarmingstoestellenelektrische verwarming muurbevestiging zuinige elektrische verwarmingstoestellen

Met een zuinige elektrische verwarmingstoestellen bespaar je op het verbruik, waardoor je ook minder geld kwijt bent aan de maandelijkse stookkosten. Door de hoge gasprijzen zijn steeds meer mensen op zoek naar een manier van energie besparen. Een van de meest simpele oplossingen voor energie besparen in huis is om over te stappen naar zuinige elektrische verwarmingstoestellen die gebruik maken van stralingswarmte. We leggen je uit wat de beste elektrische verwarming is op het moment.

  • Zuinig in verbruik: met infrarood verwarming bespaar je tot 50% op de energiekosten
  • Geen onderhoudskosten: er zijn geen bewegende delen die kapot gaan.
  • Eenvoudige installatie: steek de stekker in het stopcontact en je hebt warmte.
    .

Beste infrarood verwarming

wat is een infrarood paneel elektrisch verwarmen infrarood gezondheid energiezuinige elektrische verwarming infrarood verwarming nadelenDe beste zuinige elektrische verwarmingstoestellen zijn infrarood panelen. Hiermee kan je direct energie besparen, want de beste infrarood verwarming werkt namelijk anders dan een convectie verwarming. Infrarood panelen maken gebruik van warmtestraling, in plaats van convectie. Dit betekent dat de objecten in de kamer worden verwarmd. Denk hierbij een meubels, muren en de vloer, maar ook mensen. De objecten houden de warmte lang vast en bovendien weerkaatsen de warme infrarood stralen hierop. Je ontvangt de warmte dus weer terug.

Daarnaast circuleert de lucht niet door de kamer, wat een aangenaam binnenklimaat teweegbrengt. Je zult merken dat met een infrarood verwarming in huis, je ook minder last hebt van stof. Doordat er geen stofdeeltjes in de lucht zweven profiteer je van een schone omgevingslucht. Dit is prettig voor iedereen, maar vooral met mensen met een allergie of astmatische aandoeningen.

Beste oplossing voor zonder gas huis verwarmen

infrarood verwarming kunst infrarood verwarminspaneel infrarood panelen stralingspaneel zuinige elektrische verwarmingstoestellen

Zonder gas huis verwarmen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook om je hoge gasrekening tegen te gaan. Wat is de oplossing voor zonder gas huis verwarmen? Elektrisch verwarmen met infrarood panelen. Ook kan je denken aan een elektrische warmtepomp als lage temperatuur vloerverwarming gecombineerd met infrarood paneel aan de muur of plafond. Energie besparen in huis met een elektrische kachel energiezuinig is mogelijk met infrarood kachel of een elektrische warmtepomp.

Infrarood kachel is een elektrische kachel energiezuinig en kan je inzetten als hoofd- en bijverwarming. Het voordeel van een infrarood kachel ten opzichte van en warmtepomp is dat je deze ook kan gebruiken in woningen die bouwkundig gezien minder geschikt zijn voor een warmtepomp. Bijvoorbeeld bij huizen waar geen ruimte is voor een warmtepomp systeem of waar er geen mogelijkheid is om een vloerverwarming aan te leggen. Ook woningen die minder goed geïsoleerd zijn, kan je met de zuinige elektrische verwarmingstoestellen van Warmteshop zeer goed verwarmen. Kies daarom voor zonder gas huis verwarmen voor de zuinige elektrische verwarmingstoestellen met infraroodstraling.

Meer informatie over zuinige elektrische verwarmingstoestellen

Wil je meer informatie over zuinige elektrische verwarmingstoestellen ontvangen? Neem dan contact op met Infrarood Verwarming Warmteshop. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen. Zoals de positie elektrische verwarming muurbevestiging. Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Besparen met zuinige elektrische verwarmingstoestellen