Altijd warm met verwarmer buiten

Altijd warm met verwarmer buiten terrasverwarmer infrarood hangend veranda verwarmen lounge verwarmer terrasverwarmer elektriciteit terrasverwarming design

Wat is een verwarmer buiten?

Verwarmer buiten is een term die vaak wordt gebruikt om de verschillende soorten verwarmingstoestellen te beschrijven die zijn ontworpen voor gebruik buiten. Het kan gaan om heaters voor particulieren, terrasverwarmer voor horeca en elektrische verwarmer buiten voor algemeen gebruik. Kom meer te weten over de verschillende terrasheaters en de voordelen van elektrische terrasverwarming ten opzichte van terrasverwarmer op gas.

Verwarmer buiten voor particulieren

Voor particulieren kan een verwarmer buiten een geweldige aanvulling zijn op hun tuin of patio. Een buiten verwarming gebruik je om de temperatuur op koelere avonden te verhogen, waardoor het comfortabeler is om buiten te zitten. Afhankelijk van de grootte van het verwarmingstoestel en het vermogen, kunnen sommige buiten verwarming modellen een oppervlakte van meerdere vierkante meters verwarmen. Je kan hierdoor nog lang genieten van het buitenleven, zonder het koud te hebben. Zelfs als de buitentemperatuur daalt.

terrasverwarmer elektrisch hangend Terrasverwarming infrarood verwarmer buiten

Soorten terrasverwarming: gas of infrarood

Er zijn verschillende soorten verwarmer buiten modellen beschikbaar voor particulieren, waaronder gasgestookte heaters en elektrische verwarmingstoestellen. Een terrasverwarmer op gas werkt op basis van propaan of aardgas en bieden doorgaans een hogere warmte-output dan elektrische verwarmingstoestellen. Elektrische verwarmer buiten zijn echter makkelijker te installeren en vereisen geen opslag van brandstof. Deze maken gebruik van de korte golf infraroodstraling. Veilig, direct warm (geen opwarmtijd) en zuinig in verbruik.

Terrasverwarmer horeca

verwarmer buiten gas of infrarood horeca

Voor horecazaken is een terrasverwarmer bijna onmisbaar. Restaurants, bars en cafés willen hun klanten zoveel mogelijk comfort bieden, zowel binnen als buiten. Een terrasverwarmer maakt het mogelijk om de leefbaarheid van het buitenterras te verlengen, waardoor klanten langer op het terras blijven zitten, zelfs wanneer de temperatuur daalt is het toch aangenaam vertoeven op een verwarmd terras. Dit verhoogt bovendien de omzet.

Terrasverwarmer horeca kunnen worden geleverd in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant. Infrarood heaters zijn doorgaans de meest populaire optie voor horecazaken, omdat ze een hoge warmte-output bieden en eenvoudig te gebruiken zijn. Sommige terrasverwarmer horeca modellen kunnen ook worden bevestigd aan de wand of het plafond, waardoor je geen snoeren op de grond hebt liggen. Elektrische terrasverwarming plafond is ideaal voor overdekte terrassen.

Elektrisch verwarmer buiten voordelen

Elektrische verwarmer buiten hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, voornamelijk vanwege hun gebruiksgemak en efficiëntie. In tegenstelling tot gasgestookte heaters hebben elektrische verwarmer buiten geen opslagruimte voor brandstof nodig en hoeft er geen brandstof te worden aangeschaft. Bovendien zijn elektrische verwarmer buiten modellen vaak compacter en gemakkelijker te verplaatsen dan gasgestookte heaters.

Een ander voordeel van elektrische verwarmer buiten is dat ze doorgaans veiliger zijn dan gasgestookte heaters. Infrarood terrasverwarming heeft een ingebouwde uitschakelfunctie die ervoor zorgt dat de terrasverwarming infrarood automatisch uitschakelt als deze omvalt of oververhit raakt. Omvalgevaar is altijd aanwezig, maar de toestellen zijn zeer robuust en stevig. Je moet wel heel hard er tegenaan stoten, mocht deze omvallen. Vanwege de veiigheidsopties en natuurlijk de heerlijke warmte, is een elektrische verwarmer buiten een goede keuze voor gezinnen met jonge kinderen of huisdieren.

terrasverwarmer terrasverwarming elektrisch verwarmer buiten

Bovendien zijn de infrarood terrasheaters energiezuiniger dan gasgestookte heaters. Dit komt omdat elektrische verwarmer buiten direct warmte afgeven zonder de noodzaak van een brandstofverbranding, waardoor er minder energie verloren gaat. Ook gaat er geen warmte verloren bij een windvlaag, want de korte golf infraroodstraling is ongevoelig voor tocht. Met een gas terrasverwarming waait de warmte gelijk weg.

Sommige modellen van elektrische verwarmer buiten zijn ook uitgerust met slimme functies, zoals programmeerbare timers en thermostaten, waardoor ze nog efficiënter en gemakkelijker in gebruik zijn.

Tot slot zijn elektrische verwarmer buiten vaak ook milieuvriendelijker dan gasgestookte heaters. Omdat ze geen uitstoot produceren, dragen ze niet bij aan de luchtvervuiling en hebben ze geen negatieve impact op het milieu. Hierdoor zijn elektrische verwarmer buiten een duurzame keuze voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen.

Meer weten over terrasverwarmer elektrisch

Terrasverwarmer elektrisch is bij Warmteshop verkrijgbaar in diverse soorten en maten, geschikt voor particulieren en ondernemers. Een elektrische verwarmer buiten is populair vanwege het gebruiksgemak, efficiëntie en veiligheid. Infrarood terrasverwarmer elektrisch is bovendien energiezuiniger en milieuvriendelijker zijn dan gasgestookte heaters.

Wil je meer informatie ontvangen over terrasverwarmer elektrisch of wil je weten hoe verwarmer buiten voelt? Breng dan zeker eens een bezoek aan een van de showrooms van Warmteshop Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over buitenverwarming en infrarood verwarming in huis. Zoals de prachtige print art infrarood verwarming.

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Altijd warm met verwarmer buiten